Şimdi Ara

kapıda ödemeli kargoyu teslim almazsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kapıda ödeme ile aldığım ürünü teslim almazsam herhangi bir şey olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapıda Ödemeli Kargoyu Almazsam Ne Olur?

Kapıda ödemeli kargo siparişi verdiğinde ve teslim almadığında aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsin:

• Satıcıya Ek Ücret: Satıcı, teslim alınmayan kargolar için genellikle ek bir ücret talep edebilir. Bu ücret, kargo masraflarını ve satıcının zaman kaybını karşılamak içindir.

• Siparişin İptali: Bazı satıcılar, teslim alınmayan kargolar için siparişi iptal edebilir. Bu durumda, sipariş tutarı hesabına iade edilirken, ek ücret ödemek zorunda kalabilirsin.

• Kara Listeye Alınma: Bazı satıcılar, teslim alınmayan kargoları alışkanlık haline getiren müşterileri kara listeye alabilir. Bu durumda, söz konusu satıcıdan bir daha alışveriş yapamayabilirsin.

• Kredi Kaybı: Teslim alınmayan kargolar nedeniyle ek ücret ödersen, kredi puanın olumsuz etkilenebilir. Bu, gelecekte kredi başvurularında sorun yaşamanıza neden olabilir.

Bu sonuçlardan kaçınmak için, yalnızca ihtiyacın olan ürünleri sipariş etmen ve teslim almaya hazır olduğundan emin olmalısın. Eğer teslim alamayacaksan, satıcıyla iletişime geçerek siparişi iptal ettirmeli veya teslimat tarihini yeniden ayarlamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olmaz hocam zaten ben değilim deyin vermezler pek zannetmiyorum.

• StealheX kullanıcısına yanıt
    Nereye vermezler hocam ? :) 20 gün önce vermiştim siparişi umudum yoktu yollarlar diye. Bugün aradı kargo ürününüz var diye evde yokum alma imkanım yok yani.

• Olabilir Satici Ben istemiyorum tekrar gönderin derse eğer sen tekrar almazsan adam dava açarsa senden tazminat alabilir. Haberin olsun Siparişimi iptal etmek istiyorum felande ellerinde telefon numaran yada tc kimlik numaran varsa sıkıntı olur yoksa sorun yok
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Tekrar gönderirse alırım ürün 20 gün sonra geldi ve hiç haber mail falan yollamadılar. Site zaten sorunlu bende ümidi kestim. Bugün kargocu arıyor. Ben napabilirim ki ?

• Gider şubeden alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Ararsıniz şubede bekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    referans ilanı donanım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Şubeye gönderirler oradan alirsiniz olmadı satıcıya gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.