Şimdi Ara

Kanser hastası için acil A (+) kana ihtiyaç vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakın bir arkadaşımın babası için acil olarak A pozitif kana ihtiyaç var arkadaşlar. kan vermek isteyenler 0538 8969816 nolu cep telefnundan Arsen Afar'a ulaşabilirler. Durum çok ciddi, arkadaşımın babası akciğer kanseri ve yoğun bakımda lütfen ciddiye alıp sık sık uplayın. Kan vermek isteyenlerin Çapa'da bulunan kızılay bağış merkezine gitmeleri gerekmekte. Sizde bir hayat kurtarabilirsiniz arkadaşlar. Lütfen duyarlı olun. Teşekkürler.

• İstanbul'da olsaydım keşke.. DH'den duyarlı bir arkadaş çıkacaktır eminim. Geçmiş olsun..
  • up arkadaşlar teşekkürler destek için. aciliyetin sebebi kanın beyaz olarak ihtiyaç duyulmasıymış. bu da 24 saat yada ona yakın bişey sürüyormuş o yüzden çok çok acil kana ihtiyaç var.
  • UP Geçmiş olsun .
  • Umarım en kısa sürede bulursunuz.
    A+ kan da bulunamıyorsa artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Umarım en kısa sürede bulursunuz.
    A+ kan da bulunamıyorsa artık...

yok ya bulamıyoruz lanet olsun. sabahtan beri arıyoruz el ele verdik 10 kişi yok yok.
  • En yukarı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun up up !
  • ben 15 yaşındayım istanubldayım ama benim yaşımda veriliyor mu kan kanım A rh pozitif eğer verliyorsa babamla gelip verebilirm
  • en fazla bulunan kan A+ benim bile kanım A+ yoldan geçen 5 kişi çevirin 2 sinde A+ vardır %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

ben 15 yaşındayım istanubldayım ama benim yaşımda veriliyor mu kan kanım A rh pozitif eğer verliyorsa babamla gelip verebilirm

yok kardeşim kan verebilmen için 18 yaşından büyük olman lazım. çok teşekkürler ilgin için.
  • bende 14 yaşındayım arh pozitif kanım var alırlarmı bilmiyorum
  • A rh + im ama İzmir'deyim dostum ulaştırabileceğim bir şekil varsa yardımcı olmak isterim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 10 Eylül 2012; 19:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

A rh + im ama İzmir'deyim dostum ulaştırabileceğim bir şekil varsa yardımcı olmak isterim .

teşekkürler dostum çok sağol ancak kan çok acil lazım birde dediğim gibi orada bir alete sokup beyazını kullanacaklarmış kanın renksiz kısmını o yüzden burada da bir işleme tabi tutulacakmış. çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
  • İlla ki vardır forumda birisi.Yukarı taşıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

A rh + im ama İzmir'deyim dostum ulaştırabileceğim bir şekil varsa yardımcı olmak isterim .

teşekkürler dostum çok sağol ancak kan çok acil lazım birde dediğim gibi orada bir alete sokup beyazını kullanacaklarmış kanın renksiz kısmını o yüzden burada da bir işleme tabi tutulacakmış. çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Keşke İstanbul'da olsaydım , Allah'tan en acilinden şifalar diliyorum , tekrar geçmiş olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 10 Eylül 2012; 19:40:43 >
  • teşekkürler dostum.

arkadşalar bir süre burada olmayacağım. görüyorum konuya epey insan giriyor. kan veremesenizde sadece konuya girip up yazsanız da çok makbule geçer. lütfen bu konuyu düşürmeyin aşağılara. teşekkürler.
  • upp üst konu yapılmalı çok geçmeden
  • yukarıı
  • app
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.