Şimdi Ara

Kaplumbağamın derisi soyuluyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaplumbağamın derisinin soyulduğunu fark ettim ve teraryumunda ısınması için bir ampul var acaba onun etkisiyle mi olmuştur yoksa kabuk değiştirmesi gibi bir işlem midir bu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: barq41

Kaplumbağamın derisinin soyulduğunu fark ettim ve teraryumunda ısınması için bir ampul var acaba onun etkisiyle mi olmuştur yoksa kabuk değiştirmesi gibi bir işlem midir bu ??

biraz geç oldu ama kabuk değiştirmiyor bildiğim kadar isterseniz paraya kıyıp(en fazla 50l) bir veterinetirene götürün hayvanı ve ne oldu son durum
  • Yinede teşekkürler...Aslında oldukça sağlıklı ve iştahlı zaten artık derisi doyulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barq41

Yinede teşekkürler...Aslında oldukça sağlıklı ve iştahlı zaten artık derisi doyulmuyor

TAMAM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLDUN İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM
  • et bölümü mü ? kabuk bölümü mü ? benimkiler de sularını temizlerken kare kare sert bir deri bırakıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

et bölümü mü ? kabuk bölümü mü ? benimkiler de sularını temizlerken kare kare sert bir deri bırakıyorlardı

sert deri derken , kabuk değişimi sebebiyle plakaları bırakıyor olmasın?
  • Bende biara besledim yavru almistim belli sure araliklarla hem bacaklarindaki deriler soyuluyordu hemde kabuk kismi sert derisi degisiyordu bende goturdum veterinere bsy yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

et bölümü mü ? kabuk bölümü mü ? benimkiler de sularını temizlerken kare kare sert bir deri bırakıyorlardı

sert deri derken , kabuk değişimi sebebiyle plakaları bırakıyor olmasın?

aynen hocam kabuk değiştiriyor benimkiler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.