Ulan tolunaya ayıp oldu, bu mallar niye bağırışıyor şimdi demiştir adam
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
Ulan tolunaya ayıp oldu, bu mallar niye bağırışıyor şimdi demiştir adam
Harbiden heeeee :D:D:D:D Adama ayip oldu yaa ulan ne hergele bunlar yaaa
Reha Muhtar yaşlanınca Ali Tarhana benzemiş.
İyi bile dayandılar ben daha erken bekliyodum bu kavgayı.
Şu reha komedi ya ankarada bi tane itfaye
1 saattir ermanla ahmet çakar konuşmuyodu taki reha ercan saatçiye söz verene kadar...olay orda koptu...
Beyler LÜTFEN Rice ediyorum önceki hafta ne oldu da bunlar birbirlerine Hinçlandi herkes bekliyomuş bu muhabbetide.. Geçen hafta ne kaçirdik anlatirmisiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Beyler LÜTFEN Rice ediyorum önceki hafta ne oldu da bunlar birbirlerine Hinçlandi herkes bekliyomuş bu muhabbetide.. Geçen hafta ne kaçirdik anlatirmisiniz..
Yalanmı kardeşim söylermisin 1 dk ercan tolunay özür dilerim sevgili kardeşim geçen hafta bülent uygunla bize soru sorulmadı aynı kaotik ve kavga ortamı var dendi burda adalet yok E şu andada tolunay size şey yapıyor... Şöyle söyleyim ozaman ahmet çakar anladığım kadarıyla konuşmamı istiyorsunuz ama konuklarıma saygısılık etmek istemiyorum önce bu konu bitsin... Geçen hafta saygısızlık yaptın burayı terk ettin yaaaa 1dk dur 1 dk dur sen saygısılık yaptın gittin burayı terk ettin seyirciye saygısızlık yaptın seyirci senden bi özür bekliyo
saat 9 da verdikleri filmi veriyolar baştan.noluyo acaba arka tarafta
Tühh ya yine kaçırdım her hafta kavga var hep gelecek haftakini izlerim diyorum yakında programı kapatacaklar hiç izleyemeyeceğim
Şu saatten sonra reha ercan beraber program yaparlar yada biter program.
ercan saatçi kimki maç filan yorumluyor?
hop burda adalet yok hop bi dakka bi dakka bi dakka burası hergele meydanı değil