Şimdi Ara

Kapalı Beta'ya Girmeye Deymez! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küfür fazla ama kalite bakımından çok daha iyi kesinlikle,easte göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin55

yabancı serverda adamların fuck you turkish people demesi daha mı içten gelio size :D o zaman kolay gelsin ne diyim :D

İşte bu server sizler için açıldı.Elosu 1000 in üstüne çıkmayanlarla bol bol küfürleşirsin orda yabancılara bile kendinin türk olduğunu belli ediyosan.
  • şahsen biraz skin ve champ denemek için girdim. Yok küfürmüş yok oymuş yok buymuş bein alakadar etmez West bırakılır mı ya. Level 20de sanki 2000 eloluk maçlar gibi geçiyor
  • arkadaşlar bana üyelik verebilecek olan var mı sırf meraktan bakmak istiyorum nasıl oldu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

sadece 3 oyun dayanabildim bir tanesi yapay zekaya karşı, riot güzel iş çıkarmış fakat Türkiye'de bunu hakedecek bir oyuncu kitlesi yok üzücü bir durum gerçekten. kbt için dil seçeneğini değiştirme ihtimali bile zor olan adamlar ile oynuyorsunuz. ülke olarak bütün zeka ve yetenek gerektiren işlerde çuvalladığımızı görmek üzücü.

adam pick ekranında takma adım ingilizce olduğu için, yabancı olup olmadığımı öğrenmek için üstelik sen ***** cocuğu musun tarzında hafif ve yenilir yutulur küfürler ettiğinden sorun yok. yani yukarıda arkadaşın söylediği gibi ''beta la beta'', karaktersiz ve cahil adamlar için bir beta süreci bu.

ben de isterdim oyuncu topluluğumuz olsun, uzak doğulular gibi takım kompozisyonları yapılsın, 1 takım çıksın en azından ön elemelere falan katılsın, birkaç kişi canlı yayın yapsın aradan sıyrılsın işte bu diyebilelim fakat çok uzak görünüyor şu sıralar.

lafın kısası fail olan bizleriz arkadaşlar riot games değil.

just a change region.

Yaşın kaç? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum. Tahminim liseye geçiyorsundur bu sene.

Hiç bir ülke komple bir oyunda başarılı değildir, ne de komple başarısızdır. Ben West bölümündeyim ve Fransa'dan Almanya'dan öyle salak tipler çıkıyor ki karşıma aptallığın bir sınırının olmadığını anlıyorum. Oyunu taşıyan bir çok Türk karşıma çıktı. Bu tarz meselelerde böylesine genellemeler yapmak tamamen saçmalıktır.

Bu arada o sona eklediğin sözde İngilizce notta hatalar var bir daha göz at. Orada "a" kullanılmaz, hava atayım derken rezil olma da, düzelt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

sadece 3 oyun dayanabildim bir tanesi yapay zekaya karşı, riot güzel iş çıkarmış fakat Türkiye'de bunu hakedecek bir oyuncu kitlesi yok üzücü bir durum gerçekten. kbt için dil seçeneğini değiştirme ihtimali bile zor olan adamlar ile oynuyorsunuz. ülke olarak bütün zeka ve yetenek gerektiren işlerde çuvalladığımızı görmek üzücü.

adam pick ekranında takma adım ingilizce olduğu için, yabancı olup olmadığımı öğrenmek için üstelik sen ***** cocuğu musun tarzında hafif ve yenilir yutulur küfürler ettiğinden sorun yok. yani yukarıda arkadaşın söylediği gibi ''beta la beta'', karaktersiz ve cahil adamlar için bir beta süreci bu.

ben de isterdim oyuncu topluluğumuz olsun, uzak doğulular gibi takım kompozisyonları yapılsın, 1 takım çıksın en azından ön elemelere falan katılsın, birkaç kişi canlı yayın yapsın aradan sıyrılsın işte bu diyebilelim fakat çok uzak görünüyor şu sıralar.

lafın kısası fail olan bizleriz arkadaşlar riot games değil.

just a change region.

Yaşın kaç? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum. Tahminim liseye geçiyorsundur bu sene.

Hiç bir ülke komple bir oyunda başarılı değildir, ne de komple başarısızdır. Ben West bölümündeyim ve Fransa'dan Almanya'dan öyle salak tipler çıkıyor ki karşıma aptallığın bir sınırının olmadığını anlıyorum. Oyunu taşıyan bir çok Türk karşıma çıktı. Bu tarz meselelerde böylesine genellemeler yapmak tamamen saçmalıktır.

Bu arada o sona eklediğin sözde İngilizce notta hatalar var bir daha göz at. Orada "a" kullanılmaz, hava atayım derken rezil olma da, düzelt.

+1 . İngilizce öğren öyle oyna east yada westte , neyse lisede öğrenirsin herhalde

• Çok boş konuşuyosunuz be. Kbt dekılerın çoğu çocuk ve oyuna daha yenı baslamıs kısıler. Bıraz empatı kurun. Kendınız hakkında soylenmesını ıstemedıgınız seylerıde soylemeyın. Adam ne bılsın midi topu botu, ıngılızcesı olsa belkı anlar ama sen adama lan malphıte as kasılırmı desen as ne lan **** der. bütün forumu Azıcık Mantıklı Konuşmaya davet edıyorum. böyle gereksız konularda acmayın kendınızı tatmın etmek ıcın. Ve şu ironiden de vazgeçin, Türklerle oynanmaz, Türkler küfürbaz. Be sen nesin? Türk değil misin? Konuşmanıza dikkat edin. ''Bende Türk üm ama... '' aması ne ? Sende Türksün o da Türk. Bu da oyun, yenı başlayanıyla, iyi oynayanıyla, kötü oynayanıyla bu da oyun.. Sözüm ona başlığı açan kişi çok atar yapmışsın ama bu işler öyle taşkınlık yapmayla olmuyor sen önce 'değmez' yazmayı öğren sonra Türklerden bahset. Ya adam gibi oyunu öğreterek sevgı saygı cercevesınde oynayın kbt de ya da west inize devam edın. Ingılızce konusanlar mukemmeldır. Batı ozentısıyız maşallah ulus olarak kendımıze donüp bakmıyoruz. Alıntı yapmayın polemıge gırmeyelım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 30 Ağustos 2012; 14:01:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DEĞMEZ*
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin55

yabancı serverda adamların fuck you turkish people demesi daha mı içten gelio size :D o zaman kolay gelsin ne diyim :D

''Ks atma lan a..... ç.... s....... y ..... a........ o..... seni . Senin ... '' falan filan diye devam eden cümlelerdense varsın öyle desinler.

Report ve sorun çözülür.
  • Küfür çok var.
    Newbie elbette olacağ
    Noob da var Pro da var.
  • küfür konusunda bütün sorun egıtım sıstemınde ve aılelerın cocuklarını nasıl egıttıklerınde, hadı oglum amcaya bi söv. Hadı dayına ***evenk de. Böyle bireylerin cocukları böyle olur işte.

• ahaha kbt ye girmek için can atıyorum
  • Yıllardır bu tip oyunlar oynayan biri için hasar vermek aman vermemek gibi kelimeler o kadar yabancı geliyor ki. Son bir kaç yıldır cok kısıtlı bir vaktimi oyunlara ayırabiliyorum ve bu sabah kapalı beta için girdigimde sesi biraz kısmam gerekti cunku alakasız gelmeye başladı. Şimdi bu iyi mi kötü mü tartışır cunku kendi dilimizi anlamaz hala gelmemiz biraz tiraji komik aslında. Yine de ne olursa olsun orjinal dilinde oynama taraftarıyım bu oyunları. Şayet vakit bulup tekrar girersem muhtemelen ingilizce devam edicem.
  • Daha iki mac yaptim ama ortam oyle bi ortam ki daha oyuna girdigin gibi farkediyorsun Turk serverinda oldugunu. Mesela iki macta da butun takimi FB veren kisiye allchatten "mal" yaziyor. Simdiden gelenek olma yolunda ilerliyor bence. Lisede, uni.de vs yemekhaneden yedigim zamanlarda biri tepsinini dusurse herkes donup onu alkislamaya baslamaya baslardi. Birlik beraberlik bakimindan bu iki olayi birbirine cok benzettim.
    Onun disinda herkes herseyi cok iyi biliyor. Maclardan birinde lane'de 20dk.da 25-3 oldum ornegin ama ne yapacagima yanimdaki 2-6lik arkadas karar veriyor. Canim azalinca daha ben b'ye basamadan o coktan ustume bes tane geri cekil pingi gondermis oluyor. Hangi itemlari cikmam gerektigini soyluyor falan. Cok zevkli.
    Ayrica Turkce seslenlendirmeleri cok begendim youtubedan videosunu izlemekten cok farkli oyunda karakterlerin Turkce konusmasini dinlemek. Oyundayken hicbiri kotu gelmedi bana.
    Son olarak internet uzerinden birbiri hakkinda en ufak fikri olmayan kisilerin sozlerinin size
    bir zarari/yarari olmadigini kavrayabilecek olgunluga ulastiysaniz, "Kasap Nuri durdurulamiyor" ya da "Fetullah Gulen ezip geciyor" sozlerini gorunce benim kadar egleneceksiniz demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Girmeyin şuna.

Alın bunu dışarı
  • Her oyunda en az 2 leaver ve banko biri oyundan düşüp düşüp giriyor. Karakter deniyorum deyip feedleyen daha sonra leave atan, bot lane'de ağır feedleyip ss vermeye üşenen mi dersin. Kule altından alalım diyorum dalıyorum kill bana gidiyo 17/0 giden adam ks diyor. Diyorum sen darius'sun yok ben tankladım sen kestin. Aynı adama teamfightlarda önce gir diyorum bana ben tank mıyım diyor.

Bunları geçtim çok ibretlik buildler gördüm. Shyvana'ya pd çıkandan tut, irelia'ya 2 tane bot alan adam bile var. Herkes birbirine feedleyince oyunu sil abicim falan diyor öyle bir ortam. Rune almayı bilmeyen adamlar.

Ama belki de en ilginci, Ashe alıp 2/16 giden elemana oyunu sil dediğimde '' Bayanım desem anlar mısın?'' demesiydi.

Ve evet herkes birbirine ana bacı küfür ediyor. İşte böyle bir yer KBT. Aslında çok iyi bir önizleme oldu betadan sonra serverların durumları hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

sen dua et oyununda tf olmuş. Bizimkilerin haberi yok hiçbirşeyden :D

• Ap carry'sin ve triple alıyorsun -kasmış bir orianna düşünün- "ks yapma lan" diyorlar. Ki bunu diyenlerin yaşını sordum, 15-16. Daha girmem. Şu server açılsa da West'teki Türkler tamamen gitse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Beyler mid dedim adam mid ne dedi

Ayni oyundamiydik acaba? Ziggs mi oynuyordun?

"mid ne" diye gece demiştim ben olabilirim o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

Çok boş konuşuyosunuz be. Kbt dekılerın çoğu çocuk ve oyuna daha yenı baslamıs kısıler. Bıraz empatı kurun. Kendınız hakkında soylenmesını ıstemedıgınız seylerıde soylemeyın. Adam ne bılsın midi topu botu, ıngılızcesı olsa belkı anlar ama sen adama lan malphıte as kasılırmı desen as ne lan **** der. bütün forumu Azıcık Mantıklı Konuşmaya davet edıyorum. böyle gereksız konularda acmayın kendınızı tatmın etmek ıcın. Ve şu ironiden de vazgeçin, Türklerle oynanmaz, Türkler küfürbaz. Be sen nesin? Türk değil misin? Konuşmanıza dikkat edin. ''Bende Türk üm ama... '' aması ne ? Sende Türksün o da Türk. Bu da oyun, yenı başlayanıyla, iyi oynayanıyla, kötü oynayanıyla bu da oyun.. Sözüm ona başlığı açan kişi çok atar yapmışsın ama bu işler öyle taşkınlık yapmayla olmuyor sen önce 'değmez' yazmayı öğren sonra Türklerden bahset. Ya adam gibi oyunu öğreterek sevgı saygı cercevesınde oynayın kbt de ya da west inize devam edın. Ingılızce konusanlar mukemmeldır. Batı ozentısıyız maşallah ulus olarak kendımıze donüp bakmıyoruz. Alıntı yapmayın polemıge gırmeyelım.

+1 söylediklerine tamamen katiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.