Şimdi Ara

KANGOMU?DOBLO MU? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
19.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fren konusunda hiiiç bi şikayetim yok arabamda herhangi bir opsiyon yok sade combi 105hp benim için en iii si ki fiat 120 hp çıkarır gider ondan alırım
  • güle güle kullan. hayırlı olsun
  • Sağol ancorman
  • Sağol anchorman
  • set kardeş 500 kg yük ve 5 kişide yolcu ile doblonun istidap haddini aşıyorsun
    bu duruma çok fazla dayanacağını sanmam ama haddinden fazla hangi araca yüklesen o da su koyar birgün bu toros içinde geçerli
    toros zamanında bende kullandım ama seningibi yüklemezdim ve tertemizdi çünkü para gerçekten zor kazanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dido05

Kardeş git şöyle sözü söz olan bir fiat bayisine veya galeriye deki dobloların (eski) fren sistemi nasıl iyi mi kötü mü? Sor bak ne diyo . bu belgegeli bir test sonucudur. fren diyince aklına durma mesafesi gelmesin bunun yanı sıra firen sistemi teknolojisi de var. Bu durum yeni doblolarda düzeltilmiştir. Bilgilerinize sunarım. (TEST sonucu Almanyada ki ünlü bir test firmasına aittir.)

ben eski kasa doblo combi premio kullanıyorum
    frenler çok ii değil tamam ama bence yeterli ve hiç utandırmadı
    fren sistemi nasılmış biri anlatsın yafff
    yenilerde değişen ne bunuda bilen biri yazsın da bizde bilelim

• Arkadaşım eskisini bilemem ama yeni kasanın frenleri baya etkili
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

set kardeş 500 kg yük ve 5 kişide yolcu ile doblonun istidap haddini aşıyorsun
    bu duruma çok fazla dayanacağını sanmam ama haddinden fazla hangi araca yüklesen o da su koyar birgün bu toros içinde geçerli
    toros zamanında bende kullandım ama seningibi yüklemezdim ve tertemizdi çünkü para gerçekten zor kazanılıyor

Ben arabayı para kazanmak, kullanmak için alırım. Yoksa şurda gıcır gıcır yatsın olayı bana zarar ettirir. Toros yıprandı ama kendi parasını çokdaaan çıkardı. Yani bundan sonra zararlada satsam hiç üzülmem. Çünkü sonuçta vazifesin dört dörtlük yaptı ve bana para kazandırdı. Ne kadar zorda kalırsa kalsın yinede bana fazla masraf çıkarmadı, hiç yolda kalmadı, yükde banamısın demedi, ne zaman servise götürsem hep ucuza çözüldü tamir olayı... İşte araba böyle olmalı. Yeri gelince zor şartlarda su koyuvermemeli... Zırt bırt arıza yapacak, alt takımlar bozulacak bimem bişeyi arıza yapıp duracak ben bunu sevmem. Dediğim gibi ben arabayı binmek için değil iş için, para kazanmak için alıyorum. Araba şurda tertemiz yatacak, bana bi faydası olmayacak... Ne yapayım ben o arabayı. Bana iş yapmayacaksa, para kazandırmayacaksa ne yapayım ben arabayı... Yani sadece binmek için araba alacak kadar zengin değilim henüz... Zaten toros binmek için alınmaz. O araba adamı çok yorar. O araba ile iş yapılır iş... . Belki sende bilirisin Karadeniz taraflarında adam torosa tıka basa fındığı yüklüyor, birde çuvallarla üstüne fındık bağlıyor, araba altta inliyor, o vaziyette karadenizin bozuk yollarında gidip geliyor. Yani araba para kazanıyor. Üstelik o şartlarda bile araba banamısın demiyor, fazla masraf çıkarmıyor, yolda bırakmıyor, dağılmıyor... Başka araba olsa çokdaan dağılır giderdi o zor şartlarda. İşte bana böyle bişey lazım. Hem ayrıca sıfır olacak ki uzun süre satmadan kullanayım, fazla km yapayım... para kolay kazanılıyor, ben arabaya para veriyorsam o para bana geri gelmeli... Araba bana para kazandırmalı. Adı üstünde, ticari araç alıyoruz... Ticari araç demek para kazandıran araç demektir. Binmek için değil, yük taşımak için alıyoruz... O yüzden kesinlikle sağlam olmalı.... Aldıktan sonra tüh şunu alsaydım keşke demenin hiçbir anlamı yok! Bi defa para veriyosun değilmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 12 Nisan 2006; 17:35:34 >

• RENAULT KANGOO İLE DOBLOYU SORDUM İKİSİDE 27 BİN YTL DEDİLER.. ÜSTELİK CD CALAR CELİK HJANT SİS FARI FALAN İSTİYOSAN SPORT FAKET YANİ ARAÇ 33 BİN YTL YE GELİYOR BEN NE YAPTIM GİTTİM OPEL BAYYİNE BAKTIM COMBOYA CELİK JANTLI SİS FARI CD ÇALAR CİFT HASA YASTIĞI ARAÇ FULLL KAÇA ALDIM 25.600 ytl NE GİDİPTE KANGOO YA DOBLOYA OKADAR PARA VERECEM ALIRIM OPELE BİNERİM HİÇ OLMAZSA AVRUPA ARABA RAHATLIK DENEN BİŞE VAR
  • ben seçim yapmayacağım ama geçen gün TAM önümde iki araba çarpıştı.
    önde ilk çıkan corolla vardı gece 11 di saat. arkasındaki yeni kangoo sollamak için sellektör yaptı. sinyalini verdi. önceki corrolla buna rağmen yolun ortasında durdu ve soldaki sapağa girdi tam bu esnada sollayan ve hızla gelen kangoo, corrollanın sol arka köşesine çarptı. kangoonun tam önünün ortası hasar aldı şöyle ki:
    kangoo nun sadece renault logosunun olduğu yerden çok az içeri girdi. bir de plaka düştü. onun haricinde ne farlar patladı. ne de tampon kırıldı. ve ben orda dedim ki:
    ne euro n cap ı falan hiçbirini tanımam o hızla o araba o kadar az hasar aldıysa demekki beklediğimden daha da sağlammış.

(Not: kazada burnu kanayan olmadı)
  • yeni doblo combi 1.3multijet 26.000ytl(baz modeli abs,hava yastığıveçelik jant yok )1.9multijet combi ise 28.000 ytl den başlıyo o da aynı şekilde hiçbir özelliği yok 1.9 a sadece klima ve sağ sol sürgülü kapı isterseniz fiyat 30.000 ytl ye çıkıyo 1.3 bu özelliklerle 28.000 ytl yi buluyo kangonun ise en fulu 29.000 ytl içinde her şey var(abs,hava yastıkları,cd,klima....) doblonun en fulu ise 33.000 ü buluyo yani anlayacağınız doblo kangodan pahalı,gösterişli,perfornmaslı,lüx+++++..... ve pahalı olmasına karşılık yıllardır daha çok satıyor artık konu kapansın çünkü bu dediklerimin herkes farkında bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 12 Nisan 2006; 19:00:41 >
  • Ben yeni kasa doblo yu hiç opsiyon olmadan 26binytl ye aldım
  • otomans seninki 1.9 muydu.
  • arkadaşlar kangoocular bil hassa iyi okuyun türkiyedeki kaza yapan bu tip otoların %70 i kangoo bakın ne dobloda ne kangooda viraj denge cubuğu yok bir caddyde bide comboda var o yüzden bu iki aracın takla atma olasaığı daha az kangoo doblo bunlar yüksek araba
  • deluxe1 dostum evet bu araçlarla hız yapılırsa virajlara girilirse tehlikeli tabi kangoyu bilmem ama doblonun yol tutuşunun mükemmel olmadığını biliyorum comboya bişey demiycem çünkü o alçak ve corsanın biraz değişime uğramış hali yani yol tutuşu binek bi araca yakın olabilir fakat caddy için aynı şeyleri söyleyemeyiz çünkü kullananlar caddynin virajlarda pek te başarılı olmadığından bahsediyolardı hatta caddy virajlar rezalet diye bi topicte vardı yani viraj denge çubuğu koymakla olmuyo bu işler çünkü bu araçlar bildiğimiz gibi yüksek araçlar yani tipleri bu iş için çok müsait değil bu sınıfta yüksek olmasına karşın yol tutuşu en iyi araç connect ama combo alçak ve yere yakın olduğu için daha üstün yol tutuş sağlayabilir onu bilmiyorum ama yol tutuşu iyi diye bunlar genel olarak daha iyi diyemeyiz tabi.
  • Anlatamıyorum galiba... Benim için öncelik sağlamlık sağlamlı sağlamlık. Bu arada dün ford connect e baktım. 26,500 dedler. Bayağıda sağlam görünüyor. Hem lüks hemde fiyatı güzel, ucuz.... Fordun satış rakamlarıda bayağı bi iyi. Arabada klima ve aibag standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 13 Nisan 2006; 10:49:01 >
  • şimdiki arabaların hepsinde airbeg standart... valla herkes kendi arabasını övüyor burda ama ben combodan memnunum isteyene tavsiye ederim.. hem vergisi düşük hem az yakıyor üstelik 180 dahi vuruyor daha ne olsun 1.3 motor olmasına rağmen 180 diyor ucacak hali yok bundan başka demi arkadaşlar
  • Doblodaki satış temsilcisi bana 1,3 motor sizi bazen zor durumda bırakabilir,işiniz gereği yükünüz ağır,o yüzden 1.3 motora bakmayın demişti. Bana 1.9 u önermişti... Ayrıca klimada fiyatta fark ettiriyor. Standart olması bi avantaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 13 Nisan 2006; 11:56:03 >
  • ya şimdi arkadaşım bak galerici sana 1.3 tavsiye etmemiş ben olsam bende etmem neden çünki daha lüksünü satmak için 1.3 ile 1.9 arasında fiyat farkı var ordan kar etmek için bende aynısını yaparım yani bunlara inanmayın 1.3 motor yük taşımayacak olsa fabrika neden cıkarsın o aracın nerden baksan 750 kg taşıma kapasitesi var ya bunu yapan adam onu düşünmüyormu sanki..
  • Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.