Şimdi Ara

Kanuni Hussar 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam ben lise1 öğrencisiyim yeni gectim liseye pedere de aldırdık bi motor ii güzel plaka da aldık. allaha sukur plois filan durdurmadı okula gidip gelioz ama durdurursa ne olur ya tahminen ne kadar yeriz ceza??

• toplamda 600 civarı.. Motosiklet topiginde aradıgın her konuda yardımcı olabiliriz sana. Kasksız motora binmez ve trafik kurallarını ihlal etmezsen merak etme polisler çevirmez...
  • sehir içinde kask giyersen ve kurallara uyarsan bi sorun çikmaz ama sehir disinda mutlaka durdurular.
    bilmedik yerlerde fazla dolanma bence
  • Uzerinde okuL kıyafetin varsa durdurmaLarı ihtimaL. Ara sokak kas yada tenha yoLLar. Bazen ara sokak kasayım derken o dar yoLda Trafik PolisLeriyLede cok karşı karşıya geLdim ( ehLiyet yokken , ki haLa yok ) ama rahat oLacaksın. Bide yanında mutLaka ruhsat taşı , ruhsatın yoksa kurtuLuşunda yok. Yersen 600-650 arası bişi yiyosun ki az değiL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

arkadaslar selam ben lise1 öğrencisiyim yeni gectim liseye pedere de aldırdık bi motor ii güzel plaka da aldık. allaha sukur plois filan durdurmadı okula gidip gelioz ama durdurursa ne olur ya tahminen ne kadar yeriz ceza??

Trafik polisi olan baban , ona sor ...
  • ona da sordum o da o kadar dedi de bide sisden duiim dedim bide yien warmı die merak ettim
  • Ben çok direkten döndüm vaLLa Ruhsat'ın varsa ağız yapacan o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • war canım ruhsatsız olmaz zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.