Şimdi Ara

Kanal 24 profesör taslaman prof. ethem derman doç dr. İ.Semiz program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu uzaydı.Genel olarak astrofizik.Genişleme ve ışık özellikle
    Konulardan 1i uzaylılardı.

Kısa keseceğim:Astrofizikçilerin hiç biri ufoların gerçek olduğuna inanmıyor. Ethem derman'ın söylediği komi ksözü söylemek istiyorum:
    ''Bu adamlar mars ötesinden geliyorlar bir dönüşte dünya sahibini bulurlar ya putin ya obamanın ofisine giderler ama onlar urfalı çiftçi ayşe teyzeye yaklaşıp onun attığı taştan korkup kaçıyorlar''

Uzaylı ihitmali yüksek diyor Prof. Derman bu kadar büyük bir evrende nasıl olruda tek oluruz diye söylüyordu. Ve Program tekrarını bulursanız izleyin DOç.Dr.Semiz derste gibi anlatıyor.Ayrıntıya iniyor hafif çok çok az.

ÖZET:Uzaylılar yok ufolar yalan

• Caner taslaman yine mi fizik ile ilgili bir programa çıkmış. ya adam sosyoloji okumuş. tezleri de big bank-teoloji, evrim-teoloji, kuantum-teoloji falan tamam da.
    ne zaman bilimsel bir tartışma olsa bu adam şıp diye damlıyor.
    Cern higgs bozonunu açıklar bunu çağırırlar. evrim tartışmaları olur bunu çağırırlar. lan tamam ilgili de sosyolog bu adam. Bu ülkede bu konuda bu heriften daha bilgili bir insan daha yok mu ? din bilim tartışması olur anlarım. bu adamın her yerden çıkmasından nefret ediyorum ya

bulursam izlerim bir ara. Tabi caner denen adamın varlığına dayanabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

Caner taslaman yine mi fizik ile ilgili bir programa çıkmış. ya adam sosyoloji okumuş. tezleri de big bank-teoloji, evrim-teoloji, kuantum-teoloji falan tamam da.
    Cern higgs bozonunu açıklar bunu çağırırlar. evrim tartışmaları olur bunu çağırırlar. lan tamam ilgili de sosyolog bu adam. Bu ülkede bu konuda bu heriften daha bilgili bir insan daha yok mu ? din bilim tartışması olur anlarım. bu adamın her yerden çıkmasından nefret ediyorum ya

Yok bu program da her şeye atlamadı

Caner hocanın çok lafa karışmasını ben de pek sevmiyorum ama Türkiye dede ondan iyi felsefeci bulmakta zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

Caner taslaman yine mi fizik ile ilgili bir programa çıkmış. ya adam sosyoloji okumuş. tezleri de big bank-teoloji, evrim-teoloji, kuantum-teoloji falan tamam da.

Bundan önce Kerem Cankoçakla çıkmışlardı ayarı yedi bilim adamlarıyla ilahiyatçıları çağırırsanız tabiki çatışma olacak dedi

• türk televizyonlarının son dönem trollü caner taslaman. fizik profesörüne hoca öyle şey mi olur yea dediğini hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.