Şimdi Ara

Kara astsubayı intibakta bıraktım

Bu Konudaki Kullanıcılar: Vanished Man
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 19 yaşında bir gencim 2 yıldır msü sınavına giriyordum ilk sene sağlıktan elenmiştim 2. sene ilk tercihim deniz astsubay myo (damyo) ikinci tercihim kara astsubay ( kamyo ) idi. Kamyoyu tutturdum damyo gelmedi ve intibağa gittim hayalim asker olmaktı ilk sene kamyoyu tercih etmiştim 1. tercihe fakat her şeyi yaparım suriyeye giderim ırağa da giderim piyadede olurum kafasındaydım bu sene fikirlerim tamamiyle değişti günümüz şartlarında hem daha iyi çalışma şartları olduğu için denizi tercih ettim fakat kara geldi 1 hafta durdum fakat puanımdan kaynaklı adam akıllı bir bölüm tercih edemeyeceğimi ve 2. sınıfta sınıfımın yüksek ihtimalle piyade olacağını öğrendim ve bıraktım. Şuan naptım ne ettim diye düşünüyorum işler acaba sarpa sarar mıydı devam etseydim onu düşünüyorum düşündükce düşünüyorum anlayacağınız. Bu sene tekrar gireceğim fakat yani ne biliyim 3 yıldır sınava giriyorum bunalıma girdim gibi bir şey, hiç bir şey zevk vermiyor kitabı açınca kusacak gibi oluyorum şuan biraz daha jandarmayı düşünüyorum deniz için tekrar msüye gireceğim fakat jandarmayı da tercih edeceğim ben napayım kötü mü yaptım bırakarak iyi mi yaptım orda ki arkadaşlar dalga geçiyor gül gibi mesleği bıraktın diyerek zaten oraya da almazlar buraya da almazlar bıraktığın önüne çıkar diyorlar moralim bozuluyor onlara gülüp geçiyorum ama gerçekten dedikleri gibi mi gül gibi mesleği bıraktık mı yani :D bilen birisi varsa bir yardımcı olsun lütfen.Meslekte ki herkes farklı konuşuyor kimi iyi ki bıraktın kimi mal diyor kimi dinleyeceğimi şaşırdım bırakırken okul paşamız bile 68.000 TL'yi silip atıyorsunuz farkındasınızdır umarım dedi. Kısaca aklımda şuan deniz astsubay ve jandarma var bir sonraki jandarma uzmanlığa bile başvurabilirim. Ailem sağ olsunlar her konuda destekçim hiç bir şekilde kötü düşünmüyorlar onlar dedi zaten gel diye gitmemi pek istemiyorlardı ama olan oldu artık hem meslekteki komutanlarımdan hemde bilgili kişiler yorum yaparsa çok memnun olurum. Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kara Harp Okulu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.