Şimdi Ara

Kanal içi olmayan en iyi kulaklık? Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muvo2'nin orijinal kulaklığı 3 yıl sonra bozuldu. Bu kadar kaliteli kulaklık olmayacağından korkuyordum, korkarım yanıldım. Creative EP 480 aldım, berbat, uzak durun. Kulağın ta içine girmeyen, kulak askısı, taçı vb. de olmayan en iyi kulak içi kulaklık nedir? Para konu değil. Muvo2'nin rakipsiz sesine yakışacak...

*edit:ekolayzırla yaklaşık bir saat boğuşmanın ardından kabul edilebilir ses aldım, EP480 çok kötü değil. Kulaklık aramaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtokgoz -- 9 Ekim 2007; 11:09:49 >

• İsteklerine göre alabileceğin en iyi kulaklık Yuin PK1. Fiyatı 139$ ayrıca kulaklık amfisi alman lazım empedansı yüksek bir kulaklıktır. Kulaklık amfisi almak istemiyorsan ve ses kalitesinden biraz ödün vererek Yuin PK2 alabilirisin. Bunun da fiyatı 69$ dır.
  • PK1
  • Teşekkür ederim ama bunu nereden alabilirim? Google'da bile çıkmıyor.
  • http://www.head-direct.com/ Burdan bulabilirsin.
  • www.headphone.com bide burda var.
  • amfiyle kullanim:

Yuin PK1 yahut Audio Technica ATH-CM700ti (titanyum olmayan versiyonu da olabilir).

amfisiz kullanim:

Yuin PK2 yahut Audio Technica ATH-CM700ti (titanyum olmayan versiyonu da olabilir).

Yuin'leri Head-Direct'ten, CM700'u Bluetin.com ya da Audio Cubes'tan alabilirsin. Head-Direct'in hizmeti gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.