Şimdi Ara

Kapmana ve Kaliper boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , ağabeyler.2003 toyo yaris aracımın kampana ve kaliperlerini boyamak istiyorum.Kampanalarım paslanmış ve kötü gözüküyor.Ancak nasıl yapılacağı konusunda en ufak bir bilgim yok Öndeki kaliperlerim çok kirlenmiş malıum balata kirleri tozları vs vs.Ayrıca onları da nasıl temizleyip boyayabilrim ?

BU konu hakkında detaylı bilgi verirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz

Aracım civa grisi.Jantlarımda gri renk.Limon sarısı rengine boyamak istiyorum ön kaliperleri ve arka kampanaları.Nasıl olur sizce ? Sizinde renk fikirlerinizi almak isterim.

SAygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

biraz yardımcı olur heralde:)
    http://www.skodaturkey.com/search.php?searchid=210693

üyelik istiyor
  • Up arkadaşlar
  • selam
    çok güzel olur
    önce güzel bir temizlik
    sonra herhangi bir boyacıdan alacağın casati sprey boya
    işlem tamam
    ben yaptım
    metalik renkler de var
    istediğin renge boya
    alaşım jantlarda zaten süper duruyo
  • Balata spreyi ile temizlik işlemini kolaylıkla yapabilirsin sprey boyayıda özellikle ısıya dayanıklı olanlardan al kaliperler çok ısınan parçalar ısındıkça boya atabilir
  • Öyle fazla zorluğu yok.Sadece uygulamak istediğin rengin spreyini alıp;lastikleri söküp;kaliperlerle,kampanayı boyayacaksın.

Temizliği sabunlu su ile yapabilirsin sünger yardımı ile.Ayrıca renk olarak kırmızı tavsiye ederim.Daha tok bir görüntü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren Kaliperlerini Boyama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • T.ederim arkadaşlar.Malzemeleri tamamlayıp , bugün ya da pazar günü işe girişeceğim.Bugün yaparsam akşam , pazar yaparsam hemen akşamına resimleri ekleyeceğim.Umarım herşey istediğim gibi olur.

REsimler eklenecektir.
  • Kolay gelsin.
  • Ooopss..Arkadaşlar bir konuyu atlamşım.Hangi marka boyaları tercih edersiniz ? Fİyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirm.YArın işe başlıyorum kısmetse.AKşamına da fotoları koyucam..

Limon sarısı düşünüyorum.Kırmızı herkeste var.
  • kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.