Şimdi Ara

Kanatlı karıncalar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar halıda 2- 3 tane kanatlı karınca var uçup uçup düşüyolar bende tiksinirim böceklerden çok ilginç bişey ama gerçekten acaba kanatları sonradan mı çıkıyor???

LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • o kanatlı karıncalar senin boyuna gelene kadarr annem hep böle der boşver zarar vermezler sana sen kat kat büyüksün onlardan

Küçüktüm pikniğe gitmiştik dolaşıyordum yaramazlık yapcaz ya kocaman bi taş gördüm arkadaşlarla tuttuk taşı kaldırdık anam bi baktım karınca yuvası ama uçan karınca yuvası sen misin yuvaya karışan bi güzel ısırdılar elimi 1 hafta kırmızı gezdi o el kangıren gibiAma geçti artık böceklerden acayip tırsar oldum bi örümcek bana temas etsin offfff direkt titremeye başlıyorum kız gibide bağırmamda cabası
    Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Hiç elinizi kanatlı karınca yuvasına soktunuzmu? Eğer böyle bir manyaklık yapmadıysanız işte karşınızda öyle bir manyak duruyor.

Küçüktüm pikniğe gitmiştik dolaşıyordum yaramazlık yapcaz ya kocaman bi taş gördüm arkadaşlarla tuttuk taşı kaldırdık anam bi baktım karınca yuvası ama uçan karınca yuvası sen misin yuvaya karışan bi güzel ısırdılar elimi 1 hafta kırmızı gezdi o el kangıren gibiAma geçti artık böceklerden acayip tırsar oldum bi örümcek bana temas etsin offfff direkt titremeye başlıyorum kız gibide bağırmamda cabası

• ah ah onlar küçükken bnm karınca kolonimin f16 larıydılar
    Balkonda uçamayan kuş var.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben pek korkmam böle böcekti kuştu fln... Ama bunun etkisi yaşadığınız çevre ile doğru orantılı. Çocuk dediğin biraz doğal büyüyecektir. 6 yaşıma kadar köyde büyüdüm büyüyene kadar her türlü hayvanla haşır neşir olmuşumdur. Lütfen çocukları doğaya bırakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

ah ah onlar küçükken bnm karınca kolonimin f16 larıydılar

Orijinalden alıntı: rbcntechnic
    bugun heryerde kanatlı karınca var deprem mi olacak acaba

bu dönemde normal
  • acayip tırsarım her yerim kaşınır ya

• bir iki günlüğüne evde yoktuk bir geldik eve (ilk kattı) oturma odamızı karıncalar götürüyor. ama öyle böyle değil uçanı kaçanı.... Kanepelerin üzeri, tüllerin üzeri hep karınca.... karıncalardan eve güneş ışığı girmiyordu. taktık süpürge makinesini resmen soykırım oldu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.