Şimdi Ara

KANSER OLMAK İSTİYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Daerk

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

günde 100 kere mastürbasyon yaparak intihar et.

Elimde kalırsa, napcam?

Her gün 5 paket sigara iç, üstüne közleye közleye 2 postada nargile yap.Ne kadar sürer bilmem ama kısa bir sürede akciğer kanseri olursun heralde.Birde bol bol hamburger falan ye bol yağlısından.Her gün fast food ve kola ile beslen sadece.Bol bol şeker,çikolata ye.

Yoo öyle deme :( beni tarif ediyorsun hergün fastfood şimdi kansermi olcam hemen spora başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?

bütün saçma insanlar dhde toplanmak zorunda mı

+1, sağlığının kıymetini bil, şükret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

bu hepsinin testis kanseri olduğu bölüm değil mi

• lan böyle saçma bir konu olur mu? kanser olunca da ağlarsın kuzen yazmıştı diye
  • Git bir yerlerden asbest bul odanı asbest ile doldur. Daha sonra günde en az 10paket sigara+3büyük rakı en az tüket, olabildiğince idrar yapma tut sürekli. Bir süre o şekilde o odada yaşa, tercihen sadece GDO lu mısır tüketedebilirsin üzerine sos olarak.

Hastalığın hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Yeter lan.Böyle hayat mı olurmuş.Sabah kalk işe git akşama gel yat, yine sabah kalk...Yeter lan artık.
    İntihar edicem ama hasta olmak istiyorum.Size soruyorum.Kanser olabilmem için ne yapmam lazım?

yaylaya cık kendi evini inşa et baraka falan başını sokacak yerin olsa yeter ufakta bi bahçe kur domates vs, zatan insan iki lokma ekmekle yaşar , gerisini boşver, ne vergi ne bilmem ne geçim derdi yok bişe yok
  • testis kanseri ol
     KANSER OLMAK İSTİYORUM
  • quote:

Yeter lan.Böyle hayat mı olurmuş.Sabah kalk işe git akşama gel yat, yine sabah kalk...Yeter lan artık.
    İntihar edicem ama hasta olmak istiyorum.Size soruyorum.Kanser olabilmem için ne yapmam lazım?

Basit, hemen bugün 1 karton sigara alıyorsun günde 5 paket içerek akciğer kanserine 1 sene içerisinde yakalanırsın hızlandırmak için en sert ve alkol oranı en yüksek içkiye baş vuruyorsun özellikle sabahları aç karnına içiyorsun hem midenin içine edersin hemde karaciğer kanseri olursun ileri safhalarda siroz olursun hepten toprak olursun. Cehennemde görüşmek üzre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Japonya'ya gönüllü olarak çalışmaya git. Tsunamiden etkilenen nükleer santralin yakınlarında kıyafetini çıkar elveda hayat.

japonlar öylece bıraktımı sanıyosun onu
  • Böyle konusma bence,öyle durumda olanlar var ki senin yerinde olup işine saglikli sekilde gitmek ister,kanser zor bir durumdur simdi anlaman mumkun degil ne yazik ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inan bana çekilen sıkıntıları bilsen kanser olmak istemezsin...
  • geber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

inan bana çekilen sıkıntıları bilsen kanser olmak istemezsin...

ergen velet doldu işte forum boş boş konuşuyorlar

dediğine bak çocuğun illa küfrettirecekler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

testis kanseri ol
     KANSER OLMAK İSTİYORUM

• Kanser ile mucadele edenlerin yazdiklarini oku. Kanser sureci acili, tedavi sureci de acili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Japonya'ya gönüllü olarak çalışmaya git. Tsunamiden etkilenen nükleer santralin yakınlarında kıyafetini çıkar elveda hayat.

japonlar öylece bıraktımı sanıyosun onu

Japonlar öylece bırakmadı tabi. Temizleme çalışmalarına katılacak gönüllü arıyorlardı orada çalış dedim zaten

• Kanser olmak isteyenler bunları daha çok yapsın kanser nedir? belirtileri nelerdir?
    Her doktor öğrenciliği sırasında Otto Warburg'un buluşunu öğrenir. 1930'lu yıllarda Warburg kanserin en temel biyokimyasal sebebini, yani sağlıklı bir hücreyi kanser hücresinden ayıran şeyin ne olduğunu bulmuştur.

Bu, o kadar önemli bir buluştur ki, Otto Warburg'a Nobel Ödülü kazandırmıştır. Otto Warburg'a göre kanserin bir temel sebebi vardır. Bu da, vücudun normal hücrelerinin oksijenli solunumunun, oksijensiz - anaerobik- hücre solunumuyla yer değiştirmesidir.

Warburg'un buluşu bize başka neleri anlatmaktadır? Birincisi, kanser, normal hücrelerden çok farklı bir biçimde metabolize olmaktadır. Normal hücreler oksijene ihtiyaç duyar; kanser hücreleri oksijenden kaçınır.

Anlatılanlara bakınca ortaya şu tablo çıkıyor: Vücut, kanseri beslemeye çalışırken mütemadiyen kapasitesinin üstünde çalışır. Kanser devamlı açlıktan ölmenin eşiğindedir ve vücuttan kendisini beslemesini talep etmektedir.

Kanser, çiğ yiyeceklerdense, pişmiş yiyecekleri sever. Pişirme işlemi, besinlerdeki enzimleri ve vitaminleri yok etmektedir. Bir de, kanserin şeker sevdiğini aklınızdan çıkarmayın. Kanserinizi sevmiyorsanız, onu beslemeyin! Şeker yerine tatlandırıcı kullanmak çözüm değil.

Şimdi, çaya şeker atıp tüketirken, ambalajlı ürünleri yerken bir kez daha düşün!

veya eklediğim videoyu izleyebilirsiniz...

• Keşke ben de olsam. Belki Heisenberg gibi üzerimdeki ezikliği atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.