Şimdi Ara

Kapalı Beta'ya Girmeye Deymez!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle küfür kol geziyor.Birde Türklerle oynamak gerçekten dayanılmaz tamam bende Türküm ama adamı öldürüyosun direk ana bacı dalıyo.Teamfightta kill alıyosun ks diye ana bacı.Seviye yerlerde zaten oyuncu kalitesi çok düşük çok rahat takım taşırsınız.Oyundan zevk alamıyorum.Graves alcakttım almaktan vazgeçtim küfür ede ede adamdan soğuttular beni.

• La sakin allahım ya de get vururuz kafana ignore at adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Öncelikle küfür kol geziyor.Birde Türklerle oynamak gerçekten dayanılmaz tamam bende Türküm ama adamı öldürüyosun direk ana bacı dalıyo.Teamfightta kill alıyosun ks diye ana bacı.Seviye yerlerde zaten oyuncu kalitesi çok düşük çok rahat takım taşırsınız.Oyundan zevk alamıyorum.Graves alcakttım almaktan vazgeçtim küfür ede ede adamdan soğuttular beni.

bi de arada creep falan öldürürken gönderme hatası veriyo. iyice saçmaladı.
  • Sonuna kadar katılıyorum neredeyse 1600 macta 5 leave vardır ama girmem ile leave atmam bir oldu çünkü küfür mü desen malphite as kasanlarmı desen kendini takımın kaptanı sanan mı desen emirler veren mi desen herkes birbirine küfürlermi desen yok dayanılmıyor çünkü türklerde saygı denilen bir şey yok ciddi ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Sonuna kadar katılıyorum neredeyse 1600 macta 5 leave vardır ama girmem ile leave atmam bir oldu çünkü küfür mü desen malphite as kasanlarmı desen kendini takımın kaptanı sanan mı desen emirler veren mi desen herkes birbirine küfürlermi desen yok dayanılmıyor çünkü türklerde saygı denilen bir şey yok ciddi ciddi

Gelmişken post kasayım;

KBT denilince sana neyi çağrıştırıyor? Birazdan AS yorick oynuyucam ben.
  • Doğru söze ne denir..
  • Beyler adam mid dedi diğeri mid ne dedi edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 30 Ağustos 2012; 1:46:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GECE RES YOK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kbt hero alacaklara yaradı. hem istediği heroyu deneme şansı buluyor hemde oyunun tr serverı açılınca olacakları gördü.
    şahsen ben kbt'yi almak istediğim heroları denemek, düzgün buildleri bulmak için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

kbt hero alacaklara yaradı. hem istediği heroyu deneme şansı buluyor hemde oyunun tr serverı açılınca olacakları gördü.
    şahsen ben kbt'yi almak istediğim heroları denemek, düzgün buildleri bulmak için kullanacağım.

Oda doğru graves alcaktım vazgeçtim yorick+skin alıcam
  • sen dua et oyununda tf olmuş. Bizimkilerin haberi yok hiçbirşeyden :D
  • Ben iki oyuna girdim ikiside 5vs4'dü ama kimse kimse kimseye hakaret şeklinde küfür etmedi. Çok gırgır şamataydı aslında. Championların seslerini falan denedik. Penta kil attırdık. Ama şu oyunda gelen türk veletlerinden bin kat daha iyiydiler. Abartmaya gerek yok. Benim oyunu bilmeyen gördüğüm bir ryze vardı oda zaten eğlencesine girmişti.
  • Bu gün karşıda 2-3 tane çocuk vardı All Chat'ten ''qnq bu gün phentA alıcam xD'' dedi neyse devam ettim bizim mid Ryze Leave attı birdaha girdi 7 kere öldü , karşıda 20 CS yapan bir shen arkadaşımız '' nortic east'ta alayınızı midtte alırım xD'' yazdı Rage Quit attım.
  • Zaten ben değiştirdim serveri east a donus yaptım.kurtuldum oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Sonuna kadar katılıyorum neredeyse 1600 macta 5 leave vardır ama girmem ile leave atmam bir oldu çünkü küfür mü desen malphite as kasanlarmı desen kendini takımın kaptanı sanan mı desen emirler veren mi desen herkes birbirine küfürlermi desen yok dayanılmıyor çünkü türklerde saygı denilen bir şey yok ciddi ciddi

Gelmişken post kasayım;

KBT denilince sana neyi çağrıştırıyor? Birazdan AS yorick oynuyucam ben.

Onu biliyoruz zaten
  • kapalı beta la kapalı beta +2000 elo ranked değil
  • quote:

Beyler mid dedim adam mid ne dedi

Ayni oyundamiydik acaba? Ziggs mi oynuyordun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler mid dedim adam mid ne dedi

gizli bir örgüt değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PBE yerine buna girip burda denicem champ.'ları nasıl olsa lagda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

PBE yerine buna girip burda denicem champ.'ları nasıl olsa lagda yok

anneni sevmiyorsun heralde
  • eğer sen adamlara ayh ezik türkler .s.s.s gözüyle bakarsan adamların da sana sövmesi çok olağan dışı bişey değil.

bu küfür edenler sövenler normal oyunlarda da var belki yabancı dilin olmadığı için anlamıyosun belki de artık alıştığın için sesini çıkarmıyorsun.
    kendi serverında oynarken nasıl küfür edenlere laf atanlara ignore atıyosan kbt'de aynısını yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.