Şimdi Ara

KAPIDA ödemeli ALIŞVERİŞ site İSMİ VERIRMISINIZ::??LUTFEN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdıgım gıbı kapıda odemelı alışverıs sıte ısmı verırmısınız lutfen??

• KIMSE BILMIOMU YOKSA BILEN SOYLEMIOMU??
  • ben weblebi.com biliyorum alışverişde yaprım
  • veribilisim.com yanda reklamı bende buradan alışveriş yaptım
  • baska yokmu??
  • www.karizma.com.tr (denendi )

www.metropolteknoloji.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozz_MSE -- 22 Mart 2005, 20:06:43 >
  • Karizma'nın kapıda ödemesi var mı? Orası bana göre en sağlam en güvenilir bilgisayarcı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Karizma'nın kapıda ödemesi var mı? Orası bana göre en sağlam en güvenilir bilgisayarcı.

var.. hemde çok hızlı .geçen temmuz ordan alışveriş yaptım... UPS ile geldi.. çok iyi hatırlıyorum saat 13 gibi siparişi verdim.. aynı gün kargo ya vermişler ( 16 ya kadar ki siparişler aynı gün kargoya veriliyormuş) ...Mersin de oturuyorum... ertesi sabah.. saat 11 de.. kargo kapıma geldi.... paramı verdim hemen.. ve aldım.. nakit ödemelerde. % 4 indirim de yapıyorlar.. ve bazı pc bileşenleri gerçekten çok ucuz..... biraz reklam oldu ama
  • www.pcdepo.com
  • ya rahatsızmısın arkadaşım yoksa post sayını arttırmak için mi konu açıyorsun... önceki topic inde dedik weblebi iyidir diye hala zorluyorsun....+ bu konunun yeri de burası deil ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

ya rahatsızmısın arkadaşım yoksa post sayını arttırmak için mi konu açıyorsun... önceki topic inde dedik weblebi iyidir diye hala zorluyorsun....+ bu konunun yeri de burası deil ztn

sen saznmısın
  • su an turkıyede en guvenılır ve hızlısı pcdepo.com bildiğim kadarıyla verılen sıparısler aynı gun kargoya verılıyor
  • www.pcdepo.com online satış konusunda profesyönel çalışıyor ve kapıda ödeme seceneği sadece onlarda var
  • TEKNOSA..... 444 0078....
  • www.kangurum.com
  • www.pcdepo.com en mantıklısı bende ordan notebook almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

veribilisim.com yanda reklamı bende buradan alışveriş yaptım

• kapıda ödeme de nakit değilde kredi kartı ile ödeyecek olsak kartı nasıl çekiyorlar adamlar yanında pos cihazımı taşıyorlar acaba

İKİ DAKİKAYA HAYIR DESEM

• Aynen öyle.Kablosuz Pos makinası getiriyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

kapıda ödeme de nakit değilde kredi kartı ile ödeyecek olsak kartı nasıl çekiyorlar adamlar yanında pos cihazımı taşıyorlar acaba

İKİ DAKİKAYA HAYIR DESEM

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozz_MSE

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Karizma'nın kapıda ödemesi var mı? Orası bana göre en sağlam en güvenilir bilgisayarcı.

var.. hemde çok hızlı .geçen temmuz ordan alışveriş yaptım... UPS ile geldi.. çok iyi hatırlıyorum saat 13 gibi siparişi verdim.. aynı gün kargo ya vermişler ( 16 ya kadar ki siparişler aynı gün kargoya veriliyormuş) ...Mersin de oturuyorum... ertesi sabah.. saat 11 de.. kargo kapıma geldi.... paramı verdim hemen.. ve aldım.. nakit ödemelerde. % 4 indirim de yapıyorlar.. ve bazı pc bileşenleri gerçekten çok ucuz..... biraz reklam oldu ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.