|
|
Kapalı Telefondan Veri Kurtarma: Kayıp Verilerini Kurtar
Teknolojik cihazların hayatımızdaki yeri gün geçtikçe artıyor ve bu cihazlar, değerli verilerimizi depolamak için önemli araçlar haline geliyor. Ancak, telefonlarımızın bozulması veya hasar görmesi durumunda, bu verilerin kaybı ciddi bir sorun teşkil edebilir. İşte bozuk bir telefondan veri kurtarmak için bilmen gerekenler:
Veri Kurtarma Yöntemleri
Bozuk bir telefondan veri kurtarmak için çeşitli yöntemler mevcuttur. Uygun yöntem, hasarın türüne ve verilerin depolandığı konuma bağlı olarak değişir.
Bozuk Telefondan Veri Kurtarma Adımları
Veri kurtarma süreci karmaşık olabilir, ancak aşağıdaki adımları izleyerek şansını artırabilirsin:
Bozuk Telefondan Veri Kurtarma İpuçları
Bozuk bir telefondan veri kurtarma, zorlayıcı bir görev olabilir. Ancak, bu adımları ve ipuçlarını izleyerek verilerini kurtarma şansını artırabilirsin. Veri kaybı riskini en aza indirmek için cihazını koruman ve verilerini düzenli olarak yedeklemen her zaman önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14900k all core 6,0 ghz
ram cl 36 7800 mhz asus z790 apex encore asus rog 3080 corsair rm850 benQ zowie xl2566k 360 Hz |
|
|
|
--^^ JASPADE ^^--
|
|
|
Merhaba, telefonumun ekran desen kilidini unuttum. 7 gündür uğraşıyorum çözüm yolu için. Telefonumun içinde 5 yaşındaki kızımın 2,5 yıllık anı geçmişi var. Format atılmadan fotoğrafları ve videoları kurtarmanın bir yolunu ararken yorumunuza denk geldim. Otg kablo diye bir şeyden bahsetmişsiniz. Biraz araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım. O yüzden sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Otg kablo ile ekran desen kilidini unuttuğum telefonumun içindeki fotoğrafları ve videoları aktarabilir miyim? Cevap verirseniz çok sevinirim. |
|
Yani bana bir faydası yok bu durumun... Anladım. Teşekkür ederim. |