Kapı göçünü düzeltme vs değişim

-
-
Hocam çok keskin kırık hatları var ben çok sağlıklı bi sonuç alınacağını düşünmüyorum. Alıcı olsam bu fotoğraftan sonra değişmiş olması daha çok içime sinerdi geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Bu kapının değişimi şart düzeltmeye harcanacak paraya yazık olur.
-
Dünya kadar para alır oraya
İşlem sonrası da nihai sonuç arka kapı gibi dümdüz olmaz, içine sinmez, tekrar değiştirme kararı alırsın. Baştan değiştir
-
kapı içinde sizi koruyacak çelik barlar var. kapıdaki deformasyon bu barların da zarar gordugunu doğrular nitelikte. barların ve saçın değişmesi gerekiyor gibi. yoksa saçı düzeltseniz de değiştirseniz de en ufak kazada mukavemeti kalmayan barlar sizi korumaz.
-
ya kardeş olası bir kazada cebinizde aracınızı onaracak para bile yok,nereden de binersiniz böyle araçlara. toros çok bile size. ayak yorgan hesaaaaaaasabı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Mart 2025; 16:5:49 > -
Kardeş, insanların parası var yok kimseyi ilgilendirmez, kim neye biner kimseyi ilgilendirmez.
Malesef ustaların bazıları yanlış yönlendirme yaptıklarından güveni zedeliyorlar, biz de doğrusunu sorup öğrenmeye çalışıyoruz burada. Arkadaşlar sağolsunlar yorumlarıyla çok yardımcı oldular, bunun üzerine de bugün değişim için ustaya bırakıldı araç. Olay bu.
Geçmiş olsun. Mantıklı olanı yapmışsınız kesinlikle
Geçmiş olsun doğru tercih hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzeltilse bile dalgalı olurdu her baktığında küfredersin keşke değiştirseydim diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X