Kap a bildirildimi? Yoksa Elmander deki gibi cezamı ödenecek.
Galiba bildirilmedi.Bir de Adamın bonservisi kadar kap a ceza ödeyeceğiz.
yanlız yeni yönetim evlere şenlik !
- Başkan 3-4 gün önce : Drogba ile ilgileniyoruz görüşmelerimiz sürüyor!
- 2. Başkan 3-4 gün sonra : Drogba ile ilgilenmiyoruz !
yedek üye A.Albayrak çıkıyor ! Kaleci transferini açıklıyor!
- Bülent Tulun ne iş yapar belli değil transferler geldikçe gözlüklerini takar artist artist pozlar verir !
Dipnot : eğer Galatasaray futbol takımı bu sezon toparlanamaz ise bunun etkileri yeni seçilen yönetime çok büyük olur !! taraftar sabırsız alınacak 1-2 mağlubiyet sonrası rüzgar çok daha sert esecek !!!
ayrıca kombinelerde satışa çıkıyor daha kombine aldıracak transfer yok ortada !! Kombinelerde de büyük hüsran yaşanabilir yani TT Arena'da 10 bin ortalamaya oynarsa Galatasaray dua etsin yönetim
saçmalamanın alemi yok albayrak yönetimde değil şu anda yedek listede yönetimden biri ayrılırsa yerine geçebilir...
ayrıca bu kalecinin alınacağını sanmıyorum ben yine basının attığı bir oltaya benziyor daha düne kadar reyes ile forlanda bizdeydi...
ok
yönetim istifa etsin
Forumda kaleci transferine Buffon'la başlayanlar vardı sonu feci oldu
300.000 € :)) cip parası birşey olmaz
şaka gibi yaa
biri çıkıp adam gibi açıklama yapsın yeter artık herkes kafasına göre at koşturuyo olan büyük beklentilere soktukları bizlere oluyo
Resmi siteden açıklanmadan neden her kaynağa her defasında inanıyorsunuz ki ? Boşuna sinir ediyorsunuz kendinizi. Yöneticinin açıklaması birşeyi değiştirmez resmi sitede görmeden kendinizi deli etmeye değmez. Ne sağlam kaynaklar çürüdü gitti bu bölümde hala kaynaklara inanıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
Resmi siteden açıklanmadan neden her kaynağa her defasında inanıyorsunuz ki ? Boşuna sinir ediyorsunuz kendinizi. Yöneticinin açıklaması birşeyi değiştirmez resmi sitede görmeden kendinizi deli etmeye değmez. Ne sağlam kaynaklar çürüdü gitti bu bölümde hala kaynaklara inanıyoruz.
Açıklayan yönetici kim? Onlara da inanmayacaksak işimiz yaş
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
kaynak değil hocam mesele yöneticilerin birbirini yalanlayan açıklamaları kime inanacağımızı şaşırdık
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
ok
noldu LAURO bizdeydi başkan şöyleydi böyleydi carttı curttu sesinizi çıkarmadan önce bekle ve gör ondan sonra sağa sola saydır bir daha ki sefere..
quote:
Orijinalden alıntı: Aeducan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme