|
Bildirim
|
Kapıya "tilki giremez" yazsaydınız keşke.
|
HaberTürk HD dışında yazılan kanal isimlerinin hepsi değişti. Teşekkürler.
Radyo kısmındada 2 kanal var, isimlerinin düzenlemesi gereken. 1002. RADYO 1 ---》 TRT RADYO 1 1011. POWERTURK FM --》 POWER TÜRK FM Birde Tv kısmında; 99. TRT ARAPÇA HD --》 TRT EL ARABIA HD TRT'nin internet sitesindede kanalın ismi bu şekilde geçiyor. |
Valla özlemişim sizi @aesenel hocam. :) Ne iyi oldu foruma geri dönmeniz. İnşallah küstürmezler sizi tekrardan.
Herşey bilgi paylaşmak değildir. Bu konuda bile yardım ederek bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz, elinizden geldiğince. Bu bile çok önemli bir adım kendi adıma söylüyorum. Tekrardan çok sevindim geldiğinize. 35. LIFE TIME CHANNEL ----》 LIFE TIME TV 91. BBC WORLD -----》 BBC WORLD NEWS 134. CHASSE PECHE TV ----》CHASSE & PÊCHE 143. TV 5 MONDE -----》 TV 5 MONDE EUROPE 145. SAUDI -----》 SAUDI TV 228. TRACE SPORTS HD -》TRACE SPORT STARS HD 231. FASTNFUNBOX HD -》FAST & FUNBOX HD 336. FILMBOX TURKEY HD-》FILMBOX HD TURKEY 667. KRAL POP HD ----》 KRAL TV HD 671. POWER HD ----》 POWER TV HD 916. NATIONAL GEOGRAPHIC --》 NAT GEO 932. KRAL POP ----》 KRAL TV Kanalların eski isimleri yukarıda yazdığım şekilde düzenlenebilir mi acaba? Bazı kanal isimleri eksik yada düzensiz biçimde yazılmış çünkü. *** Birde 67. TRT TÜRK kanalı haber kanalı formatından çıktığı için kanal sıralaması olarak ulusal kanalların arasına alınabilir mi? 50. sıra TRT TÜRK için uygun mesela. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için. |
Merhabalar,
National Geographic grubu ana kanallarını Nat Geo şeklinde kullanmıyorlar. Diğer ikisi bu şekilde kesin. Tümünü gönderdim, cevap bekliyorum. Uygun görülürse eğer, site, akıllı kutu ve KabloWebTV tarafındaki düzeltmeleri ben yapacağım. Kanal liste isimlendirmelerine ben bakmıyorum. Değişmeyecek olanları (açıklama gelirse) sebepleri ile birlikte buraya yazarım. + Kanal numaralarında bir değişiklik olmayacak. |
İş listemizde mobil arayüzlerin değişmesi de var. Ama sizi biraz daha bekleteceğiz maalesef.
|
Ben hepsini iletmiştim.
|
https://www.turksatkablo.com.tr/KabloWebTV
veya https://www.kablowebtv.com/WebTV/liste/0/tum-?ccType=4&isLive=True adreslerinden sürekli güncel takip edebilirsiniz. Şu an için 50 kanal bulunmaktadır. Selamlar. |
Uçankuş konusunu ilettim. FOXLIFE ve FOXCRIME kanal isimleri böyle değiştiremeyiz. Kurumsal kimlikleri böyle çünkü. Boşluk bırakmayı bilmediğimiz için değil. Fox grubunun talebi üzerine o şekilde kullanılıyor. Aynı Nat Geo Wild gibi.
|
Gelişme var mı acaba
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 7 Kasım 2018; 7:57:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 7 Kasım 2018; 12:21:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 7 Kasım 2018; 13:58:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 7 Kasım 2018; 23:15:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|