Şimdi Ara

Kanuni Phantom 180 cc Nasıldır Sizce Kullanışlımıdır ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben öncelikle honda cbr 250 r düşünüyodum ama fiyatı biraz 10 bin lerde oldugu için 1-2 sene idare edip öyle alayım diyordum fakat bu motoru servis de gördüm kanuni phantom baya kalıplı bir motor naked türü gibi bişey 180 cc miş hava soğutmalı 13 hp fiyatı da 5.500 tl lerde bana uygun geldi tabi kullanımı kalitesi nasıldır bilmem ama cbr almadan önce bu motorla idare etsem mi diyorum uzun yol yapıyorum bazen 300 - 400 km yollar işde bu motor şimdilik ihtiyacımı karşılar mı ? şu an daki motorum ise 3 senedir kullandığım kanuni 150 windys dir ....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kanuni Phantom 180: Kullanışlı bir Motosiklet mi?

Kanuni Phantom 180, 180cc hacimli, tek silindirli bir motosiklettir. Kullanıcılar tarafından kullanım kolaylığı, konforu ve uygun fiyatıyla bilinir.

Kanuni Phantom 180 Özellikleri

• 180cc hava soğutmalı tek silindirli motor
    • 12,5 beygir güç, 12,5 Nm tork
    • 5 vitesli manuel şanzıman
    • Teleskopik ön çatallar, çift amortisörlü arka süspansiyon
    • Ön disk fren, arka kampana fren
    • Gösterge paneli: Analog hız göstergesi, devir saati, yakıt göstergesi

Kanuni Phantom 180 Alınır mı?

Kanuni Phantom 180, günlük işe gidip gelme, kısa yolculuklar ve hafif arazi sürüşleri için uygun bir motosiklettir. Şehir içi trafiğinde manevra kabiliyeti yüksek, kullanımı kolay bir motosiklettir. Yakıt tüketimi de ekonomiktir.

Kanuni Phantom 180 Teknik Özellikleri

• Motor Hacmi: 180cc
    • Maksimum Güç: 12,5 beygir @ 8500 rpm
    • Maksimum Tork: 12,5 Nm @ 6500 rpm
    • Şanzıman: 5 vitesli manuel
    • Çalıştırma Sistemi: Elektrikli marş
    • Yakıt Sistemi: Karbüratör
    • Yakıt Deposu Kapasitesi: 12 litre
    • Ön Fren: Disk
    • Arka Fren: Kampana
    • Çekme Ağırlığı: 150 kg
    • Boyutlar: 2050mm x 750mm x 1100mm

Kanuni Phantom 180, uygun fiyatı ve kullanışlı özellikleriyle yeni başlayan sürücüler ve günlük kullanım için motosiklet arayanlar için uygun bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genel olarak kanuni kalitesiz bir markadır fakat istisnalar olmuyor mu? -oluyor. 150cc den 250 cc gibi bir hacime geçmek istiyorsanız dişinizi sıkın cbr 250r alın. Emin olun ki her açıdan iyi ki almışım diyeceksiniz.
    Phantom gelecek olursak 30km kadar kullandım konfor tvs, cbf, ybr'ye göre rezalet kıyaslanmaz grenajlar bana göre plastik var plastik var dedirtti ve kalitesiz geldi. Performans tvs ve ybr'ye göre düşük 180cc hacmi var fakat 100-125cc gibi bir performans var gibi geldi bana, cbf 150 den biraz ağır gibi geldi kantara koymak lazım :) fabrika lastikleri çöp, fren sistemi eh işte fena değil. Sinyal ve ayna tasarımı bir çok motosikletteki gibi ben şahsen bu tip tasarımları beğenmiyorum :) cbf ailesinde gövdeyle bütün olan tasarımlar hoşuma gidiyor. Fakat görsel olarak al benili muhtemelen kanuni müşteriyi görüntüyle tavlamak istiyor. Özetle sıfırını alırsanız paranıza yazık derim 2. el 'de süpriz yaşama durumları tip markalarda çok fazla bulaşmayın derim.

Son olarak cbr 250 r eleştirmek isterim ayna ve sinyal tasarımı hoşuma gitmiyor

• BeN kendi acimdan 250 cc uygun gordum bunun icinden de ya kawa ya cbr dedim bana 600 cc motor buyuk gelir cok asiri motor kullanmıyorum yeri geldiginde de uzun yol yapsin diyorum honda nin genel olarak parcasi işçi ligi maliyeti uygun oldugu icin tercih ettim kawa gostergesi hic sevmiyorum cift silindir olmasi güzel ben titreşim i hic sevmiyorum benim 150 cc de yuksek devirlerde cok asiri titriyor kanuni bu motoru da işte 2-3 sene beni rahat bi kullanım saglar mi dusundum işte ama en son alacagim motor 250 cc yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmadım kalite ve performansını bilmiyorum ama görüntüsü hoşuma gidiyor
  • Teknik özelliklerine baktım aynı kanuni 150 cc windys modeliyle güç degerleri aynı bi farkı yok bi slindir hacmi var görünüşten başka birşey yok sanırım 4 fiyatıyla ....o zaman honda tercih edilmeli diyorum önce cbf 150 2 sene sonra da ikinci motor olarak devamlı kullanacagım cbr 250 R en iyi bu sanırım ...
  • Phantom 180 - Xtreet 180facebook
    Phantom 180 - Xtreet 180
    https://www.facebook.com/groups/113951412099673/?fref=ts

kullanıcıların grubu var. burada sormak istediklerin varsa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.