Şimdi Ara

Kapağı Açılabilen Telefon Önerisi 1600 Bütçe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm Arkadaşlar dediğim gibi böyle bir telefona ihtiyacım var 6,7 yıl yaşayacak. Snapdragon 800 2 gb vs. böyle bir telefon varmı şuan veya çıkacak ileriki zamanlarda ? Önerilere açığım teşekkürler:)

• Lg go pro 2yi bekleyin hocam ;) 21 Şubatta Güney Kore'de çıkacak.Nisan gibide bize gelmiş olur.
  • kapağı çıkan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 yıla ekranı açma tuşu kasar kardeşim yanlış beklentiler içindesin, 3 yıl kullanırım dediğim telefonu aynı yıl içinde satma gereksinimi duydum teknoloji bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

kapağı çıkan ?

arka kapak batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocaboston

Lg go pro 2yi bekleyin hocam ;) 21 Şubatta Güney Kore'de çıkacak.Nisan gibide bize gelmiş olur.

Özellikleri çok iyi ama 5.9 biraz büyük kaçmazmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

6-7 yıla ekranı açma tuşu kasar kardeşim yanlış beklentiler içindesin, 3 yıl kullanırım dediğim telefonu aynı yıl içinde satma gereksinimi duydum teknoloji bu.

Hadi ya kötü olmuş modeli neydi peki ? Şimdi şöyle bir benzetme var telefonlar bir laptopla aynı özelliğe sahip oldukları için uzun ömürleri olur diye duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edice1

quote:

6-7 yıla ekranı açma tuşu kasar kardeşim yanlış beklentiler içindesin, 3 yıl kullanırım dediğim telefonu aynı yıl içinde satma gereksinimi duydum teknoloji bu.

Hadi ya kötü olmuş modeli neydi peki ? Şimdi şöyle bir benzetme var telefonlar bir laptopla aynı özelliğe sahip oldukları için uzun ömürleri olur diye duymuştum

Discovery

Telefon aiırken 5.2"nin ustune cıkma tasıması cok sorun oluyor bir yerden sonra

Mesela ufak istiyorsan z1 compact iyidir
    G2 miniyi bekleyebilirsin g2nin sadece ufaltılmısı
    veya g2 alabilirsin buyuk istiyorsan.

Nexus dısında telefonların kameraları gayet iyi is goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edice1

quote:

Discovery

Telefon aiırken 5.2"nin ustune cıkma tasıması cok sorun oluyor bir yerden sonra

Mesela ufak istiyorsan z1 compact iyidir
    G2 miniyi bekleyebilirsin g2nin sadece ufaltılmısı
    veya g2 alabilirsin buyuk istiyorsan.

Nexus dısında telefonların kameraları gayet iyi is goruyor.

Aslında yüksek inçlide severim tabi note 3 kadar değil :) ama su arttırılabilir hafıza kapak olayından bezdim. Oyun oynayacağım daha çok Z1 compact ı tercih ettim bu yüzden, s4 active desem tanıyan yok telefonu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.