Şimdi Ara

Kapıda ödeme Hakkında Soru (UPS veya PTT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kapıda ödeme Seçenegi nasıl oluyor yani herhangi Bir vatandaş Bunu yapabılıyormu

kapıda Ödeme derken Örn:

ben Van daki birisine Bi bilgisayar parçası yolluyorum Fiyatını 40 ytl anlaşdık Ben kargocuya o şahısdan 40 ytl alın + kargo masrafıda ona ait dir Diye biliyormuyum

Eger böyle birşey oluyorsa O para bana nasıl ulaştırlıyor Bu konularda Yardımcı olurmusunuz

Şimdiden Teşekkurler

• Yav oyle sey mi olur. Kargo senin urununu goturur, senin paranla niye ugrassin.

Ama kargoyu verirken kargo ucreti alici odemeli yollayabilirsin.
  • Yurtiçi kargoda Varmıs sanırım Suan Ögrendım ama Detaylarını Bılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Yav oyle sey mi olur. Kargo senin urununu goturur, senin paranla niye ugrassin.

kapıda ödeme diye birşey duymadınız mı? ürün gelir kargo ve ürünün parasını kapıda ödersiniz. exa gibi siteler bu hizmeti sunuyor. yalnız bu kapıda ödeme seçeneği bireysel hizmetlerde kullanılıyor mu onu bilmiyorum.
  • UPS de kapıda ödeme seçeneği var. yani gönderdiğin kişiden alıyolar parasını. kargo parasınıda ona verdirtebiliyorsun. ama senin paranı geri getirip mi veriyolar yoksa bi yerdenmi çekiyorsun bilmiyorum
  • parayı nasıl çekiyorsun bende bilmiyorum ama onlar adam sana 40 lire veercek dersek 5 lira kargo de bi 5-6 lira daha koyuyolar sanırım o sistem için
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Yav oyle sey mi olur. Kargo senin urununu goturur, senin paranla niye ugrassin.

kapıda ödeme diye birşey duymadınız mı? ürün gelir kargo ve ürünün parasını kapıda ödersiniz. exa gibi siteler bu hizmeti sunuyor. yalnız bu kapıda ödeme seçeneği bireysel hizmetlerde kullanılıyor mu onu bilmiyorum.

Kardesim son yazdigimi okusana. Ben de onu dedim zaten. Kargo parasini odetebilir ama urunun parasiyla kargo ugrasmaz. En azindan bireysel islemler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 11 Nisan 2009; 17:45:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ups te var..Ama anlaşmalı şirketler için sadece..kargo masrafına ekstra olarak 5tl-10 tl arasıda kapıda ödeme seçeneği için ekstra ücret alıyorlar..Ama en başta ups le anlaşmalı olmak gerekiyor..Kişi olarak öyle birşey olamaz diye biliyorum..Şirket anlaşmalı olmak gerekiyor diye biliyorum..
  • MAL BEDELİ TAHSİLATLI GÖNDERİ:

Bu hizmetmiz sayesinde satışını yaptığınız herhangi bir ürünü kapınızdan teslim alıyor ve müşterinize ürünün tahsilatını yaparak (ister nakit, ister kredi kartı) teslim ediyoruz. Ayrıca müşterinizden tahsil ettiğimiz ürün bedelini ise sizin hesabınıza transfer ediyoruz.

Mal Bedeli Tahsilatlı Gönderi seçeneği; özellikle internetten satış yapan müşterilerimize oldukça faydalı iş çözümleri sunar.

Bu hizmetten faydalanabilmeniz için ‘Mal Bedeli Tahsilat Sözleşme’li müşterimiz olmanız gerekmektedir. Başvuru ve bilgi için lütfen 444 00 66’yı arayarak UPS Müşteri Temsilcisine başvurunuz.

http://www.ups.com.tr/Page.aspx?pid=113

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.