Şimdi Ara

Kapıcının oğlu çok artist !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim apartman kapıcısı kamuran abının bir oğlu var 25 yaşlarında tam bir işsiz.adam hergun dışarda çoluk çocukla top oynuyor bu yaşta.her gun işsiz gibi takılıyor.Birde çok artist böyle yürüyüşler havalar falan.Babası olmadıgında apartmana servıse çıktıgında masum kılıklı efendı benı patronu gıbı goren ve benden dıledıgımı getıren bir insan ama akşam degışıyor bir artıst havalar ama bu havalarda akşamkı çöp servısıne kadar sönuyor
    Adam 10 senedır aynı tshırt u gıyıyor ve hala bıkkınlık gelmedı ben bıle bıktım o mavı tshırtun içinde o kara kafayı görmeyi.
    adamın takıldıgı arkadas yas grubu 07 - 13 yas arası.
    birde adam dışarda sureklı çocukların toplarını patlatıp eğlenıyor.Bir aralar banada yapardı ama akşamki çöp servıslerındede ben onun reyısı olurdum.
    Geçende oyle balkona çıktım birde ne goreyım alt mahalledekı kapıcı çocuklarıyla aylık oynuyor.
    Mahallede beledıyenın yaptıgı park alanında hergun top oynuyor arada bır goruyorum adamı düğünlükleriyke beledıye parkında çoluk çocukla oturuyor.
    ben en son ılk okuldayken onunla top oynayıp takılırdım bu halan bıkmadı toptan.
    NOT :CSB değildir !

• Adam gözünde dünyayı ikiye ayırmış. Kapıcının çocukları ve diğerleri diye.
  • Bazı yerlerde sınıf farkı olayına girmişin tutmadım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: şefim bakar mısın

Adam gözünde dünyayı ikiye ayırmış. Kapıcının çocukları ve diğerleri diye.

Friedrich Nietzsche Karl Marx Vladimir Lenin Yaşar Kemal Albert Camus ∞

ADAMSIN
  • niye bu kadar rahatsız oldun kendine bunu sorman gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.