Şimdi Ara

(KAPANMIŞTIR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatmayalım arkadaşlar. Benim demek istediğim, çok kullanılan bir kelimenin doğru yazılmasının çok daha önemli olduğuydu. Bu yüzden ""HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı." dedim. Benim tehlikeli gördüğüm şey budur. Ayrıntıya girildiğinde benim cümle bazında hatalarım vardır dikkat etmediğim için veya hızlı cevap vermek istediğim için. Üslup konusunda kırdığım kimse varsa özür dilerim.
    Edit: (sancez hariç...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 21 Aralık 2011; 16:03:12 >
  • Adam fırsat adı altında konu açıyor, tartışılan meseleye bak.
  • Bu heryerde zırt diye çıkıp , o kelime öyle değil böyle yazılır diyenlere ve özellikle da eki ayrı yazılır diyenlere uyuz oluyorum arkadaş. da yı ayrı yazmazsa anlamıyormusun. herkes yerine herkez yazsa ne demek istediğini anlamıyormusun. şimdi o herkez yarısını düzelttin ne oldu. Nobel edebiyat ödülümü aldın. Yoksa Türkçemizi doğru kullandığımız için uzaydan buraya bir merdivenmi indi. Ne oldu yani.

konumu türkçe imla dersine çevirdiğiniz , ve konu haricinde herşeyi konuştuğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim , zıt fikirlerde tartışsanız ortak paydanız hepimizin türkçeyi doğru düzgün kullanamamamız ,

sanırım yukardaki cümlede de yanlış yazım da olsa

Yinede hepinize teşekkür ederim

*BEDAVA HDMİ KABLO İLE İLGİLİ VERİLEN SİPARİŞLER ŞU AN İTİBARI İLE KARGOYA TESLİM EDİLMİŞTİR.
    *SİSTEME GİRMESİ BİRAZ ZAMAN ALACAK

BİLGİNİZE ANLAYIŞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

www.depodijital.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: depodijital

merhaba ,

konumu türkçe imla dersine çevirdiğiniz , ve konu haricinde herşeyi konuştuğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim , zıt fikirlerde tartışsanız ortak paydanız hepimizin türkçeyi doğru düzgün kullanamamamız ,

*BEDAVA HDMİ KABLO İLE İLGİLİ VERİLEN SİPARİŞLER ŞU AN İTİBARI İLE KARGOYA TESLİM EDİLMİŞTİR.

www.depodijital.com

evet hakikaten asıl ürün olan ses kayıt cihazı haricinde herşey konuşulmuş , hatta başka tartışmalar yapılmış, bir tek ses kayıt cihazı konuşulmamış.
    Benim sorum : ses kayıt , kaset başlar demişsiniz. Sitede de ayrıntılı bilgi bulamadım.Kasete mi kayıt ediyor.Kaset dahilmi fiyata? kaç saat yada dakika kayıt edebiliyoruz ? detaylı bilgi verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle3030

quote:

merhaba ,

www.depodijital.com

evet hakikaten asıl ürün olan ses kayıt cihazı haricinde herşey konuşulmuş , hatta başka tartışmalar yapılmış, bir tek ses kayıt cihazı konuşulmamış.
    Benim sorum : ses kayıt , kaset başlar demişsiniz. Sitede de ayrıntılı bilgi bulamadım.Kasete mi kayıt ediyor.Kaset dahilmi fiyata? kaç saat yada dakika kayıt edebiliyoruz ? detaylı bilgi verirmisiniz?

merhaba ,

Bu ürün recorder özelliği olan bir kaset çalarınız veya diğer recorder özelikli cihazlarınızı sabit telefonunuza bağlayarak telefon görüşmelerinizi kaydetmeye yarayan aparattır.

Saygılarımla
    www.depodijital.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

IP ile ayırt etmeniz güç olacaktır ama bir nebze farkeder.
    İlk üyeliğimi 5 dk. önce aldım ve 100 puan verdi.
    Hayır olayın parasında değilim, sadece merak ettiğim ve ilerde üyeliğin lazım olabileceğini düşünerek üye oldum.

merhaba ,

İp belirlememiz o kadar güç değil sistem buna müsait , sorun bu değil mutlaka sistem size puan yükmeliydi sizden ricam üye adınızı mesaj gönderek bildirmeniz size hediye çekini tanımlayacağız

Hatamız başka hatalara yol açmasın

Teşekkürler.

www.depodijital.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hayır olayın parasında değilim, sadece merak ettiğim ve ilerde üyeliğin lazım olabileceğini düşünerek üye oldum.

merhaba ,

İp belirlememiz o kadar güç değil sistem buna müsait , sorun bu değil mutlaka sistem size puan yükmeliydi sizden ricam üye adınızı mesaj gönderek bildirmeniz size hediye çekini tanımlayacağız

Teşekkürler.

www.depodijital.com

Dinamik IP kullanıcıları (yani büyük bir çoğunluk) modem'i yeniden başlatarak yeni IP alabilir. Keza bunun dışında proxy de var. Tabi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olacak ama.

Kargo ücretiniz nedir? Ürün hacmine göre değişiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 21 Aralık 2011; 19:12:23 >

• quote:

quote:

quote:

merhaba ,

Teşekkürler.

www.depodijital.com

Dinamik IP kullanıcıları (yani büyük bir çoğunluk) modem'i yeniden başlatarak yeni IP alabilir. Keza bunun dışında proxy de var. Tabi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olacak ama.

Kargo ücretiniz nedir? Ürün hacmine göre değişiyor sanırım.

merhaba ,

İnternette alışveriş yaparken her türlü indirim yolunu araştırmak ve kazanmak sevaptır

Kargo bedeli 5.99 tl den başlıyor

Saygılarımla

www.depodijital.com

• quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Bu heryerde zırt diye çıkıp , o kelime öyle değil böyle yazılır diyenlere ve özellikle da eki ayrı yazılır diyenlere uyuz oluyorum arkadaş. da yı ayrı yazmazsa anlamıyormusun. herkes yerine herkez yazsa ne demek istediğini anlamıyormusun. şimdi o herkez yarısını düzelttin ne oldu. Nobel edebiyat ödülümü aldın. Yoksa Türkçemizi doğru kullandığımız için uzaydan buraya bir merdivenmi indi. Ne oldu yani.

Evet bazen anlamadığım oluyor.
    Neden ben yanlış anlaşılmamak adına dikkatli yazıyorken başkası karakucak yazsın da ben de anlama komasına gireyim ki?

Üye olana 5 tl lik puan (hediye çeki) kampanyası bu gece 23.59 itibarı ile bitecektir.

teşekkürlerimizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

quote:

Orijinalden alıntı: sancez

quote:

Orijinalden alıntı: meto87

Herkez yerine herkes yazılsaydı belki konunun içeriği ile ilgilenebilirdim. Maalesef.

İlgilenmediğin iyi olmuş. Yoksa sen mana bulacak illa birşeyler bulurmuşsun.
    Herkes imla hatası yapabilir. Belki o kelimenin öyle yazıldığını bilmiyor da olabilir.
    Sonuçta Türkçeyi katleden cümleler kurmamış. Burada nelerini gördük.

60 KURUŞ verip bir gazete okuyacak, çok zor değil. Her geçen yıl daha çok kişi daha çok kelimeyi yanlış yazıyor. Özellikle bu "HERKEZ", "HERKES"ten fazla yazılmaya başladı. Daha nasıl katliam bekliyoruz acaba? Rendelenmiş şekilde dökülüyor Türkçe.

Bazı'ya bağzı diyen genel müdürler gördüm yazışmalarda, takıl hocam sen keyfine bak. Fazla kafana takma böyle şeyleri.

• quote:

merhaba ,

Üye olana 5 tl lik puan (hediye çeki) kampanyası bu gece 23.59 itibarı ile bitecektir.

teşekkürlerimizle

merhaba
    3.5mm Stereo Jack Connector 5pin sizde varmı 10 adet alıcam

(KAPANMIŞTIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 22 Aralık 2011; 9:14:35 >
  • merhaba ,

Pcb tip 5pın rca konnektör stoklarımızda yoktur saygılarımızla

www.depodijital.com

DH üyelerine özel kampanya ile devam ediyoruz , converter çeşitlerinde ürünlerin %15'i bizden ürünlerden yararlanmak için hediye çeki bölümüne DHKMP10 yazmanız yeterlidir.

ürünleri görmek için tıklayınız

www.depodijital.com

*ses kayıt cihazı 4.5 tl kampanyamız devam etmektedir.
    *bedava hdmi kablo siparişleriniz kargoya teslim edilmişitir.

• quote:

Merhaba ,

DH üyelerine özel kampanya ile devam ediyoruz , converter çeşitlerinde ürünlerin %15'i bizden ürünlerden yararlanmak için hediye çeki bölümüne DHKMP10 yazmanız yeterlidir.

www.depodijital.com

elinizde şu çevirici var mı?

(KAPANMIŞTIR)

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Merhaba ,

www.depodijital.com

elinizde şu çevirici var mı?

(KAPANMIŞTIR)

merhaba ,

resimdeki ürün stoklarımızda yoktur , ilginize teşekkür ederim

www.depodijital.com

• Arkadaşlar bu ses kaydedici ürünün linkini verebilirmisiniz lütfen...

Orijinalden alıntı: sendrome

Arkadaşlar bu ses kaydedici ürünün linkini verebilirmisiniz lütfen...

merhaba ,

ses kayıt cihazının linki aşağıdadır.

http://www.depodijital.com/OTOMATIK-SES-KAYIT-CIHAZI,PR-2680.html
  • Merhaba ,

Bir çok arkadaşımız kargo numaralarını merak etmektedir , Kargo numaraları kargo firmasının bize bildirdiği kodlar ile sisteme girilmiştir bunlar kargo fatura numaralarıdır .Kapıda ödeme ve salı çarşamba gelen siparişler beklemektedir.

Bunun dışındaki tüm kargolar , kargo firması aracılığı ile ödemeleri yapılarak tarafınıza gönderilmiştir. Ürünler engeç cuma günü elinizde olması gerekmektedir.Kargoları cuma günü (en geç) eline geçmeyen DH üyeleri lütfen bizi iletişim bölümünden mail atarak bilgilendirsin.

www.depodijital.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.