Şimdi Ara

Kanuni phantom kullanan bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar abiler daha önce konu açmıştım scoter alacaktım ama biraz daha para bulunca vazgeçtim Kanuni phantom buldum bitane 2012 4500 de kazasız 3 bin lira alınırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• honda msx 125 gibi tipi var Tipi güzel ama içi dışı nasıldır bilemem, umarım forumda kullanan ya da bilen vardır da kardeşimize yardımcı olur.
  • İnşallah kullanan vardır o yüzden açayım konu dedim. Dediğin motora hakikaten benziyor üstad ama ekmegine göre köfte

• Binmek hic nasip olamdi ama kullanicilarindan sikayet duymadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu bütçeye kendini kanıtlamış motorlar alabilirsin (çinli olabilir ama belli bir kalitede)

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97501-kanuni-phantom-180-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-26.html

Bu konuyu incelersen üsteki arkadaşa katılmıyabilirsin çünkü şikayetçi olanlar çok özellikle son hız konusunda 175 cc hakkını vermiyor motor okuduklarım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 2 Mart 2015; 4:18:52 >
  • Önerin varmı üstad yakışıklı olmasına dikkat ediyorum birazda o sayfayıda incemedim ustam ama genellikle hızzdan yana şikayetçi olmuşlar ve fazlada hızı seven biri değilim dağılmasa yeter sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drasfiti34 -- 2 Mart 2015; 17:14:21 >
  • Bir kanuni kullanıcısı olarak titreşim beni etkilemez diyorsan al derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim güzel önerileriniz için kanuni phantomu alıcam 1 2 güne inşallah. paylaşacağım sizinle görüşlerimi

• bence hiç girme o motora evet görüntü güzel ama işçilik berbat gösterge kalitesiz titreşimle birlikte kafayı buluyo ve saçmalıyor bence daha iyi bişey bak
  • Uzak dur, çöp... Memnun olan görmedim, iyi yönde yorum yapanlar ya satıcı ya da 10 yıl peugeot mobilete bindikten sonra kısa süreliğine zevke gelmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 3 Mart 2015; 22:03:35 >
  • 2006 2007 cbr125 ler var o fiyata km yüksek ama alınırmı hocam ? Bu arada gitmedim motoru almaya ilan tarihinin ta 2014 ün 10. Ayı oldugunu görünce geri geldim satamıcam sonra elimde kalcak korkarım öyle şeyden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drasfiti34 -- 4 Mart 2015; 0:22:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.