Şimdi Ara

kanal tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pazartesi günü, sivas ağız ve diş sağlığı merkezınde kanal tedavisi yaptıracagım .
    bu ilk olacak benim için yaptıran var mı ?
    nasıl bi süreç .
    korkum yok ama merakım var

• Ruoja kullanıcısına yanıt
    Çok uzun sürüyor ee haliyle ağzın baya açık kalıyor. Benimki tek seansta bitmemişti, 3 seans gitmiştim. Böyle ufak iğne gibi şeylerle sinirleri alıyor. Her zaman acımıyor ama bazıları yerinden zıplatıyor; zaten doktor söylüyor biraz acıyacak diye o konuda sıkıntı yapma. Eğer 1'den fazla seans yapacaksa o dişe geçici dolgu koyuyor.
  • benimki kadın doktordu eli bayağı narindi acımadı hiç ama dişlerimden uzun siyah-kırmızımsı çubuk gibi bir şeyler aldı tırsmadım değil + bir tane metal gibi şeyle dişlerini cızırdatıyordu oda değişikti ama bazı yerlerde zıplatıyor az kalsın o cızırdıtan alet ağzıma giriyordu :D yanaklarına iğne yapıyor oralar uyuşuyor 1 gün boyunca düzelmedi benimki zor konuşuyordum ama ağzını suyla çarkalarken garip bir koku geliyordu ağzımdan
  • Arkadaşım adamı korkutma ya. Benim eğer ilk olsaydı korkardım.

Neyse Bende şu anda kanal tedavisi oluyorum. Daha önceden de olmuştum. Şimdi önce dişine fıs fıs sıkacaklar. Bu yapacağı iğneyi hissetmemeni sağlayacak. İğne yaptıktan 10 dk sonra işe başlayacaklar. Sen sadece biraz koku ve ses duyacaksın. O kadar. hiçbir şekilde acı yok. Şu anda 2. seansım bitti 3 e geçtim. dolgu olayı kaldı.

Acı falan olmadı bende. 2 kere oldum.
  • Sinirleri alırken bazen ani acılar olabiliyor ama tamamen rahat ol, tek seansta bitmesi daha iyi olur.
  • Kanalına bağlı suveyş gibi buyukse tedavisi zor olur haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 tane yaptırdım geçen sene ve bu senede 1 tane yaptırıcağım mecburen doktor erkekti eli çok ağırdı canım cok yandı ne yalan söyliyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 gün arayla 2 tane yaptırmıştım tabi özelde değil 8-9 gün birşey çiğneyememiştim sızlamasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gollum.

Kanalına bağlı suveyş gibi buyukse tedavisi zor olur haliyle

geçmiş olsun
  • Yorumlarınız icin tesekkur ederim arkadaslar zerre korkum yok bu konuda ama insanin garibine gidiyor diş sinirlerini aldirmak. :)
    Pazartesi göreceğiz bakalim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.