Merhaba arkadaşlar , ağabeyler.2003 toyo yaris aracımın kampana ve kaliperlerini boyamak istiyorum.Kampanalarım paslanmış ve kötü gözüküyor.Ancak nasıl yapılacağı konusunda en ufak bir bilgim yok Öndeki kaliperlerim çok kirlenmiş malıum balata kirleri tozları vs vs.Ayrıca onları da nasıl temizleyip boyayabilrim ?
BU konu hakkında detaylı bilgi verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz
Aracım civa grisi.Jantlarımda gri renk.Limon sarısı rengine boyamak istiyorum ön kaliperleri ve arka kampanaları.Nasıl olur sizce ? Sizinde renk fikirlerinizi almak isterim.
selam çok güzel olur önce güzel bir temizlik sonra herhangi bir boyacıdan alacağın casati sprey boya işlem tamam ben yaptım metalik renkler de var istediğin renge boya alaşım jantlarda zaten süper duruyo
Balata spreyi ile temizlik işlemini kolaylıkla yapabilirsin sprey boyayıda özellikle ısıya dayanıklı olanlardan al kaliperler çok ısınan parçalar ısındıkça boya atabilir
Öyle fazla zorluğu yok.Sadece uygulamak istediğin rengin spreyini alıp;lastikleri söküp;kaliperlerle,kampanayı boyayacaksın.
Temizliği sabunlu su ile yapabilirsin sünger yardımı ile.Ayrıca renk olarak kırmızı tavsiye ederim.Daha tok bir görüntü olur.
T.ederim arkadaşlar.Malzemeleri tamamlayıp , bugün ya da pazar günü işe girişeceğim.Bugün yaparsam akşam , pazar yaparsam hemen akşamına resimleri ekleyeceğim.Umarım herşey istediğim gibi olur.
REsimler eklenecektir.
Kolay gelsin.
Ooopss..Arkadaşlar bir konuyu atlamşım.Hangi marka boyaları tercih edersiniz ? Fİyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirm.YArın işe başlıyorum kısmetse.AKşamına da fotoları koyucam..
Limon sarısı düşünüyorum.Kırmızı herkeste var.
kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme