Teflon bildiğiniz gibi kanser yapıyor, karanlık sular filmini izleyince artık teflon kullanmamay karar verdim. Alternatif olarak kullanabileceğim bir yapışmaz tava tencere var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kanser yapan teflon alternatifi yapışmaz tencere?
-
-
emaye
çelik
döküm demir
cam
toprak
-
o filmin teflon tavayla ilgisi ne google'da arattım köpekbalığı filmi çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi ilk defa duydum teflonun kanser yaptıgını. herşey kanser yapıyor artık ne yapacağımızı ne yiyip içeceğimizi de şaşırdık. nolacaksa olsun
-
İşin daha kötüsü şimdi granit demeye başladılar, meğersem o granit dedikleri şey kaplamanın rengiymiş yani altında yine teflon maddedi var. Ve bu teflon doğada hiç parçalanmıyor yani sürekli birikiyor ve kirletiyor. Mutlaka yasaklanmalı.
Bakırda zararlı metalleri salıyor ısınınca.
Sildim. Cidden zararlıymış. Alzheimer yapıyormuş. Yanlış yönlendirmişim resmen. Teşekkürler.
-
hocam bence çok eşelemeyin şehirde yaşıyosanız pişirdiğiniz şeyde bile kimyasal birikme var yani , ben çilek yemeyi severdim tavul etide lisede yemeye başladım hiçbir hormon sorunum yoktu ama jinokomasti oldum mesela yediklerinizde bile hormon var köyde kendim yetiştiririm derseniz herşeyi o tarz bi yaşama uygun düşünce ve araştırmalar derim bunlar için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercompteşekkürler izlicem mümkün zamanda ilgimi çekti.
Zaten Canan karataydan duymuştum zararlı olduğunu teflon tavanın
En temizi normal kalın taban bir çelik tencere ya da tava neyse
Grafit tava
Granit alın
Teflonun sağlığa zarar verdiğine dair tek bir tane bile çalışma yok PubMed'de. O açıdan boş yapmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainTeflonun sağlığa zarar verdiğine dair tek bir tane bile çalışma yok PubMed'de. O açıdan boş yapmayın.
Teflon'un maddesinin nerden geldiği belli ve kullanırken çizdiğini farketmedikleri için ölenler belli.
Riskli yani hertürlü kolay pişirmek için değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 30 Ağustos 2020; 10:42:59 >
Arkadaşım üreten firma sağlığa zararlı olduğunu söylüyor sen pubmed diyorsun. Karanlık sular filmini izle bu maddeyi bulan şirketin hikayesini görürsün. Yaptığı deneyler ve sonuçları.
Granit dediğiniz şey sadece isim değişikliği yine teflon maddesi kullanılıyor, görüntüsü granit sadece. Göz boyama
Ya onlarında yapışma sorunu var, yapışınca pişirdiğin şeye birşeye benzemiyor, yapışması adamı kanser ediyor bu sefer 😁, ben cam kullanmaya başladım ama camda da kızartmalar ısı yayılımı iyi olmadığı için eşit oranda pişmiyor, yavaş pişirmek lazım.
Demir dokum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- deri kalkmasına ne iyi gelir
- sigara külü yemek
- küçük elli erkek
- dikiş varken banyo yapılır mı
- vestel çalışan yorumları
- para sayma makinesi bim
- walmart dolandırıcılığı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- türkiye"deki en iyi teknoloji şirketleri
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X