Şimdi Ara

kapıya gelip imza topladılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. biraz önce kapıya bi amca geldi buralarda gördüğüm biri. apartmanın önündeki sokağın yapılması için imza topluyolarmış atar mısın dedi. uyku sersemi attım ben de. kağıtta iki imza daha vardı ama bi şey yazmıyodu başka. bi sorun olur mu acaba bilen var mı? o kağıtla bi şey yapabilir mi? ev arkadaşım falan yanımdaydı ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 9 Ekim 2012; 18:43:17 >

• Geçmiş olsun benim eniştem imza attı yine böyle bi kağıda adamın üstüne şirketi dikmişler adam dayanamadı intihar etti şuan teyzem dul taliplerini bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Geçmiş olsun benim eniştem imza attı yine böyle bi kağıda adamın üstüne şirketi dikmişler adam dayanamadı intihar etti şuan teyzem dul taliplerini bekliyom

yapma ya
  • quote:

Geçmiş olsun benim eniştem imza attı yine böyle bi kağıda adamın üstüne şirketi dikmişler adam dayanamadı intihar etti şuan teyzem dul taliplerini bekliyom

/>
  • hocam üsttekiler imza değilse yandın çünkü boş kağıta imza senet oluyor benim bildiğim
  • Sonun diyalizde bitmez umarım. Çünkü 2 böbrek fiyatı da yetmeyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teyzene talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casey31

hocam üsttekiler imza değilse yandın çünkü boş kağıta imza senet oluyor benim bildiğim

imzaydı üsttekiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.