Şimdi Ara

Kapı göçünü düzeltme vs değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraftaki hasar için hangisi uygun olur? (Aracın değer kaybı vs gibi durumlar da göz önünde bulundurulursa.)

5 farklı ustaya gösterdim sadece 1 tanesi düzeltilebileceğini söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok keskin kırık hatları var ben çok sağlıklı bi sonuç alınacağını düşünmüyorum. Alıcı olsam bu fotoğraftan sonra değişmiş olması daha çok içime sinerdi geçmiş olsun

• Geçmiş olsun. Bu kapının değişimi şart düzeltmeye harcanacak paraya yazık olur.

• Düzeltebilecek usta varsa buyursun denesin ama hocam düzeltilmesi çok zor. Düzelsede sağlıklı olmaz form komple bozulmuş.

Bu hasarı bile tam olarak düzeltemediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 13 Mart 2025; 8:29:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünya kadar para alır oraya Kapı göçünü düzeltme vs değişim İşlem sonrası da nihai sonuç arka kapı gibi dümdüz olmaz, içine sinmez, tekrar değiştirme kararı alırsın. Baştan değiştir Kapı göçünü düzeltme vs değişim Kapı göçünü düzeltme vs değişim 

• kapı içinde sizi koruyacak çelik barlar var. kapıdaki deformasyon bu barların da zarar gordugunu doğrular nitelikte. barların ve saçın değişmesi gerekiyor gibi. yoksa saçı düzeltseniz de değiştirseniz de en ufak kazada mukavemeti kalmayan barlar sizi korumaz.

• ya kardeş olası bir kazada cebinizde aracınızı onaracak para bile yok,nereden de binersiniz böyle araçlara. toros çok bile size. ayak yorgan hesaaaaaaasabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Mart 2025; 16:5:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • napervasız kullanıcısına yanıt

Kardeş, insanların parası var yok kimseyi ilgilendirmez, kim neye biner kimseyi ilgilendirmez.

Malesef ustaların bazıları yanlış yönlendirme yaptıklarından güveni zedeliyorlar, biz de doğrusunu sorup öğrenmeye çalışıyoruz burada. Arkadaşlar sağolsunlar yorumlarıyla çok yardımcı oldular, bunun üzerine de bugün değişim için ustaya bırakıldı araç. Olay bu.

• ahmot A kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Mantıklı olanı yapmışsınız kesinlikle

• Geçmiş olsun doğru tercih hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzeltilse bile dalgalı olurdu her baktığında küfredersin keşke değiştirseydim diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.