Şimdi Ara

Kapıyı boydan boya çizmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2.çizilişi kaputta da kocaman bi çizik var.yaklaşık 3 yıldır aracımı park ettiğim yerde evimizin önünde çizildi büyük ihtimal.komşulardan şüpheleniyorum da hepsiyle de aramız iyi.çizmeleri için bir sebep yok aslında.gören duyan yok tabi.pasta cila yada çizik giderici etkili olur mu? yoksa hiç ellemesem mi?

Kapıyı boydan boya çizmişlerKapıyı boydan boya çizmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 8 Ekim 2018; 19:30:37 >

• 2 ayaklı, Vicdan kavramı oturmamış yaşam formları. Bir de evrime karşı çıkarlar senle tartışmaya kalkarlar.

Bu arada sen söylemesen pek fark edilecek gibi durmuyor çok moral bozmaya gerek yok. Araç gri olmasa görünür de şu an dikkatli bakmayan göremez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Ekim 2018; 19:38:35 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    araç gri hocam.beyaz olsa hiç görünmezdi sanırım.sırf bu tip yaşam formları aramızdalar diye çok beğendiğim mavi bordo araçlara bakamıyorum.
    bu arada çizik stoplara kadar uzanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 8 Ekim 2018; 19:38:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

araç gri hocam.beyaz olsa hiç görünmezdi sanırım.sırf bu tip yaşam formları aramızdalar diye çok beğendiğim mavi bordo araçlara bakamıyorum.
    bu arada çizik stoplara kadar uzanıyor.
    Gecmis olsun

Emin olun beyaz olsa daha kötü duruyor cizik derinse araya kir doluyor daha cok belli oluyor beyaz renkte

Sene başı benim aracın kaputuna 6 adet kolum büyüklüğünde derin çizik attılar insan kahroluyor ama yapacak bişey yok buz gibi sogudum araçtan boyatsan bi dert boyatmasan bi dert sattım gitti öyle

• istanbul da disinda oturuyorum ne zaman çizik bir araba görsem plakasina bakiyorum istanbul plaka.
    böyle kasten çizilmiş bir araba görünce çizene ben de bir ah ediyorum yazık günah.
    geçen gördüm arabayi astarina kadar boydan boya çizmişler. Allah bidigi gibi yapsin keyfi olarak milletin devletin malına zarar verenleri.

• Ben bugün carşıda yürüyordum yaklaşık 25 e 25 carpı gördüm kaputta . Kimin arac bilmiyorum icim acıdı vay vijdansızlar diye icimden gecirdim . Kendi aracımada oluyor cizen sürten malesef hicbir caresini bulamadım

Cizikli araca binmeyi ögrenecem galiba hic sevmezdim önceden

bunlar s.çılmışların işleri; normal doğum değiller

biz ülke olarak otonom sürüş v.s istemiyoruz; elektirik verilen,dokunanı çarpan kaporta istiyoruz
  • Aracım siyah, Ufak bi sticker var arka tarafta liseli biçler o stickerı sökecem diye çakmakla kaportayı kazımış sökememişte. Allahın belaları. Evin liseye yakın olmasıda dert. Sizin araçta pek belli olmuyor takmayın kafaya. Çok derin değil gibi pasta ile istiyosanız bi deneyin bakalım elinizle.
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • aynı şey bizimde aracın başına geliyordu küfür etmek istemiyorum ama bazı tipler var arabaların arasından geçerken yaslana yaslana geçiyor üzerindeki metallerde aracı çiziyor

Benim aracı da 26 senedir oturduğumuz babamların evinin önünde boydan boya çizdiler.
    Yalnızca benim aracı değil sitedeki tüm araçları çizmiş ş.refsiz.

Yıllardır aynı mahallede otururuz ve böyle bişey 10 yıl önce bir kez daha başımıza gelmişti. Eski aracımızın bagaj kapağını boydan boya çizmişlerdi. tabi yine sitedeki diğer araçları da es geçmemişlerdi.

İki olayda da ev okul yolunda olduğundan ergen veletlerin yaptığından eminim ama yakalayıp ders verme şansımız olmadı.

Çok büyük maliyetlerle aldığımız araçlarımız maalesef böyle p.çler yüzünden değer kaybına uğrayıp can sıkıntısı yaratıyor.
  • Sizin iyi sadece kapı çizilmiş, benim aracın geçen ay sağ tarafı boydan boya çizilmiş. Hayır araç sadece site ve işyeri otoparında duruyor, büyük ihtimalle sitedeki çocuklar bisiklet vb. ile geçerken çizdiler diye düşünüyorum. Servise sordum tamir ettirmeyin boş yere, bu şekilde kalsın dediler, o şekilde kalacak gibi. Üstelik sizinki aracın rengi nedeniyle görülmüyor bile. Bence alışın, Allah çok daha kötülerini vermesin.
  • araç sokakta olduğu sürece bu tip durumlar oluşacaktır. kafanıza çok takmamaya çalışın. geçen arkadaşın evinin önünde duran aracına başka araç park ederken dokundurdu. hafif göçük var. yetkili serviste onarımda. yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.