Şimdi Ara

Kapsamlı Riven Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

Animation calcelden hic bahsetmemisin. Birde fast combo. (Tahminimce fast comboyu yapamiyosundur zaten)

Onlar aklımda matchup lardan sonra onları da yazıcam.Fast combo işi biraz sıkıntılı doğru alıştırma yapıyorum günde 1 kere botlarla iyice çözmek için.Cancel dan da bahsedicem dediğim gibi yarın halledebilirsem tabletten halledicem olmazsa akşam 12 gibi hazır olur.

Birde gulme ile q resetlemeyide eklersen sevinirim cok hizli bir sekilde burstleyebiliyoruz bu sekilde q ile

Gülme olayını bilen var mıymış ya :D Pek bilen olduğunu sanmıyorum.Pek beceremiyorum gerçi onu ama açıklarım burda.

Ben v tusuna atiyorum gulmeyu q-v-q-v-q-v hizlica yapiyiyorum oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bi kombosu olmadığını, bunun genel olduğunu da belirt bro
  • Arkadaşlar merhaba 3 4 gündür ip mi biriktirdim ve 4800 yapıp riven i aldım nedeni ise şöyle mesela örnek veriyorum try gibi veya xin gibi düz heroları açıkçası pek sevmiyorum ama riven in kombosu kaçış mekanizması vs. hem efektif hem eğlenceli geldiği için gördüğüm kadarıyla yani riven aldım şöyle bir garip olaylada karşılaştım sürekli oynarken bir maçta rakibime lane yi dar ettim 1 levelde hayvani bir damage atıyorum 2. maçta sanki bir şeyler oluyor o hayvani damageyi atamıyorum q+düzvuruş+q+düz+q +düz+w+sonra adamın arkasına e atıp ölmemişse tekrar düz vuruş atıyorum büyük ihtimal kaçıyor oluyo kule altına doğru ultiyi açıp sallıyorum ama bir iki maç sonra aynı komboyu yapınca bu kadar damage veremiyorum anlam veremedim özellikle lolnexusdan girip rakiplerimin rün lerine baktım ve değerlerine hiçbiri armor yani zırh vs. girmemiş

• Tr'nin goldu işte, ne beklersin

• Riven oynarken latede iş yapabilmezniz için earlyde bariz bi üstünlüğünüz olması gerekiyorki zaten buda artık menzilli solo top metasından sonra pekte mümkün değil karşına gelen Luluya karşı ne kadar şansın olabilirki

rehbere gelince

mathcuplar yok (en azından pantheon,quinn,darius,lulu gibi şampiyonlar için ne yapmamız gerektiğini yazsaydın iyi olurdu)

Skill Kombosu:R + Q + AA+ Q + AA + W + AA + Q + AA + E +AA o nasıl kombo adama sonradan w atarak gap closerini kullarak senden kaçmasını istiyorsun herhalde + her riven buildine şunu yazmaktan vazgeçin artık

• Sen daha geçenlerde bronz değil miydin,gold olur olmaz rehber hazırladın sanırım.

• güzel olmusta ben riven için cd level yerine normal cd kullaniyorum
  • QW dan sonrasını okumadım. Riven bu değildir.
  • Teşekkürler

• Kolay gelsin hocam ismi görünce aklıma geldi geçen gün aynı maçtaydık Riven WTF mid lee oynamıştınız ben de o maçta laglı zed vardı ya jungle görünce sevindim şimdi bak forumdan biriyle oynamışız :)
  • bil bakalım ne oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisiN9

Kolay gelsin hocam ismi görünce aklıma geldi geçen gün aynı maçtaydık Riven WTF mid lee oynamıştınız ben de o maçta laglı zed vardı ya jungle görünce sevindim şimdi bak forumdan biriyle oynamışız :)

O maçta sinir krizi geçirticektiniz bana.26-5 oynuyorum ama takım iğrenç :D Bu arada herkesin sorularına cevap vericem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

Animation calcelden hic bahsetmemisin. Birde fast combo. (Tahminimce fast comboyu yapamiyosundur zaten)

ikisi de aynı şey değil mi zaten

Ayni sey ama tam olarak degil animation calcel dedigim olay e veya flash ile skill animationlarinin olusmamasini saglamaktir. Rivenda kullanaciniz en iyi kombo e-hydra-w-r-q-r-q bu komboyla hem hydra ve w nun animationlarini yok edebilir hem de en kisa zamanda en yuksek hasarinizi vurabilirsiniz.

Fast combo da q-aa-q-aa-q-aa olayi ama oto atak animasyonlarini resetlemek skiller kadar kolay degil 500 tane riven oyuncusundan 1 kisi anca yapabilir zorlugu yonuyle ayri belirtmek istedim ben

E-R-Hydra-W daha iyi oluyo ultinin animasyonunu da kesiyosun öyle.

• Hocam bende 600 ping vardı gang gelemedim arkadaş da topta gnar oynuyordu ilk defa bi de elmas 5 olacak o feedledi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

ikisi de aynı şey değil mi zaten

Ayni sey ama tam olarak degil animation calcel dedigim olay e veya flash ile skill animationlarinin olusmamasini saglamaktir. Rivenda kullanaciniz en iyi kombo e-hydra-w-r-q-r-q bu komboyla hem hydra ve w nun animationlarini yok edebilir hem de en kisa zamanda en yuksek hasarinizi vurabilirsiniz.

Fast combo da q-aa-q-aa-q-aa olayi ama oto atak animasyonlarini resetlemek skiller kadar kolay degil 500 tane riven oyuncusundan 1 kisi anca yapabilir zorlugu yonuyle ayri belirtmek istedim ben

E-R-Hydra-W daha iyi oluyo ultinin animasyonunu da kesiyosun öyle.

Yukarda yazdim hocam onu da kullaniyorum tesekkurler yine de

• Matchupların bir kısmını ekledim.Bazı bilgilerde değişiklik yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.