Bildirim
kanaltürk yok yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mores
kanalturk cekmıyor ama diğer kanallar var ve frekans doğru bu neden oabilir acaba yabancı sinema cıkan tek kanal o da bende yok
canak döndüyse diğerleride göstermesin ben bu isi anlamadım anlayan varsa bi zahmet...
Kanal Türk'ün iki farklı frekansı var. Siz muhtemelen
10982 frekansından seyretmeye çalışıyorsunuzdur.
Kanal Türk'ü 12685 frekansından seyretmeyi deneyebilirsiniz. Kanal
listenizde bu bahsettiğim alternatif frekanstan yayın yapan ikinci bir
Kanal Türk olabilir. Eğer yoksa ilgili değerleri cihazınıza girip taratınız.
Frekans: 10982
Sembol: 9600
Fec: 5/6
Pol: Yatay (H)
(Bu frekanstan Kanal Türk, Bugün Tv ve Kanal Türk Radyo yayın yapmaktadır.)
Frekans: 12685
Sembol: 30000
Fec: 5/6
Pol: Yatay (H)
(Bu paketten Kanal Türk, Trt Anadolu, Trt 6, Hilal Tv gibi yaklaşık 18-19 adet tv ve radyo kanalı yayın yapmaktadır.)
-
Öncelikle tesekkurler, denedim ancak sinyal kalitesi artmıyor ve bişey bulamadı su an star, kanalturk cıkmıyor bana garip gelenşeyse diğer kanallar-show,d,trt vs.- gösteriyor da neden kanalturk cıkmıyor?sinyali zayıf tahminim.Sırf kanalların arada bır gitmesinden dolayı dsmart falan düşünüyorum birde belgesel kanalları ilgimi cekiyor ancak tamamen duygusal tabi
Hocam tekrar tesekkurler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mores
Öncelikle tesekkurler, denedim ancak sinyal kalitesi artmıyor ve bişey bulamadı su an star, kanalturk cıkmıyor bana garip gelenşeyse diğer kanallar-show,d,trt vs.- gösteriyor da neden kanalturk cıkmıyor?sinyali zayıf tahminim.Sırf kanalların arada bır gitmesinden dolayı dsmart falan düşünüyorum birde belgesel kanalları ilgimi cekiyor ancak tamamen duygusal tabi
Hocam tekrar tesekkurler.
Rica ederim.
Eğer uydu alıcınızda Ntv, Ntvspor, Star, Kanal A, Sky Türk, Show Türk gibi hassas frekanstaki kanallar çıkmıyorsa
Lnb'niz tam ayarlı olmayabilir. Lnb'nizi hafifçe sağa sola çevirmeyi deneyin. (çanağı değil)
Ayrıca uydu alıcılar, yakınındaki telsiz telefon-kablosuz modem gibi cihazlardanda olumsuz yönde etkilenebiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X