Şimdi Ara

Kanser yapan teflon alternatifi yapışmaz tencere?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teflon bildiğiniz gibi kanser yapıyor, karanlık sular filmini izleyince artık teflon kullanmamay karar verdim. Alternatif olarak kullanabileceğim bir yapışmaz tava tencere var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emaye

çelik

döküm demir

cam

toprak

• o filmin teflon tavayla ilgisi ne google'da arattım köpekbalığı filmi çıkıyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ilk defa duydum teflonun kanser yaptıgını. herşey kanser yapıyor artık ne yapacağımızı ne yiyip içeceğimizi de şaşırdık. nolacaksa olsun

• splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt

İşin daha kötüsü şimdi granit demeye başladılar, meğersem o granit dedikleri şey kaplamanın rengiymiş yani altında yine teflon maddedi var. Ve bu teflon doğada hiç parçalanmıyor yani sürekli birikiyor ve kirletiyor. Mutlaka yasaklanmalı.

• Elenya kullanıcısına yanıt

Bakırda zararlı metalleri salıyor ısınınca.

• sybercomp S kullanıcısına yanıt

Sildim. Cidden zararlıymış. Alzheimer yapıyormuş. Yanlış yönlendirmişim resmen. Teşekkürler.

hocam bence çok eşelemeyin şehirde yaşıyosanız pişirdiğiniz şeyde bile kimyasal birikme var yani , ben çilek yemeyi severdim tavul etide lisede yemeye başladım hiçbir hormon sorunum yoktu ama jinokomasti oldum mesela yediklerinizde bile hormon var köyde kendim yetiştiririm derseniz herşeyi o tarz bi yaşama uygun düşünce ve araştırmalar derim bunlar için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

teşekkürler izlicem mümkün zamanda ilgimi çekti.

Zaten Canan karataydan duymuştum zararlı olduğunu teflon tavanın

• En temizi normal kalın taban bir çelik tencere ya da tava neyse

• Grafit tava

• Granit alın

• Teflonun sağlığa zarar verdiğine dair tek bir tane bile çalışma yok PubMed'de. O açıdan boş yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Teflonun sağlığa zarar verdiğine dair tek bir tane bile çalışma yok PubMed'de. O açıdan boş yapmayın.

Teflon'un maddesinin nerden geldiği belli ve kullanırken çizdiğini farketmedikleri için ölenler belli.

Riskli yani hertürlü kolay pişirmek için değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 30 Ağustos 2020; 10:42:59 >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Arkadaşım üreten firma sağlığa zararlı olduğunu söylüyor sen pubmed diyorsun. Karanlık sular filmini izle bu maddeyi bulan şirketin hikayesini görürsün. Yaptığı deneyler ve sonuçları.

• @Berkanq4

Granit dediğiniz şey sadece isim değişikliği yine teflon maddesi kullanılıyor, görüntüsü granit sadece. Göz boyama

• redwhiteee kullanıcısına yanıt

Ya onlarında yapışma sorunu var, yapışınca pişirdiğin şeye birşeye benzemiyor, yapışması adamı kanser ediyor bu sefer 😁, ben cam kullanmaya başladım ama camda da kızartmalar ısı yayılımı iyi olmadığı için eşit oranda pişmiyor, yavaş pişirmek lazım.

Demir dokum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.