Şimdi Ara

KAPATILAN KONUMLA İLGİLİ NEDEN AÇIKLAMA YAPILMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce hiçbir neden olmadan şu konum kilitleniyor ve AÇIKLAMA YOK!

https://forum.donanimhaber.com/golf-7-1-2-tsi-110-uzun-yol-tuketim-degeri--129880538

Daha sonra bu konuda forum destek bölümüne yazıyorum ama cevap yok. Sonrasında biri görüp açıklama yapar diye Otomobil Genel sayfasına şu konuyu açıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/konum-neden-kilitlendi--129882533

Bana bu konuda açıklama yapmak yerine konuyu, KONU DIŞI’na taşıyorlar. AÇIKLAMA YOK! Şunu yapmak yerine neden bir açıklama yapılmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 14 Kasım 2017; 22:59:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam VW ve TSI motoru çekemeyenler şikayette bulunuyor olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    İnsanı çileden çıkartıyorlar. Biri çıksın desin ki şu sebepten ötürü kilitledik.

Açıklama yapmaları için konu açıyorum. Açıklama yapmak yerine konuyu başka yere taşıyorlar.

• SON ZAMANLARDA OTOMOTİV FORUM UNDA KİŞİLER ÇOK AZALMIŞ GİBİ FARKETTİM BEN
  • “Uyarı” sabit konusunda sizi gördüğüm için size mention atıyorum hocam. Bi açıklama yapabilir misiniz?

@conjure

• @supremum

@kocaballi

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

İnsanı çileden çıkartıyorlar. Biri çıksın desin ki şu sebepten ötürü kilitledik.

Açıklama yapmaları için konu açıyorum. Açıklama yapmak yerine konuyu başka yere taşıyorlar.

Hocam bu moderatör dediğiniz kisileri forum bedavaya calistiriyor diye biliyorum. E bedava is bu kadar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle konunuzu paylaşıma açtım,

kiltlenmesi konusunda işlem yapan yöneticimiz ile görüşemedim henüz, nedenini öğrendiğimde sizi de bilgilendiririm,

gerekçenin öenmine göre tekrar klitlenmesi gerekirse onu da ayrıca bildiririz.

son olarak bu konuların yeri -nedeni ne olursa olsun- burası değil.

demek ki isteyince bize ulaşabiliyorsunuz, bölümü çöpe çevirmeye gerek yok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.