Şimdi Ara

KAR TATİLLERİNİ DOĞRU BULMUYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu son tatilerle beraber neredeyse 2 kat yarıyıl tatili yaptık, bu müfredatın onda da birinin aksaması demek, artık günümüzde ulaşım sorunu diye birşey kalmadı köyden gelenleri resmi izinli yaparsın olur biter, cillop gibi yollar cillop gibi arabalar var, bence artık kar tatili valilerin görevden alınma korkusu ile yaptığı birşey oldu, çalışkan biri değilim ama bu kadar tatil fazla arkadaşalr, öğretmenler akşama kadar yatıyor doktorun aldığı maaşın yarısını alıyor,

• Allaha sukur bu tip islere sen bakmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll qnq

• Herkes altında makam aracıyla okula gitmiyr kardeş 1.5Km yürüyorum benim yerime sen hasta olacaksan ben varım

• Cillop gibi yollar görünen yüzü her yer ayni durumda değil. Biri ölse sorumluluğu kim alicak üstüne? Bugün 4te eve geldim geldiğimden beri 3 kaza oldu. İbb sözde çalışıyor. Otobana çıkan yolda tuzlama yapılmıyor

• Yazın 3 ay, kışın 15 gün tatil olacağına yazın 1.5 kışın 1.5 ay tatil olsun. Karda kışta, soğukta eziyet çekmesin insanlar.
  • Empati , Empati , Empati.

KAR TATİLLERİNİ DOĞRU BULMUYORUM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan TC -- 17 Şubat 2015; 21:50:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam tatil etmese laf soyluyorsunuz.

Tatil etse yine laf soyluyorsunuz...

Adamlar ne yapsa yaranamiyor

• Bugün bisikletle çıkayım dedim yolda onlarca buzlanma yüzünden ilerleyemeyen araba gördüm. O çok beğendiğin teknoloji maalesef herkeste yok ki arkadaşın dediği gibi yürüyerek giden birçok kişi var. Onların da düşünülmesi lazım.
  • Bence trafik olmasın diye okulları tatil ediyorlar.En ufak kar yağışında bile trafik felç oluyor yapılan kazalarda cabası okulların tatil edilmesiyle trafiğe çıkan araç sayısı ciddi miktarda azalıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin

arkadaşlar bu son tatilerle beraber neredeyse 2 kat yarıyıl tatili yaptık, bu müfredatın onda da birinin aksaması demek, artık günümüzde ulaşım sorunu diye birşey kalmadı köyden gelenleri resmi izinli yaparsın olur biter, cillop gibi yollar cillop gibi arabalar var, bence artık kar tatili valilerin görevden alınma korkusu ile yaptığı birşey oldu, çalışkan biri değilim ama bu kadar tatil fazla arkadaşalr, öğretmenler akşama kadar yatıyor doktorun aldığı maaşın yarısını alıyor,

Sanki çok mükemmel bir eğitim kalitesine sahibizde tatille düşecek.. Endişelendiğin şeye bak.

Bana kalsa sonsuza kadar tatil olsun. Bende iş yerinde kafamı dinleyeyim. ( okul personeliyim )

• Karda kışda okula mı gitsinler ne istiyosunuz?

• tatil olmasından yanayım, daha önce karda araç kullanmamış şahinci kekolar, oto bota frene basanlar, acemiler ve yazlık lastikle trafiğe çıkınca afedersiniz ortalığın tabağına koyuyorlar. tatil olunca en azından bunlar trafiğe çıkmıyor, normalden daha sakin oluyor.
  • Daha gecen gun karabukte kayan yolda bir tane ilkokul cocugu olmedi mi? Sen mi vereceksin bunlarin hesabini anasina babasina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okullarda verilen eğitim zaten boş şimdi tatil yaparak iyice boşaltılıyor siz öğrencilerde tatil diye seviniyorsunuz ama ilerde anlayacaksınız bu tatillerin amacını

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

tatil olmasından yanayım, daha önce karda araç kullanmamış şahinci kekolar, oto bota frene basanlar, acemiler ve yazlık lastikle trafiğe çıkınca afedersiniz ortalığın tabağına koyuyorlar. tatil olunca en azından bunlar trafiğe çıkmıyor, normalden daha sakin oluyor.

Haklısınız ama şahinci asalaklar karda daha çok çıkıyor ortalığa yazlık lastiklerle az çıkmadım trafiğe acemiyken genelde şehir içindeydim allaha şükür hiç kaza yapmadım acemiler şu anda gerçekten büyük risk taşıyor yollarda ama inanın özel sektörde çalışan ve altında araba olan çok acemi var.

• Istanbulda tatıl kesınlıkle gereksız, yok yuruyorum yok herkez arabayla felan gıtmıyormus bos yapmayın mıllet doguda ne sartlarda gıdıyor okula ıstanbul ıcın gereksız tatıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmur yağdığında bile felç olma eşiğine gelen 20 milyonluk bir şehirdeyiz. Her ana yolda küçük veya büyük kazalar oluyor. Dışarısı soğuk. milyonlarca öğrencinin olduğu bu metropolde tatil olması normal. Tatil olması herkesin işine de geliyor. Hava soğuk, yerler buz, trafik felç. Okulları tatil edince Vali takipçi kasıyor, trafik sabah öğlen ve akşam üstü rahatlıyor, buzlanma sebebiyle olan sorunlar kat kat azalıyor. Müfredatı yetiştirememeyi düşünme. Biz 4 aylık konuyu 3 haftada bitiren öğretmen de gördük. Otur, ders çalış evinde.

Öğretmenlerin maaşına da çok alıyorlar gibi demişsin de bu kadar itle kopukla uğraşmak kolay değil. Anadolu(450+ puan) ve Fen liselerinde de nitelikle öğretmen gerekiyor ki ona da kafa ve tecrübe lazım. Bir zahmet 2500-3000 lira alsınlar. Doktor işini eve getirmezken öğretmen eve iş getiriyor. Doktor 1.5 ayda bir yüzlerce yazılı kağıdı okuyup değerlendirip internete girsin evinde görürüm isyan ediyorlar mı etmiyorlar mı?

• Rusya da bura gibi yapsa hiç okul açılmaz, herkes camdan kar seyrederdi tüm kış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki herkez okula o cillop gibi arabalarla gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.