Bildirim
kaput...alakalı..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimseden ses soluk yok -
sanırım olmasa da olur çünkü toroslarda falan yok mesala -
bişe olmaz merak etme büyük hacimli arabalarda olmalı motor ısısı yüksek olduğu için şahine gerekmez.. 1.6 astra da bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 3 Kasım 2007; 23:22:29 > -
Benim 1,2 benzinli palioda vardı, Lineada yok.Isı ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.Ses izolasyonu için desem bu araba dizel daha gürültülü çalışıyor.Ne için koymuşlar bilmiyorum. -
Motor sesinin yalıtımı için kullanılırdı. Tofaş yeni kasa doğanlarda (sl-slx) var bu keçeden (hatırladığım kadarı ile). Tofaş ekonomi olsun diye koymuyordu. 1993 senesinde aldığım şahinde sağ ayna yoktu kaldıki keçe olsun -
Beliki kaput değişmiştir geçen hafta aldığım sıfır palio kaputunda da keçe yoktu. -
benim 97 doğanımda da vardı 99 doğanımda da vardı... -
quote:
Orjinalden alıntı: attci
kaputun iç tarafında bulunan keçe benzeri. koruma varya..benim şahinde yok..acaba ne gibi artıları olur araba için.
onu taktırmalımıyım..yoksa çokta bir faydası yok mu?
soğukta araba motoru zaten alttan yeterince soğuğu almıyor mu?
doğanını kini alıp şahine takabilirsiniz
ben şahin varken öyle yapmıştım
ama motor sesi azalmadı aynı idi
sanırım kaputu motor ısısından korumak için -
98 model unomda vardı...Grandepunto aldım..Onda yok...Niçin konulduğunu bilmiyorum? -
benim paliodada var:) ama ne işe yarar bilmem:) -
motor fazla ısındıgında kaputun boyasının kalkmamasına yarıyor ordaki cisim başkada bi işe yaramaz.benim arabada'da yok ... -
Ya ses izalasyonu için diye biliyorum. içeriye pek faydası olmaz tahminim dışarıya yönelik olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: ali119
Ya ses izalasyonu için diye biliyorum. içeriye pek faydası olmaz tahminim dışarıya yönelik olabilir.
ses izolasyonu + motor ısısınını korumak için++++özelliklede motor ısınıp kaputu soldurmasın die arkadaşlar..bide o keçe yanmaz bi madde allah korusun motor yanmaya başladıgında cok faydası oluyo komşumun şahini yandı evin önünde alttan söndürdük 2 dk bulmadı bence faydalı bişey ses olsun güvenlik olsun.. -
evet beyler o keçe aracın motor ısısını kaputa vermesin diye bende de yok ve motor ısınından dolayı kaputta iz var -
Benim 93 Doğanda var..Ne işe yaradığı hakkında hiç bir bilgim yok..Bir gün söküp atacaktım nerdeyse.. -
slm biz serviste çalışan elamanlarız ve size bu msj atıyorum yanımda kaportacı ustam var önce ona danıştım sonra size yazıyorum.aracın motor sesini üsten eksantrikli olduğu için motor sesini aracın içine daha az verir motor kaput kilidi ortada olduğu için kaputun sıcaktan devorma olup ısıyı dışarı vermemesini sağlar ve motor sesini daha azaltır.tesekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_39
Benim 1,2 benzinli palioda vardı, Lineada yok.Isı ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.Ses izolasyonu için desem bu araba dizel daha gürültülü çalışıyor.Ne için koymuşlar bilmiyorum.
Lineada yok demişsiniz olmayan modelleri varmı bilmiyorum ama
Linea 1.3 multijet dynamic aracımda var.
Büyük ihtimalle ses izalasyonu için çünkü aracım dizel olmasına rağmen içeride ses yok.
Ayrıca bagaj kapağının içinede FIAT logolusunu takımışlar o büyük ihtimalle estetik amaçlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koseaa -- 7 Aralık 2007; 9:09:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X