Şimdi Ara

Kangal mı??? Pitbul mu??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
46.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Kangal mı??? Pitbul mu???

(En Son Oy Tarihi: 25.6.2020)
Giriş

Orjinalden alıntı: sagolen

http://www.richmondsiberian.org/images/Huskies/husky18.jpg
    dediğin köpek buysa bende çok seviiyorum ama ben köpeklerden çok korkarım yani bana verseler bessleyemem tırsarım
    ama kangal bi tane kangaldan korkmamçünkü çok akıllılar maaşallah özel köpek valla

Huskey ler en zeki köpek türlerinden (K9 dan sonra)..

100 lerce redbull içmiş bir köpek düşünün işte onun adına Huskey diyorlar..

Enerjileri inanılmaz..

Tasmadan nefret ederler..

Hayatta yürümezler..

Koşmaya ve yük çekmeye bayılırlar..

Yorulmak en büyük eğlenceliridir..

Beslenmeyi değil avlanmayı severler..

Sert şakalardan hoşlanırlar ancak kendi şakaları da serttir..

Hatta çoğu kişi bu sırada köpeğin kendisini ısrıdığını düşünür ancak bu Huskey için sadece bir şakadır..

Vereceğiniz hiçbir emre itaatsizlik etmezler..

Bir Huskey sahibiyle konuşurken asla onu köpeği yanında olmadan göremezsiniz..

Daima sahiplerinin yanındadırlar..

Gözlerinin içine eğer sahibi değilseniz doğrudan sakın bakmayın..

Ancak sahibi bir emir verirken gözlerinin içine bakabilir.. Bir başkasının kendilerine sahip taslamasından nefret ederler..

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

http://www.richmondsiberian.org/images/Huskies/husky18.jpg
    dediğin köpek buysa bende çok seviiyorum ama ben köpeklerden çok korkarım yani bana verseler bessleyemem tırsarım
    ama kangal bi tane kangaldan korkmamçünkü çok akıllılar maaşallah özel köpek valla

Huskey ler en zeki köpek türlerinden (K9 dan sonra)..

100 lerce redbull içmiş bir köpek düşünün işte onun adına Huskey diyorlar..

Enerjileri inanılmaz..

Tasmadan nefret ederler..

Hayatta yürümezler..

Koşmaya ve yük çekmeye bayılırlar..

Yorulmak en büyük eğlenceliridir..

Beslenmeyi değil avlanmayı severler..

Sert şakalardan hoşlanırlar ancak kendi şakaları da serttir..

Hatta çoğu kişi bu sırada köpeğin kendisini ısrıdığını düşünür ancak bu Huskey için sadece bir şakadır..

Vereceğiniz hiçbir emre itaatsizlik etmezler..

Bir Huskey sahibiyle konuşurken asla onu köpeği yanında olmadan göremezsiniz..

Daima sahiplerinin yanındadırlar..

Gözlerinin içine eğer sahibi değilseniz doğrudan sakın bakmayın..

Ancak sahibi bir emir verirken gözlerinin içine bakabilir.. Bir başkasının kendilerine sahip taslamasından nefret ederler..

Abi ben en zeki köpek olarak border colie yi biliyordum(kaynak NGC)

• Haklısın border colie de zeki hayvanlardandır.. Ancak ön sezileri ve duygusal zekası oldukça düşüktür..
  • Kangal ile pitbull arasındaki bu hesaplaşma önceki topic'lerde de vardı ve illegal videoların paylaşımına kadar gidip rahatsızlık vermişti Absürd hayvanlarla kıyaslamadığınız sürece ( köpek ailesi dışında ) kangalın karşısında hiçbir köpek duramıyor. bunlar iddia değil kanıtlanmış gerçek. Yurt dışına farklı isimlerde az mı kangal kaçakçıılığı yapılmadı sanki? Ona da bizden daha fazla önem veren bi uyanık sahip çıkarsa şaşırmayın

•  Kangal mı??? Pitbul mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

• quote:

Yahu koymayın şöyle resimler..

Alıp gelicem bir tane o olacak..

• quote:

quote:

Eğer öylesine kapışıyorlarsa kangal kaçmayı yeğler.. Boşuna kapışmayı sevmez..

Ancak sahibi emir vermişse kangal pitbuldan oldukça güzel bir sucuklu menemen yapacaktır..

bu çok doğru bi gözlem gerçekten bravo heralde ii biliyosun kangalı
    fazla anlamam ama köpeklerden kangalı çok görmüşlüğüm var 100lerce kez bence yener kangal

pit n naısl ortaya çıktığını merak ediyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen
    http://www.nacionapache.com.ar/wp-content/uploads/2006/10/Pitbull-2-CR.jpg
    şu tipe baksana kangalın belli zaten

bende şunu soruyorum çita mı kangal mı bence kangal tabi yakalarsa

bilimsel deneylerde kangaalın sesi sayesinde çitayı kovalayabildiği ama çitanın üstün olduğu kanıtlanmıştır size iddia ediyorum eğer pit kangalın boynuna yapışırsa en fazla 1 dk'lık işi var(malesef) pitbulx.com'a girin biaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 17 Temmuz 2007; 13:28:56 >

• quote:

al vallahi.

hele yavruyken çok tatlılar. bakabileceksen ömür boyu can dostun olur. abimin arabasının sesini kışın evin içinde duyardı bizim kangalımız. merdiyene koşardı. annem komşuya misafirliğe giderdi çıkarlardı balkona bir sese ağlardı bizimki bizim balkondan annem eve gelsin diye. bu kadar sevgi delisidir kangallar. geceleri koridorda yatıp ev halkının bütün odalarına bakacak şekilde uyurdu. anlat anlat bitmez çekirdek yediğini mi anlatayım cips yediğini mi dondurma delisi olduğunu mu... annemin tencere karıştırırken mutfak kapısına yatıp bir o gözünü bir öteki gözünü kırpmasını mı anlatayım...hiç unutmadım onu hiç unutmıyacağım...bakabileceksen ve sevgi dolu bir insansan al

• quote:

quote:

al vallahi.

hele yavruyken çok tatlılar. bakabileceksen ömür boyu can dostun olur. abimin arabasının sesini kışın evin içinde duyardı bizim kangalımız. merdiyene koşardı. annem komşuya misafirliğe giderdi çıkarlardı balkona bir sese ağlardı bizimki bizim balkondan annem eve gelsin diye. bu kadar sevgi delisidir kangallar. geceleri koridorda yatıp ev halkının bütün odalarına bakacak şekilde uyurdu. anlat anlat bitmez çekirdek yediğini mi anlatayım cips yediğini mi dondurma delisi olduğunu mu... annemin tencere karıştırırken mutfak kapısına yatıp bir o gözünü bir öteki gözünü kırpmasını mı anlatayım...hiç unutmadım onu hiç unutmıyacağım...bakabileceksen ve sevgi dolu bir insansan al

Büyükannemin çiftiği sayesinde kangalların içinde büyüdüm denebilir..

Onlardan çok zor ayrıldım her seferinde..

Birer dostum gibiydiler.. Hiçbiri 1 sn yanımdan ayrılmaz, sesimi duydukları an olanca hızlarıyla yanıma gelirlerdi..

Çok özlüyorum onları..

Ancak bir apartman dairesinde oturuyorum ve bir kangalı bir eve tıkmak gibi bir egoistliği ne yazık ki yapamam..

• quote:

Birer dostum gibiydiler.. Hiçbiri 1 sn yanımdan ayrılmaz, sesimi duydukları an olanca hızlarıyla yanıma gelirlerdi..
    Çok özlüyorum onları..
    Ancak bir apartman dairesinde oturuyorum ve bir kangalı bir eve tıkmak gibi bir egoistliği ne yazık ki yapamam..

anlıyorum seni yüreğin sağolsun. gözlerim yaşardı ben de anınca geçmişi.

• quote:

quote:

Çok özlüyorum onları..

anlıyorum seni yüreğin sağolsun. gözlerim yaşardı ben de anınca geçmişi.

Avatarından yola çıkarak, beni ne kadar iyi anlayabileceğinin farkındayım diyebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Sensizim~

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Tabikide Pitbul neden diceksiniz tabi açıkliim
    Köpekler dövüşürken birbirlerinin üzerinde boyun bölgesini ısırarak kısa yoldan kaznamak isterler ve incelediğiniz zaman pitbulun boyun bölgesi çok dardır ve derisi çok serttir bu yüzden pitbul teke tekte kangalı sucuk niyetine ekmek arası yapar..

pt bul ne pıt bul kım
    anca ınsansanlara saldırmayı bılır
    kangal ona dosuyle vurdumu ısı bıter.
    ben sahsen kendım dovusturdum.
    ve kangan yendı

Yaş kaç len ilkokullu
  • Beyler kangal deyince herkes direk dövüş anlamında bakıyor. Kangal dövüş köpeği kesinlikle değildir tabikide çok cüsseli bir hayvandır ama ilk amacı karakteridir. Yoksa kangalı yenecek çoban köpekleri Türkiyede bir sürü var. Bu internetteki dövüşlerdeki köpekler saf kangal değil kangalı iri köpeklerle kırmalaştırıp yapılan dövüş köpekleridir. Yani yine türk çoban köpeğidir ama safkan kangal değildir. Saf kangal besleyenler ilk önce karakter ve zekası için besler. Sürüyü tek başına bir insan gibi zekice koruması ve gütmesi gibi.. Şimdi soruna gelirsek eğer kangal yine yener diyorum Bu da kendi beslediğimiz köpeklerden

• HEE KANGAL PİTTBULU PARÇALAR ben ağrılıyım ama sivasa taşınıcam
  • Pitbull ne olduğunu anlayamadan kangal onu ikiye böler..
  • hayvanlar asla dovusturulmemeli ama diyelimki olsuda sivas pitte saldirdi kangal acik ara alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.