Şimdi Ara

KANSER OLMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter lan.Böyle hayat mı olurmuş.Sabah kalk işe git akşama gel yat, yine sabah kalk...Yeter lan artık.
    İntihar edicem ama hasta olmak istiyorum.Size soruyorum.Kanser olabilmem için ne yapmam lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kanser Olmak İstiyorum: Bilmeniz Gerekenler

Kanser olmak istemek, ciddi bir hastalıkla yüzleşme ihtimalinin getirdiği korku, üzüntü ve çaresizlik duygularından kaynaklanabilir. Ancak kanser olmak istemek, gerçekçi veya sağlıklı bir arzu değildir.

Kanser, vücuttaki hücrelerin kontrolsüz bir şekilde çoğaldığı ve yayıldığı karmaşık bir hastalık grubudur. Tedavi edilebilir kanser türleri olsa da, birçok kanser türünün yaşamı tehdit ettiği bilinmektedir.

Kanser olmak istemek yerine, sağlığınızı korumak ve kanser riskini azaltmak için yapabileceğiniz şeyler vardır:

• Sağlıklı bir beslenme: Meyve, sebze, kepekli tahıllar ve yağsız protein açısından zengin bir beslenme, kanser riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Düzenli egzersiz: Fiziksel aktivite, vücut ağırlığınızı sağlıklı bir aralıkta tutmanıza, bağışıklık sisteminizi güçlendirmenize ve bazı kanser türlerinin riskini azaltmanıza yardımcı olabilir.
    • Sigarayı bırakmak: Sigara içmek, akciğer kanseri de dahil olmak üzere birçok kanser türünün önemli bir risk faktörüdür.
    • Aşırı alkol tüketiminden kaçınmak: Aşırı alkol tüketimi, karaciğer kanseri, ağız kanseri ve diğer kanser türlerinin riskini artırabilir.
    • Güneşten korunmak: UV ışınlarına aşırı maruz kalmak, cilt kanserine yol açabilir. Güneş kremi kullanın, koruyucu giysiler giyin ve öğle saatlerinde güneşten kaçının.

Kanser olma isteğinizle ilgili endişeleriniz varsa, bir ruh sağlığı uzmanına başvurmanız önemlidir. Kanser olmak istemek, altta yatan duygusal sorunların bir belirtisi olabilir ve bu sorunlarla başa çıkmak için profesyonel yardım almak faydalı olacaktır.

Unutmayın, kanser olmak istemek gerçekçi veya sağlıklı bir arzu değildir. Sağlığınızı koruyabilir ve kanser riskinizi azaltabilir, böylece uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmeyi hedefleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bütün saçma insanlar dhde toplanmak zorunda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?

bütün saçma insanlar dhde toplanmak zorunda mı

Hayattan bıktım diyorum.
  • günde 100 kere mastürbasyon yaparak intihar et.
  • Maneviyata önem ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

günde 100 kere mastürbasyon yaparak intihar et.

Elimde kalırsa, napcam?
  • Yemek yeme açlıktan öl bence. Ama önce böbreklerini bağışla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olmak İstiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes bu nedir ya hic kanser olmak istiyorum denirmi

• Japonya'ya gönüllü olarak çalışmaya git. Tsunamiden etkilenen nükleer santralin yakınlarında kıyafetini çıkar elveda hayat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 2 Kasım 2012; 0:14:22 >
  • quote:

Iyı fıkır allahım yaaa

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 2 Kasım 2012; 0:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerk

quote:

Elimde kalırsa, napcam?

• quote:

quote:

Elimde kalırsa, napcam?

Her gün 5 paket sigara iç, üstüne közleye közleye 2 postada nargile yap.Ne kadar sürer bilmem ama kısa bir sürede akciğer kanseri olursun heralde.Birde bol bol hamburger falan ye bol yağlısından.Her gün fast food ve kola ile beslen sadece.Bol bol şeker,çikolata ye.
  • quote:

quote:

Elimde kalırsa, napcam?

O zaman böbreklerini sat aldığın parayla yeni böbrek taktır,bunu sürekli yap tanesi 30 bin liradan satsan 20 liraya alsan 10 böbrek değiştirsen 1000 tl cepte

Çalışmana gerek kalmaz bu yöntemle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 2 Kasım 2012; 0:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exaction

kardes bu nedir ya hic kanser olmak istiyorum denirmi

Denilmez mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Japonya'ya gönüllü olarak çalışmaya git. Tsunamiden nükleer santralin yakınlarında kıyafetini çıkar elveda hayat.

Ohoooooo, uzun iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Japonya'ya gönüllü olarak çalışmaya git. Tsunamiden etkilenen nükleer santralin yakınlarında kıyafetini çıkar elveda hayat.

wow bunu yapmalıyım bir gün
  • millet deliye muhtaç biz akıllıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

quote:

Iyı fıkır allahım yaaa

beni mi takip ediyorsun, maşallah bütün yorumlarımı kaçırmıyorsun
  • hafta sonu tatili yok mu hayat böyle dostum

ne zaman bir sevgili yaptın akşam geldiğinde eşine bir öpücüğün verdiği mutluluk bile yoktur kimsede eminim

senden kötüleri var valla denklem şöyle

asosyal adam : keşke çalışsam sosyal ortamım olsa para kazansam

çalışan adam : keşke evde yatsam yalnız kalsam rahat rahat otursam
  • Neden sukretmeyi denemiyorsun?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.