Arkadaşlar;bu kangallar müthiş walla akşam beraber devriye attık,hayvanlar sanki bir haftadır susuz kalmış gibi bir tur atıyor sonra culopculop kanakana su içiyorlar,yarısını da kusuyorlar;galiba metabolizmaları da hızlı çalşıyor;dişi olanı biraz kedi kovaladıktan sonra hoop lağıma girdi beni deli etti,ücut ısısı biraz harekette bu kadar yükseliyor mu bunların? Birde tımardan acayip hoşlamıyorlar;özellikle erkek olanı parmak uçlarımla tımar yapar gibi sırtını bir tarıyorum orgazm oluyor resmen hayvancık; Bu arada bu hayvancıkları bu kadar seversem bekçilikleri için gerekli olan vahşiliklerini kaybederler mi?
Kangallar 6 bin seneden beri Anadolu'da hayvan sürülerini koruyorlar.
@ömer çok güzel konular açıp faydalı bilgiler veriyosun teşekkürlerimi sunarım
hort.
güzel hort
quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
bir rivayete görede aslanı öldürdügü söylenir.
Güzel rivayetmiş. Yavru aslansa bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
Arkadaşlar;bu kangallar müthiş walla akşam beraber devriye attık,hayvanlar sanki bir haftadır susuz kalmış gibi bir tur atıyor sonra culopculop kanakana su içiyorlar,yarısını da kusuyorlar;galiba metabolizmaları da hızlı çalşıyor;dişi olanı biraz kedi kovaladıktan sonra hoop lağıma girdi beni deli etti,ücut ısısı biraz harekette bu kadar yükseliyor mu bunların? Birde tımardan acayip hoşlamıyorlar;özellikle erkek olanı parmak uçlarımla tımar yapar gibi sırtını bir tarıyorum orgazm oluyor resmen hayvancık; Bu arada bu hayvancıkları bu kadar seversem bekçilikleri için gerekli olan vahşiliklerini kaybederler mi?
senden baskalarıda onları böle alıştırırsa kaybeder Bu arada babamın köpeklerin resimlerinin yollayayım size bir ara çiftlikte bakıyordu 95 cm lik köpekler Mesela bu tomas Türkiyedeki en iyi kangallardan biridir.Yarışmada son turda sağa sola saldırdığından elendi 100 kg a yakın hatırladığım kadarıyla 5 milyar vermişlerdi ama babam satmadı
quote:
yok artık lebron james...
Köyde Dayımlarda var sürüyü korumak için, beni tanıyordu ancak uzun süre gitmediğim için geçen sene beni görünce havlamaya başladı Ancak dayımın yanında bi kere gördükten sonra alıştı gerçekten cok akıllı bir hayvan.
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
kangalların ayı öldürme olayları dogrudur 2 kangal bir ayıyı rahat öldürüyor ama aslanı duymadım
quote:
Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..
Yanlız Arkadaşım
Kangallar doğduklarında çeneleri yuvarlak ayakları yuvarlar siyah suratlı olmazlarmı???
Yanlış hatırlıyor olabilirim?
Bu köpek kangal deil anadoludaki Diger bir tür Akbaş
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
quote:
yok artık lebron james...
koptum
bu kadarda abartılmasın artık aslana agızlık takın yine alır kangalı
kangal = aslan
Beyler saçmalamayın aslanı öldüremezde...Bendede wardı heyvan gibi yaşlılıktan öldüydü benden büyüktü ozamnlar eyy gidi hey
quote:
Orjinalden alıntı: cirkin06
quote:
Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..
Yanlız Arkadaşım
Kangallar doğduklarında çeneleri yuvarlak ayakları yuvarlar siyah suratlı olmazlarmı???
Yanlış hatırlıyor olabilirim?
Bu köpek kangal deil anadoludaki Diger bir tür Akbaş
Sevimliymiş ama kerata
quote:
Orjinalden alıntı: cirkin06
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
kangalların ayı öldürme olayları dogrudur 2 kangal bir ayıyı rahat öldürüyor ama aslanı duymadım
4 Kangal Bir Aslana Hiçbirşey Yapamaz Aslan abi var ya
yavrularını severim ama eşşek kadar olanlarından nefret ederim :)
horttttttt
Hahahahaha ao kadar emek harcamış konusu tutmamış hahahahaa öl öl güldüm yaw.