Şimdi Ara

Kanser ve AİDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuya hemen giriyorum baslikta oldugu gibi ve konuyu yanlisnyerde actiysam ozur.Kanser bana gore tedavisi bulunmustur ama bunu bulan firmalar bunu aciklamak istmeyor cunku bunun icin odenen maliyet oldukca buyuk 1 Trilyon (dunyada) kadar kadar para harcaniyor.Kim bu paradan vazgeçebilirki ve yine AİDS bu bana gore insan yapimi bir virus olduğunu düşünüyorum.Ve bu virus salindi ortama ama müslümanlar da fazla yayilmadiği icin panzehirini bulamadiklarini gosterdiler.Eğer tutsaydi bana gore kanserin ilacini bulduklarini aciklicaklardi.Evet yorumlarinizi aliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aids yayılmamasının sebebi prezerlatif
  • Bizim biyokimya hocası da diyordu bulunmuş olabilir diye. Ama dediğin gibi yüksek para dönüyor o işte.
  • yıl olmuş 2013 mutlaka bulunmuştur onun çaresi ama dediğiniz gibi para para para
  • Bi ara kendimi yalniz dusunuyosum bu konuda iyi yalniz degilmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aids Hiv'in çok sonraki evresi hasta ilaçlarını kullanmazsa o evreye ulaşıyor.Hiv'in ise tedavisi bulunmamış olsa bile ilaçlarını alan bi Hiv + normal bi insan yaşamıyla aynı şartlarda ve aynı sürede yaşıyor.Yani artık günümüzde öldürücü bi hastalık değil kronik bi hastalık olarak kabul ediliyo. Normal bir şeker hastası gibi sadece ilaçlarını eksiksiz şekilde kullanman gerekiyo.
  • senin düşüncene ek olarak saç dökülmesinin çözümünü bulup açıklamıyollar diye düşünüyorum
  • Tamam haklısın sende kendi çapında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.