Şimdi Ara

Kapsamlı Kha'Zix Rehberi (video eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gündüz saatlerinde bir rehber yazıcağımı söylemiştim. Kabiliyet rün ve double jump ile ilgili bir video hazırladım internetim çok çok kötü olduğu için yarına kadar anca yüklenecektir.

Rehberimiz uzun olabilir yazacaklarımın çoğunu bilen arkadaşlar kusura bakmasın hiç bilmeyen arkadaşlarımızda var.

Öncelikle Khazix aldık ve orman oynicaz maviden başlamanızı öneririm nedenide maviyi kesip kurbağa üstüne kurtları kesip 3 lvl oluyoruz bu arada yapar ya da yapmaz bilmiyorum mid laneden karşı kırmızıya totem atmasını rica edin böylelikle karşı takımın mavi veya kırmızı başladığını anlayabilirsiniz. Dediğim şekilde 3 lvl oldunuz karşı kırmızının çalısında çarpınızın cd si dolana kadar bekleyin muhtemelen rakip takım oyuncusu gelecektir gelmezsede kırmızıyı çimin içerisine çekip kesin o arada adam gelirsede kesersiniz buradan her türlü kârlı çıkmış olursunuz.

Buradan sonra ilk işiniz laneleri kontrol etmek mid ve top lane eğer laneler itilmiş ise gang atmayın eğer karşı takım itmiş ise gidip gang atın %80 1 skor çıkacaktır. Khazix oynarken kendinize güvenin unutmayın ki early gamede teke tekte çoğu şampdan fazla hasarınız var.

Önemli not: İlk kan alacağınıza emin değilseniz ve flash atmanız gereken bir durum varsa flash atmayın eğer ilk kanı alacağınıza eminseniz flashımızı kullanabilirsiniz. Khazix ile erken safhada aldığınız her kill oyunu ciddi şekilde taşımanıza yarayacaktır.

Oyunun durumuna göre gang atmaya devam edebilirsiniz. (haala base atmadık) muhtemelen 1.5 - 1.7k civarı goldumuz olacaktır ve dakika 6 - 8 arası olacaktır.

- İtem durumuna geldiğimizde ilk item olarak çarpımızın yarısını tamamlıyoruz ve av kaması alıyoruz. Av kaması almamızın amacı dişli kama için 1100 gold diye hatırlıyorum bu kadar vermemek. Av kaması gelişimi için 3 tane karşı ormandan yaratık kesmemiz gerekiyor böylelikle dişli kama elde ediyoruz.

- Jung itemini tamamlayın. İlk item olarak karşı takımın durumuna göre youmu veya draktharr alın bunu neye göre seçeceksiniz? Buna göre;

- Karşı takımda Hard tank Malp garen darius olaf renekton vs vs vs tarzı şampiyonlar var ise draktharr başlayın kırılgan şampiyonlar varsa youmu alabilirsiniz. Benim tavsiyem ne olursa olsun ikisini birden çıkın.

- Karşınızda ap taşıyıcılar varsa tek yememek için malmortius kasmanızı öneririm.

- Standart kha'zix buildi için Jung itemi + ayakkabı ( duruma göre cd veren duruma göre merkür olabilir) + Youmu + draktharr + hydra(duruma göre son fısıltı olabilir) + Ölümün dansı alabilirsiniz

- Üstte yazdığım build standart bir kha'zix buildidir. Karşı takıma göre alternatif olarak alabileceğiniz itemler ( tank kasmanız gerekiyorsa haşmetli hydra + üçlü kuvvet olabilir veya jaurimin yumruğu + karabalta yapabilirsiniz. Master tryn yasuo gibi hayvani düz vuruşları olan karakterler için late gamede randiun çıkmanızı tavsiye ederim. Veigar gibi gereksiz tek atan herolar için ruh gömleği kasabilirsiniz. )

GELELİM EVOLVE BÖLÜMÜNE

- 6. seviyede q geliştirmenizi tavsiye ederim. 6. seviyede ilk işiniz kontrol totemi alıp ejdere gitmeniz olsun 6.seviyede çok rahat bir şekilde solo ejder yapabilirsiniz. Herkes laneine odaklanmışken gidin ve ejderi kesin kha'zix ile ejder çaldırmak çok zordur zaten buna alışırsınız gittikçe.

- 2. olarak E yeteneğinizi geliştirin 11. seviyede E yeteneğinizi geliştirdiğinizde çalıda totem olsa bile çalıdaki totem menzilinden önce ulti basıp çalıyı geçip E ile rakibe zıplayıp ne olduğunu anlamadan güzel bir hasar verip kill alabilirsiniz veya kill aldırabilirsiniz.

- Double jump videosunu ekledim izleyebilirisiniz.

-Son yeteneğimizde duruma göre R veya W yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Karşı takımda kazulet dediğimiz darius illaloi tarzı hantal şamplar varsa W geliştirmenizi tavsiye ederim nasusvari bir yavaşlatma veriyor. Oyunu kaybedicek durumdaysanız aynı şekilde W yeteneğiniz geliştirmenizi tavsiye ederim takımınıza vakit kazandırmanıza yarayacaktır. Youmu + R basıp rakip adc veya apc ye zıplayıp havadayken W Q Çarp indiğinizde düz vuruş yapıp (%90 adam ölecektir ölmezsede bırakın o yediği hasar onu düşürecektir zaten) fighttan hızlı bir şekilde çıkın.

- R yeteneği gelişimi için Karşıda üstünlük kurduysanız karşı base e hızlı şekilde gidebilmek için rakip ormanı komple ele geçirmek için kaçmak için neredeyse herşey için R geliştirebilirsiniz.

-Kısaca anlatmak gerekirse bence eziliyorsanız W eziyorsanız R geliştirin. R geliştirdiğinizde totemsiz lanelere bedava görünmezlikle girer adamları kevgire çevirebilirsiniz.

Şuanda Kha'zix orman ile ilgili aklıma gelenler bunlar Kha'zix oynayan arkadaşlar bilmeniz gereken en önemli şey kendinize güvenmek üsttede söyledim earlyde ölümcül bir hasarınız var korkarak oynamak sizi geri düşürecektir gang attığınızda korkmayın kaçmak için E gibi bir yeteneğiniz var.

Videoda Kabiliyet rün ve double jump hakkında bilgiler var izleyebilirsiniz.

- Bu söyliyeceğim ya benimle ilgili ya da hard ct bilmiyorum Lee sine karşı genellikle kha'zix oynayamıyorum nedenide tf de işini bilen bir lee sin seni bekliyor E bastığı an abuş gibi ortada kalıyorsun. Karşıda lee sin varsa kha'zix seçmenizi önermem veya bunun bi yolunu bulduysanız seçebilirsiniz

- Late gamede muhtemelen full build olacak ilk siz olacaksınız çok pahalı bir buildiniz olmadığı için fazla goldunuzla zzrot kapısı alıp daha sonra satıp eski iteminizi almanızı öneririm bir kaç oyunda bu taktik hayat kurtardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 1 Aralık 2016; 17:47:3 >

• q hasar vurur
    w diken atar
    e zıplar
    r görünmez yapar

oynayış şekli : e ye bas ganka gir
  • kapsamsız khazix rehberi

rünler: kırmızı ad, sarı hp/arm, mavi cdr, büyük ad

kabiliyet: 12/18/0 thunderlord

itemlar: youmuu drakthar gerisi farketmez

kombo: q q q q q qq q q q arada w

evolve: q>w>r fantezi istiyorsan q>r>e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GANGnam style
  • Gordugum yayincilar R-Q-E şeklinde evolve ediyo değistiğinden beri ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar sıkıcı ve tekdüze bir şampiyonu nası bu kadar oynuyorsun aklım elvermiyor

• Lol oynamamin tek sebebi kha'zix

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 Ad Jhin (Öğretici Video)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapsamlı demişsin de bu çok tekdüze,sıradan olmuş. İnsanın okuyası gelmiyor.Biraz daha özen göstermeni öneririm.
  • video geldi
  • up
  • eq eq eq eq eq

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Çok ayak üstü yaptım daha devamı gelecek bi kaç günde tamamen bitirmeyi düşünüyorum rehberi.
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Kha sec sanki e ile başlıyordu
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    kha sec boşver bence kha'zixde gördüğüm en iyi adam waffle jr

waffle jr da benim gibi evolve veriyor var bi bildiğimiz demekki

e ile başlamanın avantajı early gamede kaçış ve daha iyi baskın

eksileri jung seri dönmeni engeller ve ct jungı unut

bence kha'zix = ct jungdır.
  • kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    O elolarda ct jung biraz sıkıyor be hele kha ile
  • q geliştirden sonrasını okumadım,bide rehber yapmışsın
  • Efeakx E kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    ben hiç sıkıntı yaşamıyorum her kaçışı her yapılcak hareketi ezberledim ondan muhtemelen
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    yorumun için teşekkürler düzeltmeleri yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.