Şimdi Ara

Kanuni kyk yurdundan yıldız davutpaşa kampüsüne nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen var mı burada arkadaşlar moovite yazıyorumda çok şey var kafam karıştı orada yurtta yardımcı olurlar mı söylesem nasıl gidileceğini

• Dostum ben bilmiyorum ama Google Maps üzerinden gitmek istediğin iki noktayı seç orada sonra otobüs simgesine tıkla orada alternatif rotalar oluşturup hangi vasıtalar ile gidebileceğini gösteriyor. Buradan öğrenemezsen yurda gidince de söylerler zaten sorduğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightforlive -- 21 Eylül 2021; 10:2:47 >
  • metroyla ya da otobüsle gidecen metroyla gidersen 2 aktarma yaparsın 40-45 dk da varırsın metro okulun önünden geçiyor zaten moovit uygulaması var ordan bak yönlendiriyor seni

• sonaytbukucu2022ss S kullanıcısına yanıt
    sanırım başakşehirde bahsettiğiniz yurt tam bilemiyorum ama eğer m3 metrosuna ulaşım sağlayabilirseniz otobüs vs ye göre çok rahat gidersiniz. m3 metrosu ile kirazlıya gidersiniz oradan aktarma yapıp m1 metrosuyla davutpaşada inersiniz otobüs çekilmez trafik çok oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum moovit diye bi uygulama var ordan bakabilirsin tüm seçenekleri önüne koyuyor tercihini yaparsın ona göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • moovit uygulamasi var ama ise yariyor mu bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah 7.15te yenibosna otobüsü kalkıyor. ona bin, 8 de yenibosna metroda olursun. ordan da dümdüz a kapısına git 20 dk sürer. ringle de istediğin durakta in.

• Benimde bu yurt çıktı Marmara üniversitesinin Göztepe kampüsüne gitmem gerekiyor yol nasıl oluyor ve ne kadar oluyor,İstanbul'u hiç bilmiyorum. İnternette 2 saat gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    hocam biraz ters kalıyor sanırım marmaray ile gidersiniz en rahat halkalı durağına giden minibüs otobüs vs vardır. umarım vardır ;(

• Umarım hocam :( nakil almak için çok beklemem gerekir mi acaba,çok uzak kalıyor dedi sorduğum herkes

hocam yani hiçç bilmiyorum ben süreç nasıl işliyor ama umarım bir an önce daha mantıklı bir yere geçebilirsiniz. ulaşımın kısıtlı ve yorucu olduğu bir ilçe malesef :(

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt

Hocam alakasız ama bişi sorucam bilirsin sen ytü obsye geçiyormuş ön kayıt falan yapmam gerekiyor mu, geçen yıl girişliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım hocam :( teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• Kanuni kyk yurdundan yıldız davutpaşa kampüsüne nasıl giderim ?

Böyle bir rota var. Ben 2 gündür istanbuldayım. Uzak yerler için en iyisi metro.

rica ederim

• miyoglobin kullanıcısına yanıt

bilmiyorum hiçbişey ben de, okul hiçbişey söylemedi. bodoslama dalacaz ders seçimlerine

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt

Eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.