Body salonunda tegmen bana senın gıbı kalıblı cocukları el ustunde tuttuklarını soyledı kazanırsın dedı dogrumu acaba boyle bısey varmı askerının mulakatlarında kara myo gırcem bu arada.
ben 2 defa gittim adamlar milli güleşciyi sözlü mülakatta elediler elemanın vücudu mükemmeldi ve birdaha oraya gitmemeyi düşünüyorum 2 defa rezil oldum ellime hiç birşey geçmedi
Demek oyle extacy secmedıler dıye kızgınsın tabı hak verıyom sana 30 bın kısı basvuru yapıyo nerdeyse elemek ıcın bahane arıyolar jürinin ısıde zor .
yok kardeşim ben şuan kızgın değilim ama verdiğin emeklere yazık seçtikleri elemanları görsen torpil olduğu çok belli ben ona üzülüyorum
evet torpıl var benım ama kullanmıycam
quote:
Orijinalden alıntı: cinobili56
evet torpıl var benım ama kullanmıycam
hangi bölümden gidiceksin ?ayrıca torpil yoksa hiç gitme
Ben geçen sene denizde elendim. Çağırıldığım gün yaklaşık 500 kişi içinden öss puanımla 12. sıradaydım. Oldukça kalıplıyımdır. Fiziksel mülakatların 4 tanesinden tam puan, 1 tanesinden tam puanın 1 altında almama rağmen, sözlü mülakatta tüm soruları anında cevaplamama rağmen üstüne birde askeri personel çocuğu olmama rağmen ben elendiysem, sen bence kalıbına güvenip gitme Açıkcası büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için ancak şuan geldiğim noktada kazanmamış olmaktan mutluyum.
Ben geçen sene denizde elendim. Çağırıldığım gün yaklaşık 500 kişi içinden öss puanımla 12. sıradaydım. Oldukça kalıplıyımdır. Fiziksel mülakatların 4 tanesinden tam puan, 1 tanesinden tam puanın 1 altında almama rağmen, sözlü mülakatta tüm soruları anında cevaplamama rağmen üstüne birde askeri personel çocuğu olmama rağmen ben elendiysem, sen bence kalıbına güvenip gitme Açıkcası büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için ancak şuan geldiğim noktada kazanmamış olmaktan mutluyum.
al işte örnek
Torpil kullanma şansınız yok gibi birşey(en azından denizde). Çünkü mülakata gelen neredeyse tüm rütbeli personeller 1-2 gün öncesinden çağırılıyor ve birbirlerini tanımıyorlar. Mülakat olan zamanlarda rütbeliler cep telefonu kullanamıyor, sadece birlikteki kartlı telefonlar çalışıyor. O yüzden mülakat sırasında hiçkimseye ulaşamazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme