Şimdi Ara

Kapanmış bir sitenin DB sine ulaşmak (Davalık Durum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir forum sitesinde 2 yıl önce takılıyordum çekilişten godaddy hesabı kazandım. fakat hesabın çalıntı olduğunu bu yazın başında bana açılan davadan ögrendim.

savcıya çekilişten kazandım falan dedim siteninde ismini verdim, site sahipleriyle iletişime geçmişler adamlar böyle biri yoktu sitemizde demişler ve siteyide bu sorgudan 1 hafta sonra kapattılar. Şu anda bomboş sayfa var.

bahsettiğim site ünlü w.arez sitelerinden birisi.

sitenin hostunu buldum almanya kaynaklı, acaba buraya mail atsam db bilgilerinden inboxuma ulaşabilirler mi ? bir şekilde bana yollandıgını benim çalmadıgımı kanıtlamam lazım. şu an 17 yaşındayım olay 15 yaşındayken oldu ve şu anda davayı açan kişi 20 bin tl zarardayım falan diyor.

suçsuzum ama adamlar siteyi kapadıgı için kanıt bulamıyorum.

• Hiç bi host firması müşterisinin veritabanını başkasına vermez. Senin siten olsa müşterisinin veritabanını her mail atana veren bir firma ile çalışır mıydın ? Savcılık izni ile belki veritabanını yetkililer inceleyebilir ama oda samanlıkta iğne aramaya benziyor biraz. VVarez sitelerinden ne cıkacağı belli olmuyor zaten. Benim anlamadığım davayı sana verilen godaddy hesabının sahibimi açtı ? Eğer o açtıysa 2 yıl sonra mı aklına gelmiş eğer 2 yıl sonra aklına geldiyse inaktif demektir buna bağlı olarak nasıl 20binTL zarardaymış ?
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Türk hostingi olsa bir nebze ama adamlar almanyadan almış dediginiz gibi samanlıkta igne aramaya benzeyecek. Evet o açtı, çok önceden açmış ama bana dava yeni ulaştı iddianame 1.5 sene önce hazırlanmış. aslında 20 bin tl olmasıda zor 34 domain vardı ve çogu .com du yeni reglenmiş yani ben öyle hatırlıyorum. ama şimdi mahkemede miktara takılırsam suçu kabul etmişim gibi olacak
  • TheBox T kullanıcısına yanıt
    "Çöle çıksan kutup ayısı öper" sözü tam size oturmuş herhalde. Diyecek başka birşey bulamadım umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Gerçektende öyle h.ack mack alakam yoktur aslında millet neler yapıyor kabak benim başıma patlıyor :( İnşallah diyelim.
  • Bu üyliğiniz ne ki 20 bin tl istemiş anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş siteyi web.archive.org da arat bir ihtimal belki üyelik nickini falan bulursun ama işine yarar mı bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Goddady üyeligi, içinde 34 domain vardı, davayı açan kişi söylüyor 20 bin tl oldugunu yani mahkeme falan degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox

Goddady üyeligi, içinde 34 domain vardı, davayı açan kişi söylüyor 20 bin tl oldugunu yani mahkeme falan degil

Sen resmi yoluna bak.

Adam seni dolandırmaya çalışıyor bence.
  • bu site arkadaşın işine yarar'mı ? arkadaşlar bu işlerden pek anlamıyorum umarım halledersin

http://archive.org/web/
  • Google önbellek gosterimi ise yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi durumlarda her zaman ss alırım .
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    mahkemeye öyle bildirmiş ama tabi hasar tespiti yapmaları falan lazımdır yani o öyle dedi diye 20 bin tl olacak degil. zaten miktara takılmam ben takılırsam zaten suçlu oldugumu kabul etmiş olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

bu site arkadaşın işine yarar'mı ? arkadaşlar bu işlerden pek anlamıyorum umarım halledersin

http://archive.org/web/

buradan zaten buldum 2-3 resim dostum yinede sağolasın, inşallah diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihnizinir

Google önbellek gosterimi ise yarayabilir

nasıl yani dostum ?
  • quote:

quote:

nasıl yani dostum ?

ulaşmak istediğin linkin başlığını yaz sonra sonucun yanında fare imlecini götürdüğünde küçük bir ok işareti çıkacak, orada önbellekte göstere basacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

nasıl yani dostum ?

ulaşmak istediğin linkin başlığını yaz sonra sonucun yanında fare imlecini götürdüğünde küçük bir ok işareti çıkacak, orada önbellekte göstere basacaksın.

denedim ama adamlar siteyi davaya dahil oldukları için tümden sildiler kapattılar 1.5-2 ay önce o yüzden sonuç bulamıyor sanırım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.