Şimdi Ara

KAPPA - Sepette %55 İndirim (Sezon ürünleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar geçerli bilmiyorum sezon ürünlerinden ürün ekleyip indirim kodu kısmına '155' yazınca %55 indirim sağlıyor.

https://www.kappaturkey.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kappa pişmanlıktır
  • Oğluma eşofman aldım, teşekkürler.
  • KAPPA - Sepette %55 İndirim (Sezon ürünleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nastyobi -- 8 Nisan 2020; 17:29:38 >
  • Bimden aldıgım kappalar hep dandik çıktı.bir daha tövbe almam.
  • Tamamen sallamasyon olmuş indirimler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kappa bir aralar (sanırım İtalyanlara aitti hala öylemi bilmiyorum) en orijinal tasarımlar yapan firmalardan biriydi. Forma, eşofman vb. ne alırsanız farkını hissettirirdi. Sonradan nasıl böyle oldu anlamadım. Satıldı mı iflas mı etti o eski orijinal çizgisinden eser kalmadı.

G
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman haa, çok ama çok dandik LCW daha kaliteli.
    firmaya ulaşamıyorsunuz, daha önceden konu olmuştu. merdiven altı firmalar bunlardan daha kurumsal... Dikkat

• 3rdem kullanıcısına yanıt
    Buda çok sallamasyon olmuş bi adidas nike olmasada kappa sonuçta ki bu devirde insanlar instagram da adını bilmediği insanlara para havalesi yaparken adamların resmi sitesinden alışverişin neyine dikkat edilecek. Ben 2adet eşofman altı kaptım beğenmezsin geri gönderilir eline sağlık konuyu açanın

• Alt üst var yaklaşık 7 sene oldu. Taş gibi taş taş..

KAPPA - Sepette %55 İndirim (Sezon ürünleri)

• quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

Buda çok sallamasyon olmuş bi adidas nike olmasada kappa sonuçta ki bu devirde insanlar instagram da adını bilmediği insanlara para havalesi yaparken adamların resmi sitesinden alışverişin neyine dikkat edilecek. Ben 2adet eşofman altı kaptım beğenmezsin geri gönderilir eline sağlık konuyu açanın
    Nike adidas hiç bir ürün 7 seneyi bırak 4 sene dayanmadı.

• 1 yıl önce ayakkabı almıştım çok rahat hala kullanırım sağlam.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Bir zamanların efsane markası idi juventusun sponsoruydu, sanırım şimdiki kappa aynı şirkete ait değil, isim hakkını mı aldılar ne yaptılar bilmiyorum ama bildiğimiz kappa olmadığı kesin. Slazenger de öyle 90larda efsaneydi simdi hiç alakası yok.

• 350 liraya normalde eşofman takımı mı satıyorlarmış da olmayan fiyattan %55 indirim yapıyorlar.

• bu ne fiyattır böyle, indirim yapsa ne yapmasa ne,

• Ayakkabı aldım. Normal fiyatlarına göre ciddi ucuza geliyor. Kalitesini deneyip görecez.

Edit: Eşofman da aldım :) Kappa eski İtalyan efsanesi ne kadar kötü olabilir ki ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 9 Nisan 2020; 4:12:17 >
  • Ya bırakın milleti..gitsin alsın.. ne yazarsan yaz illaki tokat yemesi gerek.. Yesin tokatı kendi anlasın..

Soba sıcak diyoruz halen yok ben inanmıyom..elimi deyeceğim diyen tiplerin kaynadığı bir memlekey.. Bırak elini yaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayadır vardı ama emniyet dışında herkes kullandı :) ben almadım, sepete yüzde55 yapmıyor çünkü.

• Aldım teşekkürler paylaşana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.