Şimdi Ara

Kapıyı kırdım, nasıl tamir edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
33.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sinirlenip kendimi kaybetmiştim, elimin içiyle kapıyı açmak için baya vurmuşum delmiş. Ben buna ne yapıp biraz toparlayabilirim?

Kapıyı kırdım, nasıl tamir edebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kırık Kapıyı Tamir Etme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Kapınız kırıldığında, evinizin güvenliğini tehlikeye atmanın yanı sıra rahatsız edici bir durum olabilir. Neyse ki, çoğu kırık kapı tamiri evde yapılabilir malzemeler ve araçlarla yapılabilir.

Değerlendirme ve Hazırlık

Kırık kapınızı tamir etmeye başlamadan önce, hasarın kapsamını değerlendirmeniz önemlidir. Kırık kapı macunu ile doldurulabilecek küçük çizikler mi var, yoksa menteşelerin değiştirilmesi mi gerekiyor? Kapının malzemesi de onarım yöntemini etkileyecektir (örneğin, tahta kapı tamiri metal kapı tamirinden farklıdır).

Kırık Kapı Macunu İle Tamir

Küçük delikler ve çizikler genellikle kırık kapı macunu ile tamir edilebilir. Kırık kapı macunu, ev aletleri mağazalarından ve hırdavatçılardan kolayca temin edilebilir. Macunu hasarlı bölgeye uygulayın ve fazla macunu nemli bir bezle silin. Macun kuruduktan sonra, hasarlı alan görünmez hale gelecektir.

Kırık Menteşe Tamiri

Kırılan menteşeler, kapının sarkmasına veya tamamen kırılmasına neden olabilir. Kırık menteşeleri tamir etmek için şunlara ihtiyacınız olacaktır:

• Tornavida
    • Menteşe vidaları

Kırık menteşeleri kapının çerçevesinden çıkarın. Eski vidaları çıkarın ve yenileriyle değiştirin. Menteşeleri kapıya ve çerçeveye yeniden takın ve vidaları sıkın.

Tahta Kapı Tamiri

Tahta kapılar, küçük çiviler veya vidalar kullanılarak tamir edilebilir. Çatlakları veya delikleri doldurmak için ahşap macunu da kullanılabilir. Ahşap macunu kuruduktan sonra, zımparalayın ve boyayın.

Kırık Kapı Nasıl Kamufle Edilir

Kırık bir kapıyı tamamen tamir edemiyorsanız, hasarı kamufle etmenin yolları vardır. Bunlar arasında şu yöntemler yer alır:

• Boyama: Kapının görünümünü iyileştirmek için boyamak
    • Duvar Kağıdı: Hasarlı alanı kapatmak için duvar kağıdı uygulamak
    • Perdeler: Kırık kapıyı perdelerle gizlemek

Küçük bir kırık bile evinizin güvenliğini tehlikeye atabileceğinden, kırık bir kapıyı tamir etmenin önemli olduğunu unutmamak önemlidir. Yukarıda belirtilen adımları takip ederek, kırık kapınızı hızlı ve etkili bir şekilde tamir edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aklıma elimin içiyle camı kırışım geldi O kapı pert olmuş
  • O değil de elin nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

O değil de elin nasıl?

Çizildi biraz ama iyi. Şu kapı çok çirkin oldu deli evi gibi görünüyor ev. Ne yapılabilir ki?
  • Anladık güçlüsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapının içi köpükmüş
  • Bantla kapıştır ancak öyle diğer türlü olmaz .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

Anladık güçlüsün

Güçlü falan değilim 1.80 65 kilo bir şeyim. Arabalar için kullanılan macundan çekip boyasam olmaz mı?
  • Beyler bir yardımcı olun, ahşap macunu ile falan dolduramam mı?
  • yapıştır gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Bantla kapıştır ancak öyle diğer türlü olmaz .....

oha abi bantla yapıştır demiş adam ya .Aynı benim okul gömleğimin yırtılıp da arka tarafından bantla yapıştırmam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Bantla kapıştır ancak öyle diğer türlü olmaz .....

oha abi bantla yapıştır demiş adam ya .Aynı benim okul gömleğimin yırtılıp da arka tarafından bantla yapıştırmam gibi

• Kapı mok rengi yani mıçarak doldurabilirsin boşluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKiller

Aklıma elimin içiyle camı kırışım geldi O kapı pert olmuş

+1

Ayrıca dershanede arkadaşlar ile iddiaya girmiştik kapıya yumruk atıp kıramazsın diye, kapıya yumruk atıp deldiğim gün aklıma geldi.
  • kapıya bak kartondan lan
  • O parçalari sök icerisine celik macunu bol bol sür parçalari yapboz gibi tekrar birleşik vaziyette yerleştir oraya kuruduktan sonra macunun taşan kısımlari zimpara yap çivi gibi sivri birşeyle kapinin dogal görünümü için çizerek tekrar desen ver hafiften sonra tekrar lokal boya yap..ama armut gibi belli olur yinede orasi..o kapinin yeniden yapilmasi lazim.

• kil ile doldur
  • Em onu

• aklıma deldiğim kapı geldi o değil tekmeyle deldim ben ayağım içerde kaldı üstüde cam bu sefer sınırlendim geri çektim ayağı kapıyı sertçe kapadım buseferde cam inmişti ondan sonra camın yerine kapı değişcek diye slikonla parkeden koyduk 3 tane slikonladık 1 hafta sonrada onları parçalamıştım birkerede yine sinirden vantilatör parçalamıştım gitar parçalarlar ya sahnede sinirim geçince toplamaya çalıştım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

aklıma deldiğim kapı geldi o değil tekmeyle deldim ben ayağım içerde kaldı üstüde cam bu sefer sınırlendim geri çektim ayağı kapıyı sertçe kapadım buseferde cam inmişti ondan sonra camın yerine kapı değişcek diye slikonla parkeden koyduk 3 tane slikonladık 1 hafta sonrada onları parçalamıştım birkerede yine sinirden vantilatör parçalamıştım gitar parçalarlar ya sahnede sinirim geçince toplamaya çalıştım olmadı

bende modemi alıp fırlatmıştım kalorifere sac kısmı yamulmuştu hayvan gibi .Şu ana kadar çok tüplü monitörlerden kırmışımdır küçükken,sağolsun babam bilgisayarcıydı,pek sorun olmadı açıkcası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.