Şimdi Ara

Kapı kapı dolaşan satıcılara hukuki işlem başatılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu düzenbazlardan geçmişte bir alışverişimiz oldu ve 60 YTL civarında ki ürünü bize 400 YTL ye verdiler. Üstelik şuanda elimizde hiç bir belge vb. gibi bir şey de yok, kendilerini göndereceklerini söylediler fakat 1 aydan beri faturanın geldiği de yok. Kendilerini aradık bir de sesini küstahça yükseltmesi bir yana yalanlar peşi sıra geliyor. Kendisi şirketten çıktığını söylüyor, biraz önce mesaj attığım da ise yanlış numaraya mesaj attığımı söylüyor ardından arıyorum ve telefonu kapalı, aramaya devam ettiğimde ise telefonu çaldı ve ardından ben sağır ve dilsizim mesajını yolladı. Yani resmen adam dalga geçiyor ve suçlu olduğu da bir o kadar aşikar. Bu konuda şuanda elimizde bir belge bulunmadan nasıl bir işlem yapabiliriz? Dahası bu konuda bilgili olan hukukçu ve başından bu tür bir olay geçen arkadaş özel mesaj aracılığı ile iletişime geçerse sevinirim yoksa konu başka yönlere saptırılıyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varsayilan -- 18 Eylül 2008; 19:43:15 >

• aman ha çok tehlikeliler adamın o cağına incir ağacı diker bunlar
  • Bir daha zaten kapı kapı dolaşan satıcı görmiyeyim arkasından sopayla kovalarım, kadın olsa bile. Çünki bize geldiklerinde adamın yanında bir de kadın vardı. Her neyse forumdan bir arkadaş noter aracılığı ile yanılmıyorsam halletiklerini söylemişti olayı, bu konuda bilgi verebilir misiniz acaba? Tekrardan elimizden hiç bir belge bulunmadığını söyliyeyim, sözde göndereceklerini söylediler ve bir kaç gün önce de ben bilmiyorum gelmiş olmalıydı tekrardan ilgileniyorum şirketle konuşacağım diyor fakat hala ortalıkta fatura falan yok.
  • Ne satmışlardı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

Ne satmışlardı?

Evet ne aldığını açıkladın mı sen sahi
  • İnanılır gibi değil, en sonuda mesaj attım yarın hukuki işlemleri başlatıyorum diye, ben şu kahvehanedeyim şuanda bu numarayı 2 gün önce bir gençten aldım, sen kimsin, asıl ben senin hakkında hukuki işlem başlatacağım diyor. Fakat tahminimce bize ürünü satan adamın korkusundan yapmış olduğu birşey, işte görün düzenbazları ne taklalar atıyorlar.
  • dikkat etmek lazım ama hakkını zaten alıcaksın sen hiç merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün neydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ürün neydi?

Hocam ürünün ne gibi bir önemi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

Hocam ürünün ne gibi bir önemi var?

ilk konu açtığında da merak etmiştim. herkes sorunca ben sormadım. ama bu sefer dayanamadım sordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.