Şimdi Ara

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Body salonunda tegmen bana senın gıbı kalıblı cocukları el ustunde tuttuklarını soyledı kazanırsın dedı dogrumu acaba boyle bısey varmı askerının mulakatlarında kara myo gırcem bu arada.

• ben 2 defa gittim adamlar milli güleşciyi sözlü mülakatta elediler elemanın vücudu mükemmeldi ve birdaha oraya gitmemeyi düşünüyorum 2 defa rezil oldum ellime hiç birşey geçmedi
  • Demek oyle extacy secmedıler dıye kızgınsın tabı hak verıyom sana 30 bın kısı basvuru yapıyo nerdeyse elemek ıcın bahane arıyolar jürinin ısıde zor .
  • yok kardeşim ben şuan kızgın değilim ama verdiğin emeklere yazık seçtikleri elemanları görsen torpil olduğu çok belli ben ona üzülüyorum
  • evet torpıl var benım ama kullanmıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili56

evet torpıl var benım ama kullanmıycam

hangi bölümden gidiceksin ? ayrıca torpil yoksa hiç gitme
  • Ben geçen sene denizde elendim. Çağırıldığım gün yaklaşık 500 kişi içinden öss puanımla 12. sıradaydım. Oldukça kalıplıyımdır. Fiziksel mülakatların 4 tanesinden tam puan, 1 tanesinden tam puanın 1 altında almama rağmen, sözlü mülakatta tüm soruları anında cevaplamama rağmen üstüne birde askeri personel çocuğu olmama rağmen ben elendiysem, sen bence kalıbına güvenip gitme Açıkcası büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için ancak şuan geldiğim noktada kazanmamış olmaktan mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kara Harp Okulu
    8 yıl önce açıldı
    Denizcilik ve meslek lisesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Ben geçen sene denizde elendim. Çağırıldığım gün yaklaşık 500 kişi içinden öss puanımla 12. sıradaydım. Oldukça kalıplıyımdır. Fiziksel mülakatların 4 tanesinden tam puan, 1 tanesinden tam puanın 1 altında almama rağmen, sözlü mülakatta tüm soruları anında cevaplamama rağmen üstüne birde askeri personel çocuğu olmama rağmen ben elendiysem, sen bence kalıbına güvenip gitme Açıkcası büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için ancak şuan geldiğim noktada kazanmamış olmaktan mutluyum.

al işte örnek

• Torpil kullanma şansınız yok gibi birşey(en azından denizde). Çünkü mülakata gelen neredeyse tüm rütbeli personeller 1-2 gün öncesinden çağırılıyor ve birbirlerini tanımıyorlar. Mülakat olan zamanlarda rütbeliler cep telefonu kullanamıyor, sadece birlikteki kartlı telefonlar çalışıyor. O yüzden mülakat sırasında hiçkimseye ulaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.