Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'da da geçiş garantisi olacak, bu 15 milyar dolarlık bir proje Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinin 6 yılda biteceğini ifade ederek, "Bütçeye yük olmadan yapmaya çalışıyoruz. 15 milyar dolarlık bir proje bu. Ortalama 12 yılda kendi gelirini kendi kazanacağını raporlarımız gösteriyor" dedi. CNN Türk'te Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kanalın üzerindeki 6 köprüden birinin temelinin bugün atılacağını belirterek, "Kanal İstanbul olmasaydı küçük bir köprü yapılacaktı, Kanal İstanbul’a göre dizayn edildi. 1 yıl hazırlık, 5 yıl da yapım olarak düşünüyoruz, 6 yıl diyebiliriz. Finans çalışmaları aktif olarak devam ediyor. Son 5 yılda yoğun bir çalışma var. 30 farklı sektörde 200’ün üzerinde uzman bilim adamlarıyla çalışıldı. Önümüzdeki 100 yıla damga vuracak bir hareketten bahsediyoruz." diye konuştu. "Geçiş garantisi olacak" Adil Karaismailoğlu, "Geçiş garantisi olacak mı?" sorusuna, "Tabii ki öyle bir fizibiliteniz olması lazım. Çünkü bu bir finans modelidir. Yatırımcı gelip bir yatırım yapacak, devletten para almadan. Onun üstüne de çıkabilir. Altını düşünmemek lazım. Bu tür finans modellerini en başarılı uygulayan ülkelerden birisi Türkiye." "Az paramız var ama maksimum fayda üreden projeler planlamalıyız" Türkiye'nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu, bu yüzden geleceğini planlaması gerekliliğine işaret eden Karaismailoğlu, "Az paramız var ama az para ile maksimum fayda üreten projeler planlamalıyız. Boğaz’dan 43 bin gemi geçiyor. Topladığımız para Mısır’dakinin yanında hiçbir şey. Marmara’da boğazdan geçmek için onlarca gemi sırada bekliyorlar. Şu anda Kanal İstanbul’dan geçmek için Marmara’da sıra bekleyen gemiler hazırlar, onlar bekliyorlar zaten. 100 bin dolar maliyetinde bekleyeceğine 80 bin dolar verip Kanal İstanbul’dan geçecek." ifadelerini kullandı. "15 milyar dolarlık bir proje bu" Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin bilgiler de veren Adil Karaismailoğlu, "Toplamda 15 milyar dolarlık bir proje bu. Ortalama 12 yılda kendi gelirini kendi kazanacağını raporlarımız gösteriyor. Burada gemi geçişlerinden ciddi bir pay alınacak, gelir getirici olacak. Bir de büyük limanlar onlardan gelir sağlanacak. Karadeniz kıyısında çok ciddi limanlar olacak. Finansını kendi üreteceği için oradan sağlanacak. Finans modelleri var. Şu an Panama Kanalı’nı yapan Süveyş Kanalı’nı yapan altyapı firmalarıyla finans görüşmelerimiz devam ediyor." dedi. |
Kanalımız Geçiş Garantili Olacak, Hayırlı Olsun

-
-
Arkanızda; cukkasını dolduranların sadakati ve ahaber izleyenlerin feraseti varsa, herşeyi yapabilirsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
-
vatandaşın cebinden para çıkmayacak gardajım
Ne dediysek altından bir bir çıkıyor işte, NE DİYORSAK O. O GARANTİ DE TUTMAYACAK. ATIN FAVA BEKLEYİN
-
Arkanıza yaslanın, şaha kalkıyoruz.
-
Bu bir hazineyi soyma modelidir diye düzelteyim ben
-
Bu zamana kadar tutan bir garanti soyleyin hazinenin odemek zorunda kalmadigi diye soracak gazeteci yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işe bak arkadaş normal yoldan yapılsa işi 10 lira ya yapacağız garantili modelle 100 liraya mal ediyoruz.. işte ben bu kafaya hayranım...
Bu ülkede yaşamaya devam edersek bırakın çocuğumuzu torunumuz bile bunların yükünü ödeyecek.
İstanbul'a göçü önleyip, insanları anadoluya yaymak yerine iki milyon daha konut eklemeyi düşünen bir zihniyetten ne bekliyorsunuz, hiç depremle ilgili bir şey duyuyor musunuz? Bir deprem olursa Türkiye diye bir şey kalmayacak ortada her şey felç olacak haberleri yokmuş gibi devam ediyorlar.
Fotoğrafı Çigdem Toker'in sözcüdeki yazısından aldım kaynak:https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/cigdem-toker/kanal-istanbul-garantileri-6367822/
-
Raporları gösteriyormuş.
Coun lara göre kasaya para gircek.
BU AKAPELİLER BU ÜLKEYİ BATIRMAK İÇİN ELLERİNDEN NE GELİRSE YAPIYORLAR. BEN HAYATIMDA BU KADAR BU VATANDAN NEFRET EDEN BAŞKA BİR PARTİ GÖRMEDİM..
-
Kısaca çalacağız diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemize hayırlı olsun. Çatır çatır yapılacak inşallah.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 26 Haziran 2021; 13:33:31 >
-
osmangazi ve 3 köprüdeki muhteşem geçiş ücreti başarısını bundada yaşatcaksınız tüy dikme olur yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2021; 19:59:51 > -
Benim anladığım nurtopu gibi 7 adet geçiş garantimiz olacak
Kanalın üzerindeki 6 köprü artı kanalın kendisi.
Mühim olan öbür dünya arkadaşlar. Geçiş garantisi alan tarafta değil de veren taraftaysanız bu cümleyi günde 40 kere söyleyerek teselli bulabilirsiniz. Haydi şimdi çalışın bakalım. Yazılım mazılım öğrenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 26 Haziran 2021; 14:16:57 >
Hazineye yük olmayacaksa güzel ve olumlu hazine kaynakları ile yapılacaksa ne getireceği belli olmayan bir proje, yap işlet devret modeli olsun alan hayrını görsün bu şekilde olacaksa destekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercanwins
Hazineye yük olmayacaksa güzel ve olumlu hazine kaynakları ile yapılacaksa ne getireceği belli olmayan bir proje, yap işlet devret modeli olsun alan hayrını görsün bu şekilde olacaksa destekliyorum."Hazineye yük olmayacaksa" hazineye değil vatandaşa yük olacak yıllardır olduğu gibi.
-
BU AKAPELİLER BU ÜLKEYİ BATIRMAK İÇİN ELLERİNDEN NE GELİRSE YAPIYORLAR. BEN HAYATIMDA BU KADAR BU VATANDAN NEFRET EDEN BAŞKA BİR PARTİ GÖRMEDİM.. |
ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ZUHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH |
Arkanızda; cukkasını dolduranların sadakati ve ahaber izleyenlerin feraseti varsa, herşeyi yapabilirsiniz..
|
Bu bir hazineyi soyma modelidir diye düzelteyim ben |
Bu zamana kadar tutan bir garanti soyleyin hazinenin odemek zorunda kalmadigi diye soracak gazeteci yok mu?
|
Benzer içerikler
- emre ayan
- 2025 düğün masrafları
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- banu avar hangi partili
- fiat 600 fiyat
- dmsf holding
- paramount plus türkiye
- kaliforniyum nedir
- nintendo switch 2 türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X