Şimdi Ara

Kapatılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakullukcu -- 3 Haziran 2012; 13:08:12 >

• çok güzele benziyor ancak küçük bir isteğim olacak 101 rom daki saat widget i daha güzel e benziyor onu koysanız olmaz mı?
  • ROM un temeli tam olarak hangi ROM?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

ROM un temeli tam olarak hangi ROM?

b866

• Hocam ne zaman çıkacak tam olarak ? Ellerinize sağlk
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterOFMonster

Hocam ne zaman çıkacak tam olarak ? Ellerinize sağlk
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakullukcu -- 26 Ağustos 2012; 19:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

b866

b876 kullansaydınız daha iyi olurdu kanaatindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DHKT-DE Kapatılmıştır!
    17 yıl önce açıldı
    (KAPANMIŞTIR)
    14 yıl önce açıldı
    silinecek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

b866

b876 kullansaydınız daha iyi olurdu kanaatindeyim.

bir arkadasin yardimiyla aylar once yapmistim bu romu tekrar toparlayip yayinladim o zaman titanium backuptan yedek yuklerken sorun cikariyordu simdi o sorunuda duzelttim.bu rom uzerinde baya ugrasmistik bu romu yaparken çok şey bilmiyordum ama cok guzel bir rom oldu bence.Artık daha fazla şey öğrendim yeni öğrendiklerimle bu romu birleştirince ve caki101'le birlikte çalışınca çok güzel bir rom oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxatakanxx -- 26 Nisan 2012; 10:09:58 >

• Ellerinize sağlık bekliyoruz.
    Ayrıca radyo yu da entegre ederseniz tadından yenmez valla
  • beklemedeyiz...
  • ekran durumu nasil
  • Bekliyoruz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakullukcu -- 26 Ağustos 2012; 19:42:26 >
  • Bende Beklemekteyim eğer x5 rom yapılacaksa bence Dzo nun romundan daha güzel olması lazım en azından ics olmalı görünüşte tek eksiği o
    başarıların devamını , linkleri ve ics li romları beklemekteyim
    teşekkürler caki101
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYTo

Bende Beklemekteyim eğer x5 rom yapılacaksa bence Dzo nun romundan daha güzel olması lazım en azından ics olmalı görünüşte tek eksiği o
    başarıların devamını , linkleri ve ics li romları beklemekteyim
    teşekkürler caki101

ben teşekkür ederim, ilgi gösterip zaman ayırıp değer verdiğiniz için.
    maksat aynı model telefon kullanan arkadaşlarla daha keyifli bir kullanma süreci yaşamak, hepimizin ortak isteği.

ics ve görüntü konusundaki fikrime gelince, şahsen android 4 ics'nin görüntü ve arayüzünü açık ve net söylemem gerekirse "berbat" bulduğumu belirtmek isterim. android 2.2 froyo'dan sonra görüntü arayüzü en kötü olan rom olduğunu düşünüyorum.

tabi kişiden kişiye değişebilir bu fikirler, ancak cihaza yüklendiği kadar karşılık veren bir platform değil gibi geliyor bana.
    radyo konusundaki artısı olmasa kullanılacağını düşünmek güç geliyor.

yani 2.3.5'in adı 4.0 ics olsaydı, ics'nin adı da 2.3 olsaydı, bence şuan üzerinde çalıştığımız 2.3 platformu daha çok rağbet görebilirdi.

bu şey gibi geliyor bana - xp den sonra vista çıkmıştı ve herkes içten içe xp'nin daha sempatik olduğunu, vista'nın ise bir fiyasko olduğunu biliyordu.
    ancak yeni olanı kullanmak zorunda hissediyorduk.

bu nedenle ics konusuna takınılmaması gerektiği inancındayım.
    dün gece ics için bir çalışma yapmak için başladım, ancak yarısında sıkılıp bıraktım bi kenara.
    cidden hiç sempatik gelmiyor.

• Arkadaslar yeni rom hazir. Sabah caki101e gonderecegim oda burada paylasacak.

• quote:

Arkadaslar yeni rom hazir. Sabah caki101e gonderecegim oda burada paylasacak.

Yeni sürüme ics de olduğu gibi, gürültü engelleyici mikrofonu kapatma açma özelliğini eklerseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

quote:

Yeni sürüme ics de olduğu gibi, gürültü engelleyici mikrofonu kapatma açma özelliğini eklerseniz çok iyi olur.

Ayni fikirdeyim... Bir de ics den bu roma donerken en verimli ve kayipsiz sekilde yedeklemeyi nasil yapabiliriz...titanium disinda bir yontem yok mu ? Onun arayuzu berbat.

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

quote:

Ayni fikirdeyim... Bir de ics den bu roma donerken en verimli ve kayipsiz sekilde yedeklemeyi nasil yapabiliriz...titanium disinda bir yontem yok mu ? Onun arayuzu berbat.

Titanium backup dışında yedekleme programları var ama veri kaybı falan olabilir diye düşünüyorum. Titanium backup benimde hoşuma gitmiyor arayüzü ama en sağlıklı yedek bu progrmala alınıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

quote:

Titanium backup dışında yedekleme programları var ama veri kaybı falan olabilir diye düşünüyorum. Titanium backup benimde hoşuma gitmiyor arayüzü ama en sağlıklı yedek bu progrmala alınıyor.

En basit sekilde titanium ile nasil yedeklerim mesajlarimi rehberi vs? Bir de bu romda gurultu onleyiciyi kapatacak misiniz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.