Şimdi Ara

'Kanuni Deer 152'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el bir Kanuni Deer 152 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. 2000 YTL fiyat sizce fazla mı bu motor için?
     'Kanuni Deer 152'

• fazla dostum bu scooter sekliyle bircok insani cezbetsede kullanissiz ve dandik onun yerine 1milyarlik 2.el scooter da denk olacaktir 2milyar vermen bosa bence cok, farklimodellere yonel 2milyar fena para degil, 2pesin ver birazda kredi kullan taksit odeyerek iyibirsey alirsin imkanin varsa
  • Lastik ebatlarının büyük olması avantaj, orta kısmındaki metal bar, benzin deposu olması sportif scooter çizgilerinden yalnız (kullanmadığım için bilemeyeceğim) 2tekerde pek olumlu bahsetmemişlerdi hakkında. Malzeme kalitesinin pek de iyi olmadığı da söyleniyor. Örneğin dijital göstergenin bozulması genel bir sorunmuş vb. kalite problemleri var deniliyor malesef. Elbette fiilen kullanan daha güzel bilgi verir.
  • benim oturdugumyerde birtane var surekli benim motorun onunde park halinde yagmuru kari yiyior, arka koltugu kopmus epey bakimsiz gerci ondan

evet dogru
    lastiklerin buyuk olmasi scooterda avantaj zaten kucuk lastikli motor almayin memleketin yollari berbat
  • Beklentileri karşılamış bir model değil ne yazıkki. Yaşanan gösterge sorunu ise servis hatası oluyor genelde. Kilometre okuyucusu için çok ince bir ayar gerekiyor. Antalya'da bile bir kişi var bildiğim bu ayarı yapabilen. Bana göre yaşanılan en büyük sorun Su soğutma sistemi. Hep bu problemi duyuyorum.

Sonuç olarak; Bencede pek yanaşma Deer modeline...
  • Peki bu tipe benzeyen başka modeller varmı? Sportif scooter şeklinde büyük tekerlekli otomatik.

Buna ek olarak illaki biçilen bi fiyat vardır. İkinci el 5000 km'de, kasa olarak bikaç önemsiz çizik haricinde bakımlı, motorun da bakımları servisinde yapılmış, bi Deer 152 ye maksimum kaç lira verilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 24 Ocak 2009; 20:05:30 >
  • Selamlar,
    ilk olarak şunu söyliyeyim..2.000 lira ya bi çin malı alman bence çok saçma, büyük ihtimal görünümünden hoşlanmışsındır, ama bıktıracak kadar arıza cıkardıkdan sonra görünüm olsa ne olur olmasa ne olur ?
    Deer 152, Derbi GP1 ' den özenilerek yapılmış bence "çakma" bir motor, 150cc olmasına rağmen 100 cc performasını ancak gösteriyor.Oturuş pozisyonuna göre 2 kişi yolculuk cok rahatsız edici oluyor, büyük tekerlek olması iyi bir avantaj ama maddesi kaliteli olmadığı için en ufak ıslaklıkda kayıyorsun, vs vs... 2 bin liraya Kymco Agility 125,Honda Beat,Activa gbi biçok kaliteli scooter alabilirsin..İlla ben bunun görünümünde bişi istiyorum dersende, paran varsa gerçek yavru racing olan Derbi GP1 ' i al..Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir motormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Peki bu tipe benzeyen başka modeller varmı? Sportif scooter şeklinde büyük tekerlekli otomatik.

Buna ek olarak illaki biçilen bi fiyat vardır. İkinci el 5000 km'de, kasa olarak bikaç önemsiz çizik haricinde bakımlı, motorun da bakımları servisinde yapılmış, bi Deer 152 ye maksimum kaç lira verilir?

ben deer e diger cinli 150-125cc scooterlar nekadarsa okadar para verirdim illa cok almak istiyorsam, bunun yaninda normal scootera gore dezavantajlari var pahali pacalar, kendine ozel parcalar diger modellerle uyumsuz dolayisiyla az bulurur ve pahali tamiri de nispeten ugrastirici olur.

parana gore kymco agility basta dahada paran varsa diger modellere bakmalisin xcitingler cok guzeldir lastiklede buyuk
  • İyi de deer çin malı deil ki tayvan malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 28 Ocak 2009; 23:11:19 >
  • Deer Kanuni'nin genel dandikliğinin aksine son derece başarılı bir model aslında. Hatırladığım kadarıyla italyan lisansıyla Tayvan'da üretiliyor. Kanunide dediğim gibi model hakkını kullanıyor bu lisansla. Bu modelin ciğerleri oldukça sağlam. Motor aksamında bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Fakat montaj kaynaklı sorunlar yine dandik Türk servislerinin işgüzarlığı sonucu bolca görülebiliyor. Sıvı soğutmalı bir makine olmasıda göreli olarak avantaj sağlayabiliyor. Ancak illaki öyle mesafeli yaklaşılacak bir makine değil. Az km'li - temiz bir ikinci eli alınıp uzun yıllar ve uzun yollar boyunca kullanılabilir.
  • ben cin mali saniyordum ozurdilerim arkadasim ogrendim sayenizde
  • Kanuni Deer 152 CPI firması tarafından üretilmiş bir modeldir firmanın menşeyi taywan ve çin ortaklığına dayanıyor zamanında benim en çok ilgimi çeken modeller arasındaydı taa ki kanuni amblemini görünceye kadar her ne kadar motor kısmı sağlam olsada kanuni montajı ve işçiliğine bağlı olarak vasat bir makine ki zaten türkiyede pek tutulmadı...
    St kanuni muhabbetine benzer bir olay aslında kanuni modeli alıp kendi bünyesinde satıyor zaten böyle bir tasarımı türk mühendislerden beklemek güç..
    Tasarım olarak ducatiyi andırmakla beraber ön grenaj racing havasında üretilmiş fakat orta ve arka kısmı daha çok naked ve commuter karışımı bir tasarım olmuş...
    Genel olarak o paraya alınabilecek bir motor olmadığı kansındayım o fiyat aralığında ybr veya cbf daha ideal olacaktır

• Hocam dikkat et alırken Kanuni gibi markalar normal alırken sorun olmuyor a aikinci el sakata gelebilir bazen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Radikal44

Hocam dikkat et alırken Kanuni gibi markalar normal alırken sorun olmuyor a aikinci el sakata gelebilir bazen.

Ne gibi sakatlık ?
  • Arkadaşlar, çevredeki gözlemlerim ve kullanıcı yorumlarına dayanarak söylüyorum; bu makine Kanuni'nin alınabilecek 3 - 4 modelinden biridir.
    Şimdi aklıma gelen diğer modellerse; Hussar (Türk üretimi olan), Caracal ve Seyhan (yine türk üretimi olan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, çevredeki gözlemlerim ve kullanıcı yorumlarına dayanarak söylüyorum; bu makine Kanuni'nin alınabilecek 3 - 4 modelinden biridir.
    Şimdi aklıma gelen diğer modellerse; Hussar (Türk üretimi olan), Caracal ve Seyhan (yine türk üretimi olan)

Peki dostum 2bin ytl çok mu sence ikinci el için
  • Ben bunları bilmiyordum.Ama bizim dükkanın orda birinde var bu motordan, aldığına pişman olmuş..Sıfır almış sanırım memnun olmadığını söylüyor..1-2 kez binme şansım oldu ve o kullanan kişiden duyduklarımla yardım etmeye çalıştım.Ben 2.000 lira bunun 2. eline vermezdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, çevredeki gözlemlerim ve kullanıcı yorumlarına dayanarak söylüyorum; bu makine Kanuni'nin alınabilecek 3 - 4 modelinden biridir.

Peki dostum 2bin ytl çok mu sence ikinci el için

2. elden 2. ele fark var.

Eğer gerçekten çok temiz, full bakımı eksiksiz yapılmış ve az km'li bir makineyse bence 2000 uygun fiyattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.