Şimdi Ara

Digitürk'te program bilgisi yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bugün kanallarda ne var?" diye program rehberini açıyorum, hiç bi'şey gözükmüyor. Kutuyu kapatıp açıyorum, 5dk sonra yeniden kayboluyor. Ne yapmam lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk'te Program Bilgisi Ekranı Görünmüyorsa

Digitürk yayınlarında program bilgisi ekranının görünmemesinin birkaç nedeni olabilir.

• Digitürk Rehber Bilgisi Yok: Uzaktan kumandanızda "rehber" veya "info" tuşlarına bastığınızda program bilgisi görünmüyorsa, alıcınız ile Digitürk sunucuları arasındaki bağlantıda bir sorun olabilir.
    • Program Bilgisi Yok: Bazı durumlarda, Digitürk'ün yayın akışında bir arıza nedeniyle program bilgisi ekranı geçici olarak kaybolabilir.
    • Bilgi Ekranı Kaybolmuyor: Uzaktan kumandanızın "exit" veya "menü" tuşuna basmanıza rağmen program bilgisi ekranı kaybolmuyorsa, alıcınızda bir yazılım sorunu olabilir.
    • Kanal Bilgisi Yok: Bazı TV modellerinde, yalnızca geçerli kanalda yayınlanan programın bilgisi gösterilir. Diğer kanalların program bilgilerini görmek için uzaktan kumandadaki "kanal listesi" veya "kanal rehberi" tuşlarını kullanmanız gerekebilir.
    • Program Rehberi Bilgisi Yok: Digitürk'ün dijital platformu olan Digitürk Play'de program rehberi bilgileri eksik veya güncel olmayabilir. Bu durumda, Digitürk Destek Hattı ile iletişime geçmeniz önerilir.

Bu sorunları gidermek için şunları deneyebilirsiniz:

• Alıcınızı kapatıp tekrar açın.
    • Uzaktan kumandanızdaki "reset" tuşuna basın.
    • Digitürk Destek Hattı ile iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi kolay kurulum yap bazen oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: berko96

bi kolay kurulum yap bazen oluyo

İki saat önce yapmıştım ve program bilgisi hâlâ bomboş.
  • Müşteri hizmetlerini aramalısın, yardımcı olurlar muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.