şükür ki kangoo pampa aldım.benzinli 2002 model.merkezi kilit tüm kapıları kilitliyor şoför kapısınıda kiltliyor yani düğmeyi aşağı hareket ettiryor ama kapı açılıyor ne olabilir ne yapabilirim? -yola çıkıyorum hızlanınca tak tak yapıp kilitler açılıyor kendi kendine ne olabilir ne yapabilirim? -kangoo pampa parçalrı pahalımıdır?en uygun nereden temin edebilirim. -arka pandizot-tavan çıtaları hani ciplerde vardır ya o kısımlar yani-çamurluk davlunbazı gerek fiyatalr ve nereden temin edebilirim.
vites topuzu yanında kapıları içten açıp kapatan çift taraflı bir düğme vardır o düğmenin açma yönüne göre elinizi basılı tutun bir kaç saniye sonra didüt gibi bir ses gelince hızlanınca kilitleme olayı devre dışı kalır kapatma yönüne göre de aynı işlemi yaparsanız tekrar devreye girer foto bulup koyamadım yardımcı olabildiysem sevinirim
Tamam anladım teşekkür ederim arkdaşım.diğer sorularım için cevap verebilirmisin? birde hararet göstergesi hararet resminin civarında seyrediyor endişe ediyorum normal mi?o resmi geçersemi sıkıntı ek su deposu beyaz renkli olan kaputun orta üst kısmındaki bidon mu? öğrenecez inşlah zaman gerek....