Şimdi Ara

kanaltürk yok yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kanalturk cekmıyor ama diğer kanallar var ve frekans doğru bu neden oabilir acaba yabancı sinema cıkan tek kanal o da bende yok
    canak döndüyse diğerleride göstermesin ben bu isi anlamadım anlayan varsa bi zahmet...

• quote:

Orijinalden alıntı: mores

kanalturk cekmıyor ama diğer kanallar var ve frekans doğru bu neden oabilir acaba yabancı sinema cıkan tek kanal o da bende yok
    canak döndüyse diğerleride göstermesin ben bu isi anlamadım anlayan varsa bi zahmet...

Kanal Türk'ün iki farklı frekansı var. Siz muhtemelen
    10982 frekansından seyretmeye çalışıyorsunuzdur.

Kanal Türk'ü 12685 frekansından seyretmeyi deneyebilirsiniz. Kanal
    listenizde bu bahsettiğim alternatif frekanstan yayın yapan ikinci bir
    Kanal Türk olabilir. Eğer yoksa ilgili değerleri cihazınıza girip taratınız.

Frekans: 10982
    Sembol: 9600
    Fec: 5/6
    Pol: Yatay (H)

(Bu frekanstan Kanal Türk, Bugün Tv ve Kanal Türk Radyo yayın yapmaktadır.)

Frekans: 12685
    Sembol: 30000
    Fec: 5/6
    Pol: Yatay (H)

(Bu paketten Kanal Türk, Trt Anadolu, Trt 6, Hilal Tv gibi yaklaşık 18-19 adet tv ve radyo kanalı yayın yapmaktadır.)

kanaltürk yok yardım

• Öncelikle tesekkurler, denedim ancak sinyal kalitesi artmıyor ve bişey bulamadı su an star, kanalturk cıkmıyor bana garip gelenşeyse diğer kanallar-show,d,trt vs.- gösteriyor da neden kanalturk cıkmıyor?sinyali zayıf tahminim.Sırf kanalların arada bır gitmesinden dolayı dsmart falan düşünüyorum birde belgesel kanalları ilgimi cekiyor ancak tamamen duygusal tabi
    Hocam tekrar tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mores

Öncelikle tesekkurler, denedim ancak sinyal kalitesi artmıyor ve bişey bulamadı su an star, kanalturk cıkmıyor bana garip gelenşeyse diğer kanallar-show,d,trt vs.- gösteriyor da neden kanalturk cıkmıyor?sinyali zayıf tahminim.Sırf kanalların arada bır gitmesinden dolayı dsmart falan düşünüyorum birde belgesel kanalları ilgimi cekiyor ancak tamamen duygusal tabi
    Hocam tekrar tesekkurler.

Rica ederim.
    Eğer uydu alıcınızda Ntv, Ntvspor, Star, Kanal A, Sky Türk, Show Türk gibi hassas frekanstaki kanallar çıkmıyorsa
    Lnb'niz tam ayarlı olmayabilir. Lnb'nizi hafifçe sağa sola çevirmeyi deneyin. (çanağı değil)
    Ayrıca uydu alıcılar, yakınındaki telsiz telefon-kablosuz modem gibi cihazlardanda olumsuz yönde etkilenebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.